open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem
Єдиний державний реєстр судових рішень

Комінтернівський районий суд м.Харкова

Номер провадження №1-в/641/244/2013 Справа №641/6843/13-к

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

19 липня 2013 року

Комінтернівський районний суд м. Харкова у складі:

Головуючого судді ОСОБА_1

При секретарі ОСОБА_2

За участю прокурор ОСОБА_3

інспектора Комінтернівського МРВ КВІ У ДПтСУ

у Харківській області ОСОБА_4

розглянувши матеріали подання, що надійшло з Комінтернівського МРВ КВІ УДПС України у Харківський області щодо ОСОБА_5 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , уродженця СРВ громадянина СРВ, який зареєстрований за адресою: АДРЕСА_1 , проживаючого: АДРЕСА_2 , раніше засудженого: 28.03.2012 року Дергачівським районним судом Харківської області за ч.1 ст. 332 КК України до 4 років позбавлення волі, в силу ст. 75 КК України звільненого від відбування призначеного покарання з випробуванням на 2 роки

-про скасування звільнення від відбування покарання з випробуванням та направленням засудженого для відбування призначеного покарання

В С Т А Н О В И В :

Вироком Дергачівського районного суду Харківської області м. Харкова від 28.03.2012 року ОСОБА_5 засуджено за ч.1 ст. 332 КК України до 4 років позбавлення волі, на підставі ст.. 75 КК України від відбування покарання звільнено з випробуванням з іспитовим строком на 2 рокиКомінтернівським МРВ КВІ УДПС України у Харківський області звернувся до суду з поданням про скасування звільнення від відбування покарання з випробуванням та направленням засудженого ОСОБА_5 для відбування призначеного покарання,оскільки в період іспитового строку засуджений не виконує покладені на нього обов,язки, а саме він не з,являвся на виклики до кримінально виконавчої інспекції без поважної причини 25.06.2012 року,02.07.2012 року, 10.07.2012 року, чим порушив ч.1 ст. 9 кримінально виконавчого кодексу України.

В судовому засіданні представник Комінтернівського МРВ КВІ УДПС України у Харківський області ОСОБА_4 підтримала подане клопотання.

Прокурор в судовому засіданні просила ухвалити рішення на розсуд суду.

Судом встановлено, що 28.03.2012 року ОСОБА_5 засуджено вироком Дергачівського районного суду Харківської області за ст. 332ч.1 КК України до 4 років позбавлення волі, на підставі ст.. 75 КК України від відбування покарання звільнено з випробуванням з іспитовим строком 2 роки.

Відповідно до ч.2 ст. 78 КК України якщо засуджений не виконує покладені на нього обов,язки або систематично вчинює правопорушення, що потягли за собою адміністративні стягнення і свідчать про його небажання стати на шлях виправлення, суд направляє засудженого для відбування призначеного покарання.

Суд, вислухавши пояснення учасників процесу, дослідивши надані письмові докази, дійшов висновку, що клопотання задоволенню не підлягає, оскільки вироком Дергачівького районного суду Харківської області від 28.03.2012 року на засудженого ОСОБА_5 не покладені обов,язки, які передбачені ст.. 76 КК України.

За таких обставин, суд дійшов висновку, що у задоволенні подання Комінтернівського МРВ КВІ УДПтС України в Харківській області необхідно відмовити.

З огляду на вищенаведене та керуючись ч.2 ст. 78 КК України, ст.. 539 КПК України

У Х В А Л И В

В задоволенні клопотання начальника Комінтернівського МРВ КВІ УДПтСУ у Харківській області про скасування звільнення від відбування покарання з випробуванням та направленням засудженого ОСОБА_5 для відбування призначеного покарання відповідно до вироку Дергачівського районного суду Харківської області від 28.03.2012 року відмовити.

Ухвалу може бути оскаржено до апеляційного суду Харківської області через Комінтернівський районний суд м. Харкова протягом семи днів з моменту оголошення.

Суддя- ОСОБА_1

Джерело: ЄДРСР 69103874
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку