open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem
Єдиний державний реєстр судових рішень

1-в/130/67/2017

130/1761/17

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

27.07.2017 р. м. Жмеринка

Жмеринський міськрайонний суд Вінницької області в складі:

головуючого судді ОСОБА_1 ,

секретаря ОСОБА_2 ,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду кримінальне провадження № 1-в/130/67/2017 за поданням фахівця Жмеринського міськрайонного відділу з питань пробації ОСОБА_3 про звільнення від призначеного покарання з випробуванням після закінчення іспитового строку засудженого ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , уродженця с. Степове Роздільнянського району Одеської області та жителя АДРЕСА_1 , - за вчинення злочину, передбаченого ч. 2 ст. 185 КК України,

за участі: прокурора ОСОБА_5 ,

представника відділу з питань пробації ОСОБА_3 ,

засудженого ОСОБА_4 ,

В С Т А Н О В И В :

18.01.2016 року ОСОБА_4 засуджений Жмеринським міськрайонним судом Вінницької області за ч. 2 ст. 185 КК України на два роки шість місяців позбавлення волі, за ст.ст. 75, 76 КК України звільнений від відбування покарання з іспитовим строком на один рік шість місяців з покладенням на нього обов`язку: не виїжджати за межі України на постійне проживання без дозволу кримінально-виконавчої інспекції.

19.07.2017 року фахівець Жмеринського міськрайонного відділу з питань пробації ОСОБА_3 звернувся в суд з поданням про звільнення від призначеного судом покарання з випробуванням після закінчення іспитового строку засудженого ОСОБА_4 .

Заслухавши в судовому засіданні представника Жмеринського міськрайонного відділу з питань пробації ОСОБА_3 , засудженого ОСОБА_4 , враховуючи думку прокурора ОСОБА_5 , який підтримав подання, та дослідивши матеріали особової справи № 17/2016, суд вважає, що подання обґрунтоване і підлягає задоволенню з таких підстав.

Відповідно до ч. 1 ст. 78 КК України після закінчення іспитового строку засуджений, який виконав покладений на нього обов`язок та не вчинив нового злочину, звільняється судом від призначеного йому покарання, а тому ОСОБА_4 слід звільнити від призначеного покарання з випробуванням після закінчення іспитового строку, так як він протягом іспитового строку та після його закінчення виконав покладений на нього обов`язок та не вчинив нового злочину, позитивно характеризується за місцем проживання, порушень громадського порядку не допускав, до адміністративної відповідальності не притягався.

На підставі викладеного, керуючись ч. 1 ст. 78 КК України, ст. 395, п. 9 ч. 1 ст. 537, ст.539 КПК України, ст. 156 КВК України, суд

У Х В А Л И В:

Звільнити від призначеного покарання ОСОБА_4 , засудженого 18.01.2016 року Жмеринським міськрайонним судом Вінницької області за ч. 2 ст. 185 КК України на два роки шість місяців позбавлення волі, за ст.ст. 75, 76 КК України звільнений від відбування покарання з іспитовим строком на один рік шість місяців з покладенням на нього відповідного обов`язку.

Ухвала може бути оскаржена до Апеляційного суду Вінницької області протягом семи днів з дня її оголошення через Жмеринський міськрайонний суд Вінницької області.

Суддя: ОСОБА_1

Джерело: ЄДРСР 67947238
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку