open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem

Справа № 523/7355/17

Провадження №6/523/512/17

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

"06" червня 2017 р.

Суворовський районний суд м.Одеси в складі:

головуючого судді - Середи І.В.,

при секретарі – Щербан О.Д

розглянувши в судовому засіданні в залі суду №9 в м.Одесі подання старшого державного виконавця Суворовського відділу державної виконавчої служби м. Одеси Головного територіального управління юстиції в Одеській області ОСОБА_1 про розшук боржника ОСОБА_2,

ВСТАНОВИВ:

Старший державний виконавець Суворовського відділу державної виконавчої служби м. Одеси Головного територіального управління юстиції в Одеській області ОСОБА_1 звернулася до суду з поданням, в якому просить оголосити розшук ОСОБА_2, ІНФОРМАЦІЯ_1, остання відома адреса: м.Одеса, вул. От.Чепіги, буд.54 (гуртожиток). Подання обгрунтовано тим, що на примусовому виконанні у Суворовського відділу ДВС м. Одеси знаходиться виконавчий лист №523/9347/15-ц, виданий Суворовським районним судом м. Одеси про стягнення з ОСОБА_2 на користь ПАТ «Укрсоцбанк» грошової суми в розмірі 13278665,49 грн.. В ході проведення виконавчих дій встановлено, що боржник в гуртожитку за адресою: м.Одеса, вул. От.Чепіги, буд.54, фактично не проживає, хоч і зареєстрований за вказаною адресою. Вжитими державним виконавцем заходами примусового виконання рішення встановлено, що за боржником коштів, майна та будь-яких доходів, належних боржнику, на які можливо звернути стягнення, на момент перевірки не виявлено. Фактичне місце проживання не відоме. Відсутність боржника не дає можливості здійснення рішення у примусовому порядку.

Перевіривши матеріали справи, суд вважає, що подання підлягає задоволенню з наступних підстав.

На виконанні у Суворовському відділі ДВС м. Одеси ГТУЮ знаходиться виконавчий лист №523/9347/15-ц, виданий Суворовським районним судом м. Одеси 29.10.2015р. про стягнення з ОСОБА_2 на користь ПАТ «Укрсоцбанк» грошової суми в розмірі 13278665,49 грн. Вимога боржником не виконана.

В ході проведення виконавчих дій було встановлено, що за останньою відомою адресою проживання: ІНФОРМАЦІЯ_2, боржника знайти не вдалось, про що державним виконавцем 31.05.2016р. складено акт №785. Сусіди особу на прізвище «Шаргородська» або «Козлова» не знають.

Згідно інформаційної довідки з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно від 16.03.2016 р., за ОСОБА_2, РНОКПП НОМЕР_1, не зареєстроване право власності на нерухоме майно. Постановою держвиконавця від 18.02.2016 р. накладено арешт на все майно, що належить ОСОБА_2 Згідно відповіді Державної податкової служби України від 19.02.2016 р., особа з такими реєстраційними даними на обліку не перебуває та відсутня інформація щодо нарахованого податковим агентом сум доходу на користь боржника та сум утриманого з них податку, також відсутня інформація про відкриті в фінансових установах рахунки на особу з такими реєстраційними даними. Згідно довідки, наданої Пенсійним фондом України, інформації щодо боржника ОСОБА_2А, яка працює за трудовим та цивільно-правовим договором, не знайдено.

Відповідно до частин 1 та 2 ст.40 Закону України "Про виконавче провадження", у разі відсутності відомостей про місце проживання, перебування або місцезнаходження боржника – фізичної особи, державний виконавець звертається до суду з поданням про винесення ухвали про розшук боржника.

Розшук боржника – фізичної особи, здійснюють органи внутрішніх справ.

Відповідно до ч.1 ст.375 ЦПК України, розшук боржника або дитини оголошується за місцем виконання рішення або за місцем проживання (перебування) стягувача.

Таким чином, суд приходить до висновку, що оскільки боржник не проживає за останнім відомим місцем проживання і відсутні відомості про його фактичне місце проживання, перебування та місцезнаходження, відсутнє майно у боржника, на яке можливо звернути стягнення, виконавчий лист №№523/9347/15-ц, виданий Суворовським районним судом м. Одеси 29.10.2015р, не виконано, то є всі підстави для оголошення ОСОБА_2 у розшук.

На підставі викладеного та керуючись ч.1 ст.40 Закону України "Про виконавче провадження", ст.375 ЦПК України, суд-

УХВАЛИВ:

Подання старшого державного виконавця Суворовського відділу державної виконавчої служби міста ОСОБА_3 територіального управління юстиції в Одеській області ОСОБА_1 про оголошення розшуку ОСОБА_2 – задовольнити

Оголосити розшук ОСОБА_2, ІНФОРМАЦІЯ_1, РНОКПП НОМЕР_1, паспорт серія КЕ 009072, виданий Котовським МРВ УМВС України ві Одеській області 24 травня 1995 р., остання відома адреса проживання: ІНФОРМАЦІЯ_3.

Копію ухвали для організації її виконання направити до Суворовського ВП в м. Одесі ГУНП України в Одеської області та для відома Суворовському відділу ДВС м. Одеси ГТУЮ в Одеській області.

Ухвала може бути оскаржена в апеляційний суд Одеської області через суд першої інстанції протягом п’яти днів з дня отримання її копії.

Суддя:

Джерело: ЄДРСР 67184272
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку