open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem

Ленінський районний суд м.Полтави

Справа № 553/1127/16-ц

Провадження № 2/553/46/2017

Р І Ш Е Н Н Я

Іменем України

(вступна та резолютивна частини)

19.05.2017м. Полтава

Ленінський районний суд м. Полтави в складі:

головуючої судді - Крючко Н.І.,

при секретарі - Босяк К.О.,

за участі:

позивача ОСОБА_1,

представника позивача ОСОБА_1 адвоката ОСОБА_2,

представника третьої особи на стороні позивача, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору Вільна профспілка машиніст України, Первинна профспілкова організація Локомотивного депо ОСОБА_3,

представника відповідача ОСОБА_4 акціонерного товариства «Українська залізниця» регіональна філія «Південна залізниця» виробничий підрозділ «Локомотивне депо Полтава» - ОСОБА_5,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в м. Полтаві цивільну справу за позовом ОСОБА_1, третя особа на стороні позивача, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору: Вільна профспілка машиністів України Первинна профспілкова організація Локомотивне депо Полтава про поновлення на роботі, стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу, визнання незаконними та скасування наказів про оголошення догани та звільнення,-

ВСТАНОВИВ:

Зважаючи на складність у викладенні повного тексту рішення суду, повязаною з потребою у обґрунтованості доводів сторін, на що може бути витрачено значний час, суд вважає за необхідне оголосити його вступну та резолютивну частини.

На підставі викладеного та керуючись ст.ст. 15, 16, 30, 60, 88, 209, 212, 218, 367ЦПК України, ст. ст. 21,31,32,40,147,235,237-1,367 Кодексу законів про працю України, суд

ВИРІШИВ:

Позов ОСОБА_1, третя особа на стороні позивача, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору: Вільна профспілка машиністів України Первинна профспілкова організація Локомотивне депо Полтава про поновлення на роботі, стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу, визнання незаконними та скасування наказів про оголошення догани та звільнення задовольнити.

Визнати звільнення ОСОБА_1 на підставі п.3 ст. 40 КЗпП України незаконним.

Поновити ОСОБА_1 на роботі у ОСОБА_4 акціонерному товаристві «Українська залізниця» регіональної філії «Південна залізниця» виробничому підрозділу «Локомотивне депо Полтава» на посаді машиніста тепловоза ( в одну особу) з дня незаконного звільнення 19.02.2016 року.

Стягнути з ОСОБА_4 акціонерного товариства «Українська залізниця» Регіональна філія «Південна залізниця» виробничого підрозділу «Локомотивне депо Полтава» на користь ОСОБА_1 кошти за час вимішеного прогулу по день винесення рішення по справі в сумі 141590,8 грн. з утриманням всіх належних платежів.

Визнати незаконними та скасувати: наказ № 8 від 22.01.2016 року про оголошення догани, наказ № 27/ОС від 19.02.2016 року про звільнення за систематичне порушення трудових обовязків без поважних причин стосовно ОСОБА_1.

Допустити негайне виконання рішення суду в частині поновлення ОСОБА_1 на посаді машиніста тепловоза ( в одну особу) з дня незаконного звільнення 19.02.2016 року та стягнення середнього заробітку у межах суми стягнення за один місяць.

Стягнути з ОСОБА_4 акціонерного товариства «Українська залізниця» Регіональна філія «Південна залізниця» виробничого підрозділу «Локомотивне депо Полтава»на користь держави судовий збір у сумі 2518,30 грн..

Апеляційну скаргу на рішення суду першої інстанції може бути подано до Апеляційного суду Полтавської області через Ленінський районний суд м. Полтави протягом десяти днів з дня проголошення рішення.

Суддя Ленінського районного суду м. Полтави ОСОБА_6

Джерело: ЄДРСР 66729386
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку