open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem

27.08.2012

Справа : №3/0825/1402/2012

П О С Т А Н О В А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

27 серпня 2012 року Хортицький районний суд м. Запоріжжя

Суддя Хортицького районного суду міста Запоріжжя Громов І.Б., розглянувши матеріали справи, які надійшли з Держаної екологічної інспекції в Запорізькій області про притягнення до адміністративної відповідальності

ОСОБА_1, ІНФОРМАЦІЯ_1, який не працює, мешкає за адресою: с. Лисогірка, вул.Центральна, 34 Запорізького району Запорізької області,

за ст. 88-1 ч.1 КУпАП,

В С Т А Н О В И В :

08.08.2012 року о 11-00 год. гр. ОСОБА_1 на ринку по вул. Лахтинській в м. Запоріжжі здійснювала торгівлю свіжої риби –карась , загальною вагою 5 кг. без документів підтверджуючих законність придбання риби, рибо продукції та документів підтверджуючих законність виготовлення або придбання рибо продукції, чим порушив п.3.14 «Правил любительського спортивного рибальства».

В судове засідання правопорушник ОСОБА_1 не з’явився за невідомою суду причиною. Про місце, день та час розгляду матеріалу повідомлений своєчасно та належним чином.

Під час складання протоколу правопорушнику було роз’яснено права передбачені ст.268 КУпАП та ст.63 Конституції України , однак він не оскаржував до суду протокол про адміністративне правопорушення , а також не звертався до суду із скаргою на незаконні дії працівників ДЕС. Правопорушник ОСОБА_1 з протоколом згоден, просив розглядати без його участі.

Винність ОСОБА_1 у вчиненні ним правопорушення підтверджена як матеріалами справи, а саме : протоколом про притягнення до адміністративної відповідальності та письмовими поясненнями правопорушника.

Дії ОСОБА_1 суд кваліфікує за ч.1 ст.88-1 КУпАП.

При призначенні адміністративного стягнення ОСОБА_1 суд враховує характер вчиненого правопорушення, особу правопорушника, ступінь його вини , а також те , що правопорушник вину у вчиненому правопорушенні визнав в повному обсязі, суд прийшов до висновку, що ОСОБА_1 необхідно визнати у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого ч.1 ст.88-1 КУпАП та накласти такий вид адміністративного стягнення як –адміністративний штраф без конфіскації об’єкта тваринного світу.

Керуючись ст. ст. 88-1 ч.1, 221, 283, 284, КУпАП, суд –

П О С Т А Н О В И В :

Визнати ОСОБА_1, ІНФОРМАЦІЯ_1 винною у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого ст. 88-1 ч.1 КУпАП та накласти на ОСОБА_1, ІНФОРМАЦІЯ_1 адміністративне стягнення у вигляді штрафу в розмірі 51 гривні без конфіскації об’єкта тваринного світу.

У разі несплати у встановлений законом строк штрафу, на підставі ст.308 КУпАП стягнути з ОСОБА_1, ІНФОРМАЦІЯ_1, у примусовому порядку подвійний розмір штрафу, тобто 102 гривні.

Вилучену у ОСОБА_1 свіжу рибу –карась вагою 5 кг., яка знаходиться на відповідальному зберіганні у ОСОБА_1 залишити йому за належністю.

Постанова набирає законної сили після закінчення строку на подання апеляційної скарги.

Постанова може бути оскаржена до Апеляційного суду Запорізької області шляхом подачі апеляційної скарги або протесту прокурора через Хортицький районний суд м. Запоріжжя на протязі 10 днів з дня її оголошення.

Суддя: І.Б.Громов

Джерело: ЄДРСР 68506716
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку