open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem
Єдиний державний реєстр судових рішень

печерський районний суд міста києва

Справа № 757/26188/17-к

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

12 травня 2017 року слідчий суддя Печерського районного суду м. Києва ОСОБА_1 , при секретарі ОСОБА_2 , за участю слідчого ОСОБА_3 , розглянувши в судовому засіданні в приміщенні суду в м. Києві клопотання слідчого слідчої групи Генеральної прокуратури України ОСОБА_4 про арешт майна,

В С Т А Н О В И В :

12.05.2017 до Печерського районного суду м. Києва надійшло клопотання слідчого слідчої групи Генеральної прокуратури України ОСОБА_4 , за погодженням із прокурором відділу процесуального керівництва управління процесуального керівництва у кримінальних провадженнях слідчих управління спеціальних розслідувань Департаменту спеціальних розслідувань Генеральної прокуратури України ОСОБА_5 про накладення арешту на майно належне ОСОБА_6 .

У судовому засіданні слідчий клопотання підтримав в повному обсязі, просив задовольнити.

Обгрунтовуючи означене клопотання, сторона кримінального провадження зазначає, що Управлінням спеціальних розслідувань Департаменту спеціальних розслідувань Генеральної прокуратури України проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні № 42014000000001048 від 10.10.2014 за підозрою ОСОБА_6 у вчиненні кримінальних правопорушень передбачених ч. 1 ст. 255, ч. 4 ст. 28, ч. 5 ст. 27, ч. 3 ст. 365 КК України.

Слідчий вказує у клопотанні, що в період січня-лютого 2010 року, ОСОБА_7 , будучи кандидатом на посаду глави держави, перебуваючи у невстановленому слідством місці, разом із особами зі свого найближчого оточення: ОСОБА_6 , ОСОБА_8 , ОСОБА_9 , ОСОБА_10 , своїм сином ОСОБА_11 , а також іншими невстановленими на даний час слідством особами вступили у злочинну змову щодо створення злочинної організації, метою якої було вжиття заходів до узурпації влади, тобто до організації та здійснення фактичного та незаконного підпорядкування особисто собі всіх гілок влади в державі, що забезпечило б виконання основної мети цієї організації здійснення незаконного збагачення ОСОБА_7 та інших її членів.

Орган дізнання зазначає, що Прем`єр-міністр України ОСОБА_6 діючи умисно та в інтересах ОСОБА_7 , 22.01.2014 організував в незаконний спосіб прийняття та видачу постанови Кабінету Міністрів України № 12 «Про затвердження Порядку проведення додаткових заходів захисту безпеки громадян» та постанов Кабінету Міністрів № 13 і 14 про внесення змін до Правил застосування спеціальних засобів посиленої дії та водометів при низькій температурі при охороні громадського порядку, затверджених постановою Ради Міністрів Української РСР № 49 від 27.02.1991, якими грубо порушено вимоги Конституції України, міжнародних актів, законодавства України, чим сприяв перевищенню влади працівниками правоохоронних органів, які їх неодноразово використовували відносно учасників мирних акцій протестів, що призвело до тяжких наслідків, у вигляді значної шкоди охоронюваним законом правам та інтересам громадян.

27.05.2014 складено письмове повідомлення про підозру ОСОБА_6 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , у скоєнні кримінального правопорушення передбаченого ч. 3 ст. 27, ч. 3 ст. 365 КК України.

03.06.2014 оголошено розшук підозрюваного ОСОБА_6

06.06.2014 письмове повідомлення про підозру ОСОБА_6 змінене на підозру про вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 5 ст. 27, ч. 3 ст. 365 КК України.

17.11.2015 раніше складене письмове повідомлення про підозру ОСОБА_6 , ІНФОРМАЦІЯ_2 змінено та повідомлено про нову підозру у вчиненні ним кримінальних правопорушень, передбачених ст. 255, ч. 4, ст. 28, ч. 5, ст. 27, ч. 3 ст. 365 КК України.

З метою відшкодування моральної шкоди, завданої в наслідок кримінальних правопорушень вчинених ОСОБА_7 та іншими підозрюваними у вказаному кримінальному провадженні, потерпілими заявлено цивільні позови на загальну суму 40000000 гривень.

Слідчий у клопотанні також вказує, що під час проведення досудового розслідування встановлено, що в грудні 2016 року працівниками Шевченківського УП ГУНП в м. Києві у кримінальному провадженні № 12016100100011777 під час проведення санкціонованого обшуку житлового приміщення в АДРЕСА_1 виявлено особисті речі колишнього Прем`єр-міністра України ОСОБА_6 , які були тимчасово вилучені. В подальшому на зазначені речі ухвалою Шевченківського районного суду м. Києва накладено арешт.

Департаментом спеціальних розслідувань Генеральної прокуратури України здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні № 42016000000003490 від 17.11.2016 за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 255 КК України, за фактом створення екс-Президентом України ОСОБА_7 злочинної організації, керівництва нею та її діяльності, вчинення вказаною злочинною організацією низки тяжких та особливо тяжких злочинів.

Протягом часу з грудня 2016 року по квітень 2017 року під час досудового розслідування у кримінальному провадженні № 42016000000003490 проведено огляд арештованих речей, під час якого належність речей колишньому Прем`єр-міністру України ОСОБА_6 знайшла своє підтвердження. Серед оглянутих речей також перебувають і речі, які мають матеріальну та історико-культурну цінність.

Слідчий зазначає, що незастосування заборон відчуження та розпорядження зазначеними речами надасть можливість ОСОБА_6 , або їх представникам за дорученням, безперешкодно відчужувати речі, або іншим способом розпорядитися ними, що може призвести до зникнення чи втрати цього майна та в подальшому перешкодить виконанню вироку в частині можливої конфіскації майна підозрюваного.

Заслухавши пояснення слідчого, дослідивши матеріали провадження за клопотанням слідчого про арешт майна, приходжу до наступного висновку.

Згідно з нормою ч. 1 ст. 107 КПК України, фіксація під час розгляду клопотання слідчим суддею за допомогою технічних засобів не здійснювалась.

Відповідно до ч. 1 ст. 170 КПК України, арештом майна є тимчасове, до скасування у встановленому цим Кодексом порядку, позбавлення за ухвалою слідчого судді або суду права на відчуження, розпорядження та/або користування майном, щодо якого існує сукупність підстав чи розумних підозр вважати, що воно є доказом злочину, підлягає спеціальній конфіскації у підозрюваного, обвинуваченого, засудженого, третіх осіб, конфіскації у юридичної особи, для забезпечення цивільного позову, стягнення з юридичної особи отриманої неправомірної вигоди, можливої конфіскації майна. Арешт майна скасовується у встановленому цим Кодексом порядку.

Завданням арешту майна є запобігання можливості його приховування, пошкодження, псування, знищення, перетворення, відчуження. Слідчий, прокурор повинні вжити необхідних заходів з метою виявлення та розшуку майна, на яке може бути накладено арешт у кримінальному провадженні, зокрема шляхом витребування необхідної інформації у Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів, інших державних органів та органів місцевого самоврядування, фізичних і юридичних осіб. Слідчий, прокурор повинні вжити необхідних заходів з метою виявлення та розшуку майна, на яке може бути накладено арешт у кримінальному провадженні, зокрема шляхом витребування необхідної інформації у Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів, інших державних органів та органів місцевого самоврядування, фізичних і юридичних осіб.

Відповідно до ч. 2 ст. 170 КПК України арешт майна допускається з метою забезпечення: збереження речових доказів; спеціальної конфіскації; конфіскації майна як виду покарання або заходу кримінально-правового характеру щодо юридичної особи; відшкодування шкоди, завданої внаслідок кримінального правопорушення (цивільний позов), чи стягнення з юридичної особи отриманої неправомірної вигоди.

Крім того, у випадку, передбаченому ч. 3 ст. 170 КПК України арешт накладається на майно будь-якої фізичної або юридичної особи за наявності достатніх підстав вважати, що воно відповідає критеріям, зазначеним у статті 98 цього Кодексу.

За наведених обставин, слідчий суддя вважає, що є необхідність у забезпеченні кримінального провадження, як арешт зазначеного майна, переслідуючи мету збереження даного майна та забезпечення в майбутньому можливого відшкодування завданої потерпілим матеріальної та моральної шкоди.

На підставі викладеного та керуючись ст.ст. 117, 131, 132, 167, 170-173, 236, 309 КПК України, -

У Х В А Л И В :

Клопотання слідчого слідчої групи Генеральної прокуратури України ОСОБА_4 про арешт майна задовольнити.

Накласти арешт на належні ОСОБА_6 речі, а саме:

Срібну цукерницю, яка виготовлена на початку ХХ сторіччя фірмою "Koch s Bergfeld.

Срібний молочник, який виготовлений на початку ХХ сторіччя фірмою "Koch s Bergfeld".

Срібний чайник, який виготовлений на початку ХХ сторіччя фірмою "Koch s Bergfeld".

Срібний чайник, який виготовлений на початку ХХ сторіччя фірмою "Koch s Bergfeld".

Книгу «Романовы, триста лет служения России", яка надрукована видавництвом "Білий город" в 2004 році, має 672 аркуша.

Книгу автора ОСОБА_12 з малюнками академіків ОСОБА_13 , ОСОБА_14 "Із української старини", яка надрукована видавництвом К.Маркса в м. Санкт-Петербург.

Книгу В. Недяка "Україна козацька держава", яка надрукована у видавництві у видавництві "ЕММА" (м. Київ) в 2004 році.

Книгу автора ОСОБА_15 "Економія промисловості, по лекціям читаним в 1907-8 учбовому році", яка надрукована в 1909 році.

Книгу автора ОСОБА_16 "Кобзар", яка надрукована в м. Санкт-Петербург в типографії В.С. Балашева в 1884 році.

Книгу «Житіє Апостола Павла», яка надрукована в 17-18 сторіччі

Книгу автора ОСОБА_17 "Российские государи 862-1598", яка надрукована в м. Смоленську видавництвом "Русич" в 2002 році.

Книгу автора Казимира Валишевського "Петр", яка надрукована видавництвом "Захаров" в м. Москва у 2004 році.

Книгу автора Якова Буркгарта "Культура Италии в эпоху возрождения", яка надрукована в 2002 році видавництвом "Русич" в м. Смоленську.

Книгу автора Поля Гиро "Быт и нравы древних римлян", яка надрукована в 2001 році видавництвом "Русич" в м. Смоленську.

Книгу автора ОСОБА_18 " ІНФОРМАЦІЯ_3 ", яка надрукована в 2006 році видавництвом "Вече" в м. Москва.

Книгу автора Вільгельма Кейтеля "Размышления перед казнью", яка надрукована в 2012 році видавництвом "Вече" в м. Москва.

Книгу автора Вадима Кожинова " Россия, век ХХ (1901-1939)", яка надрукована в 2002 році видавництвом "Эксмо-Пресс" в м. Москва.

Книгу авторів Д. Калюжного та О. Ермілової "Дело и слово. Будущее России с точки зрения теории эволюции", яка надрукована в 2003 році видавництвом "Эксмо-Пресс" в м. Москва.

Книгу автора А. Бруснікина "Девятний Спас", яка надрукована в 2007 році видавництвом "Астрель" в м. Москва.

Книгу автора ОСОБА_19 "Украинцы в России", яка надрукована в 2013 році видавництвом "АДЕФ-Украина" в м. Київ.

Книгу автора В. Мединського "О русском пьянстве, лени и жестокости" (видання друге)", яка надрукована в. 2009 році видавництвом "ОЛМА Медиа Групп" в м. Москва.

Книгу автора В. Мединського "О русском воровстве, душе и долготерпении", серії "Міфи о Росії", яка надрукована в 2010 році видавництвом "ОЛМА Медиа Групп" в м. Москва.

Книгу автора Є. Фукса "История нравов", серії " ІНФОРМАЦІЯ_4 ", яка надрукована в 2002 році видавництвом "Русич" в м. Смоленськ.

Книгу автора Д. Хоскинга " ІНФОРМАЦІЯ_5 ", серії " ІНФОРМАЦІЯ_4 ", яка надрукована в 2001 році видавництвом "Русич" в м. Смоленськ.

Книгу автора ІНФОРМАЦІЯ_6 ", яка надрукована в ІНФОРМАЦІЯ_7 " в м. Москва".

Книгу автора ОСОБА_20 " ІНФОРМАЦІЯ_8 ", яка надрукована в 2013 році видавництвом Санкт-Петербурзького державного університету.

Книгу "The national portrait gallery".

Книгу автора ОСОБА_21 "Скульптура", яка надрукована в 2001 році.

Книгу-альбом "Скарби Києво-Печерської лаври", яка надрукована в 1998 році, видавництвом "Мистецтво" в м. Києві.

Книгу "Повернення національних святинь", яка надрукована в Державною митною службою України в 1998 році в м. Київ.

Книгу "Відзнаки Президента України", яка надрукована в 1999 році видавництвом "Мистецтво" у м. Києві.

Книгу з назвою "On its tall legs and looking down its nose".

Книгу з назвою "Афоризмы", яка надрукована в 2000 році видавництвом "Харвест" м. Мінська та видавництвом "АСТ" м. Москва.

Книгу автора ОСОБА_22 "Народнае мастацтва Беларусi", яка надрукована в 1997 році в м. Мінську.

Книгу "Библия в гравюрах Г. Доре", яка надрукована в 1995 році в м. Москва Російським біблейським суспільством.

Ікону "Богородиця Иверская", яка виконана в ХІХ сторіччі.

Книгу "Молитвослов", яка надрукована в 1919 році в м. Москва.

Книгу "Євангеліє", яка надрукована на початку 18 сторіччя.

Книгу авторів С. Бурлаченка, Р. Барашева, С. Лозунько "Загадки сім`ї Ющенка", яка надрукована в 2008 році видавництвом "Еженедельник", "Довіра" в м. Києві.

Книгу авторів В. Передерія, В. Шипуліна "Настоящие врачи", яка надрукована в 2001 році в м. Києві.

Книгу автора К. Пруткова "Пух и перья. Мысли и афоризмы", яка надрукована в 2000 році видавництвом "ЭКСМО-Пресс".

Книгу автора ОСОБА_23 "Заселение южной Украины. 1860-1890 гг.", яка надрукована в 1993 році в м. Черкаси.

Книгу автора В. Телицина "Маршал Говоров. От колчаковского офицера до Маршала Советского Союза", яка надрукована в 2008 році видавництвом "Яуза", "Єксмо" в м. Москві.

Книгу автора Ю. Семенова "Семнадцать мгновений весны", яка надрукована в 2008 році видавництвом "Русь-Олимп".

Книгу автора ОСОБА_24 "Юленька золотенька рученька", яка надрукована в 2008 році в м. Києві.

Книгу Блаженного Августіна Аврелія "Исповедь", яка надрукована в 2005 році видавництвом "Дарь" в м. Москва.

Книгу автора М. Старикова "Кризис, как это делается", яка надрукована в 2009 році видавництвом "Питер".

Книгу авторів ОСОБА_25 , ОСОБА_26 Ткача "Клинические лекции по внутренним болезням. Том 1", яка надрукована в 1999 році в м. Київ.

Книгу авторів ОСОБА_25 , С.М. Ткача, С.В. Скопіченка "Язвенная болезнь. Прошлое, настоящее, будущее".

Книгу автора И. Шумейко "10 мифов об Украине", яка надрукована в 2009 році видавництвом "Яуза - Пресс" в м. Москва.

Книгу автора ОСОБА_27 "Святые горы. От забвения к возрождению", яка надрукована в 1995 році видавництвом "Полиграф Книгу" в м. Києві.

Книгу автора ОСОБА_28 "Церковь времен оранжевого двоеверия", яка надрукована в 2007 році в м. Києві.

Книгу авторів П. Годьмаша, С. Годьмаша " ІНФОРМАЦІЯ_9 ", яка надрукована в 2003 році в м. Ужгород.

Книгу автора В. Передерия "Язвенная болезнь или пептическая язва?", яка надрукована в 1997 році в м. Київ.

Книгу автора ІНФОРМАЦІЯ_10 ", яка надрукована в 2006 році видавництвом "МиП".

Книгу "Рождественское Евангелие" яка надрукована в 2003 році видавництвом "Белый город" в м. Москва.

Книгу автора Д. Армстронга "Украинский национализм. Факты и исследования", яка надрукована в 2008 році в Москві.

Книгу автора О. Бузини "Воскрешение Малороссии", яка надрукована в 2012 році видавництвом "Арий" в м. Києві.

Книгу автора А. Труайя "Федор Достоевский", яка надрукована в 2003 році видавництвом "Эксмо".

Книгу автора ОСОБА_29 "Здоровье мужчины" яка надрукована в 2002 році видавництвом "Аст-Пресс Книгу в м. Москва".

Книгу автора В. Лупана "Русский вызов", яка надрукована в 2001 році в м. Москва.

Книгу "Евангелие от Иуды", яка надрукована в 2006 році в м. Москва.

Книгу автора Д. Паттона "Война какой я ее знал", яка надрукована в 2002 році в м. Москва.

Книгу автора О. Каревина "Русь нерусская. Как рождалась "рідна мова", яка надрукована в 2009 році в м. Харків.

Книгу авторів В.Г. Передрія, С.М. Ткача "Болезни поджелудочной железы", яка надрукована в 2001 році Національним медичним університетом.

Книгу авторів В.Г. Передрія, В.В. Чернявського "Изжога. Опасно ли это", яка надрукована в 2004 році.

Книгу автора У. Черчлля "Мускулы мира", яка надрукована в 2003 році видавництвом "Эксмо" в м. Москва. Книгу має тверду обкладинку із зазначенням назви, прізвища автора на фоні зображення У.Черчіля.

Книгу автора ОСОБА_30 "Друзья не умирают, яка надрукована в 2003 році видавництвом "Международные отношения" в м. Москва.

Книгу автора М. Джиласа "Беседы со Сталиным", яка надрукована в 2002 році видавництвом "Центрполиграф" в м. Москва.

Репринтне видання книги ОСОБА_31 та И.А. Ефрона "Енциклопедический словарь. том 21", яка надрукована в 1990 році, видавництвом "Терра".

Репринтнє видання книги ОСОБА_31 та И.А. Ефрона "Енциклопедический словарь. том 22, яка надрукована в 1990 році, видавництвом "Терра".

Репринтнє видання книги ОСОБА_31 та И.А. Ефрона "Енциклопедический словарь. том 23", яка надрукована в 1990 році, видавництвом "Терра".

Репринтнє видання книги ОСОБА_31 та И.А. Ефрона "Енциклопедический словарь. том 24", яка надрукована в 1990 році, видавництвом "Терра".

Репринтнє видання книги ОСОБА_31 та И.А. Ефрона "Енциклопедический словарь. том 25", яка надрукована в 1990 році, видавництвом "Терра".

Репринтнє видання книги ОСОБА_31 та И.А. Ефрона "Енциклопедический словарь. том 26", яка надрукована в 1990 році, видавництвом "Терра".

Репринтнє видання книги ОСОБА_31 та И.А. Ефрона "Енциклопедический словарь. том 27", яка надрукована в 1990 році, видавництвом "Терра".

Репринтнє видання книги ОСОБА_31 та И.А. Ефрона "Енциклопедический словарь. том 28", яка надрукована в 1990 році, видавництвом "Терра".

Репринтнє видання книги ОСОБА_31 та И.А. Ефрона "Енциклопедический словарь. том 29", яка надрукована в 1990 році, видавництвом "Терра".

Репринтнє видання книги ОСОБА_31 та И.А. Ефрона "Енциклопедический словарь. том 30", яка надрукована в 1990 році, видавництвом "Терра".

Репринтнє видання книги ОСОБА_31 та И.А. Ефрона "Енциклопедический словарь. том 31", яка надрукована в 1990 році, видавництвом "Терра".

Репринтнє видання книги ОСОБА_31 та И.А. Ефрона "Енциклопедический словарь. том 32", яка надрукована в 1990 році, видавництвом "Терра".

Репринтнє видання книги ОСОБА_31 та И.А. Ефрона "Енциклопедический словарь. том 33", яка надрукована в 1990 році, видавництвом "Терра".

Репринтнє видання книги ОСОБА_31 та И.А. Ефрона "Енциклопедический словарь. том 34", яка надрукована в 1990 році, видавництвом "Терра".

Репринтнє видання книги ОСОБА_31 та И.А. Ефрона "Енциклопедический словарь. том 35", яка надрукована в 1990 році, видавництвом "Терра".

Репринтнє видання книги ОСОБА_31 та И.А. Ефрона "Енциклопедический словарь. том 36", яка надрукована в 1990 році, видавництвом "Терра".

Репринтнє видання книги ОСОБА_31 та И.А. Ефрона "Енциклопедический словарь. том 37", яка надрукована в 1990 році, видавництвом "Терра".

Репринтнє видання книги Ф.А. Брокгауза та И.А. Ефрона "Енциклопедический словарь. том 38", яка надрукована в 1990 році, видавництвом "Терра".

Подарунковий набір "Россия из окна поезда".

Набір марок подарунковий із зображенням М.Я. Азарова та пам`ятника "Оранта Україна".

Картину "From Dr. Le DanhVinh. ViceMinisterof frade. S.R. Vietnam".

Ікону "Воскресіння Христове". Ікону знаходиться в коробці темного кольору розміром 26х22х7см.

Колекцію памятних медалей "1725-летие рождения святителя Николая, архиепископа мир ликийських, чудотворца".

Подарункову тарілку із зображенням "Московського державного університету".

Ікону "Благовірний цар Микола Олександрович та сім`я".

Пам`ятна медаль Московського державного університету (МДУ).

Альбом "Europa regina".

Книгу автора ОСОБА_32 "Записки декана", яка надрукована видана в 2010 році видавництвом "Геос" в м. Москва.

Книгу автора ОСОБА_33 "Моя университетская жизнь в геофизике", яка надрукована в 2010 році видавництвом "Герс".

Книгу автора ОСОБА_34 "Первые дни христианства", яка надрукована в 1915 році. Книгу міститься в сучасній твердій обкладинці.

Книгу "Вісник фінансів, промисловості та торгівлі. 1914, І", яка надрукована в 1914 році в Санкт-Петербурзі.

Книгу "Вісник фінансів, промисловості та торгівлі. 1914, ІІ", яка надрукована в 1914 році в Санкт-Петербурзі.

Книгу "Вісник фінансів, промисловості та торгівлі. 1914, ІІІ", яка надрукована в 1914 році в Санкт-Петербурзі.

Книгу "Вісник фінансів, промисловості та торгівлі. 1914, ІV", яка надрукована в 1914 році в Санкт-Петербурзі.

Книгу "Вісник финансів, промисловості та торгівлі Російської Імперії", яка надрукована в 1914 році в Санкт-Петербурзі.

Книгу "Монети царювання Імператора Миколи ІІ", яка надрукована в 1890 році в м. Санкт-Петербурзі.

Збірник з 3 книг Аміана Марцеліна "История" в перекладі Ю.Куліковського та А. Соніна.

Книгу "Століття военного міністерства", яка надрукована в 1902 році в м. Санкт-Петербург.

Книгу автора ОСОБА_35 "Київ" та Книгу автора Л. Дюпарка "Троїцьке родовище залізних руд в Кизеловской даче на Уралі".

Графин для вина, який знаходиться в дерев`яному футлярі темного кольору.

Вазу із срібла, яка знаходиться в футлярі обтягнутому темною тканиною.

Книгу автора ОСОБА_36 " Книгу мудрости", яка надрукована в 2010 році видавництвом "ОЛМА Медиа Групп" в м. Москва.

Книгу автора ОСОБА_37 "Речи, которые изменили мир", яка надрукована в 2011 році видавництвом "Манн, Иванов и Фербер" в м. Москва.

Книгу автора ОСОБА_38 "Вечера на хуторе близ Диканьки", яка надрукована в 2010 році видавництвом "Грани-Т" в м. Київ.

Книгу автора В. Зеленова "Старейшая школа Калуги", яка надрукована в 2010 році в м. Калуга.

Книгу авторів А.Т. Флерова, П.П. Добромислова "К пятидесятилетию Калужской женской гимназии 1860-1910".

Книгу автора ОСОБА_39 "Оранжевая революция глазами консультанта".

Книгу з назвою " ІНФОРМАЦІЯ_11 ", яка надрукована в 2000 році видавництвом "Азбука" в м. Санкт-Петербург.

Книгу автора Дмитра Табачника "Размышления. Публицистика 2006-2009 годов".

Книгу " ІНФОРМАЦІЯ_12 ", яка надрукована в 2010 році видавництвом "Азбука" в м. Санкт-Петербург".

Книгу автора Е. Гуслярова "Христос в жизни", яка надрукована в 2003 році видавництвом "Олма-Пресс" в м. Москва.

Книгу автора Л. Аринштейна "Пушкин. Непричесанная биография", яка надрукована в 2011 році в м. Москва.

Фотоальбом автора С. Удовика "Україна", який надрукований в 2012 році в м. Києві видавництвом "Ваклер".

Книгу автора О. Мандельштама "Шум времени", яка надрукована в 1999 році видавництвом "Азбука" в м. Санкт-Петербург.

Книгу Ф. Ницше "Так говорил Заратустра", яка надрукована в 1999 році видавництвом "Азбука" в м. Санкт-Петербург.

Книгу В. Шекспира "Сонеты", яка надрукована в 2007 році в м. Київ.

Книгу автора М.В. Гоголя "Размышления о божественной литургии".

Книгу автора ІНФОРМАЦІЯ_13 , яка надрукована в 1994 році видавництвом Московського університету.

Набір листівок "50 лет первому полету человека в космос".

Книгу авторів ОСОБА_40 та ОСОБА_41 "Стратегии Дональда Трампа по инвестированию в недвижимость", яка надрукована в 2008 році в Москва видавництвом "Диалектика".

Книгу "Святогорський пятерик. Жизнеописания подвижников святогорской пустыни XVII-XX веков. Т.2", яка надрукована в 2008 році, має 446 сторінок.

Книгу "Святогорський пятерик. Жизнеописания подвижников святогорской пустыни XVII-XX веков. Т2.", яка надрукована в 2008 році.

Книгу "Святогорський пятерик. Жизнеописания подвижников святогорской пустыни XVII-XX веков. Т.3", яка надрукована в 2008 році.

Книгу П Гнедіча "История искуств. Т.1", яка надрукована в 1987 році в видавництві ОСОБА_42 в м. Санкт-

АДРЕСА_2 ", яка надрукована в 1987 році в видавництві ОСОБА_42 в м. Санкт-Петербург.

Книгу графа С.Ю. Витте "Воспоминания. Царствование Николая ІІ. Т.1", яка надрукована в 1923 році в м. Петроград.

Книгу графа С.Ю. Витте "Воспоминания. Царствование Николая ІІ. Т.2"., яка надрукована в 1923 році в м. Петроград.

Книгу К. Вермана "Исторія искусства. Т.1", яка надрукована в 1903 році в м. Санкт-Петербург.

Книгу К. Вермана "Исторія искусства. Т.2", яка надрукована в 1903 році в м. Санкт-Петербург.

Книгу К. Вермана "Исторія искусства. Т.3", яка надрукована в 1903 році в м. Санкт-Петербург.

Книгу авторів Ф. Ринекера, Г. Майера "Библейская енциклопедия Брокгауза", яка надрукована в 1994 році.

Книгу "Патерик Печерський", яка надрукована в 2004 році в типографії Києво-Печерської Лаври.

Книгу автора ОСОБА_43 "Царствование императора Николая ІІ", яка надрукована в 2006 році в м. Москві, видавництвом "Дарь".

Збірник з трьох книг " ОСОБА_44 . Святителя Дмитрия Ростовского".

Книгу ОСОБА_45 "Записки о Московских делах", яка надрукована в 1908 році в м. Санкт-Петербург.

Таріль, яка виготовлена з металу сріблястого кольору.

Модуль мережевого живлення "Буран 3".

Картину із зображенням барханів. Картину виконана на холості натягнутому на дерев`яну рамку.

Ікону ОСОБА_46 , яка виконана наприкінці ХІХ сторіччя.

Ікону Святого Серафіма Саровського, яка виконана наприкінці ХХ сторіччі на дерев`яної дошці.

Ікону ОСОБА_46 , яка виконана наприкінці ХХ сторіччя.

Книгу автора Л. Гумілева "Тысячелетие вокруг Каспия", яка надрукована в 2002 році видавництвом "Кристалл".

Книгу автора Д. Іловайського " ОСОБА_47 ", яка надрукована в 2003 році видавництвом "Астрель" в м. Москва.

Книгу "Бенито Муссолини, мемуари 1942-1943", яка надрукована в 2004 році видавництвом "Єксмо" в м.Москва.

Книгу Теодора Момзена "История Рима. Том 5. Книгу 8. Провинции от Цезаря до Диоклетиана", яка надрукована в 2002 році видавництвом "Фолио" у м. Москва.

Книгу Л.Н. Гумілева "Этносфера: история людей и история природы", яка надрукована в 2002 році.

Книгу автора ОСОБА_48 " ОСОБА_49 ", яка надрукована в 2003 році видавництвом "Ермак" в м. Москва.

ОСОБА_50 Гумильова "Древние тюрки", яка надрукована в 2002 році.

ОСОБА_51 "Битвы России", яка надрукована в 2002 році видавництвом "Москва".

Книгу Ф. Шорта "Мао Цзедун", яка надрукована в 2001 році в м.Москва.

Книгу Р. Скрынникова "Иван ІІІ", яка надрукована в 2006 році в м. Москва.

Книгу Отто Рана "Крестовый поход против Грааля", яка надрукована в 2002 році в м. Москва.

Книгу Аппиана Александрійского "Римская история", яка надрукована в 2002 році видавництвом "Ладомир" в м. Москва.

Книгу "Ксенофонт. Анабасис", яка надрукована в 2003 році видавництвом "Ладомир" в м. Москва.

Книгу С. Соловьева "Император ОСОБА_52 ", яка надрукована в 2003 році видавництвом "Астрель" в м. Москва.

Книгу автора Ф. Уина "Карл Маркс", яка надрукована в 2003 році видавництвом "АСТ" в м. Москва.

Книгу автора К. Эриксона "Мария Кровавая", яка надрукована в 2002 році видавництвом "АСТ" в м. Москва.

Книгу автора Д. Фрейзера "Фридрих Великий", яка надрукована в 2003 році видавництвом "АСТ" в м. Москва.

Книгу автора И. Черникова "Гибель империи", яка надрукована в 2002 році видавництвом "АСТ" в м. Москва.

Книгу автора Н.Макиавелли "Государь", яка надрукована в 2032 році видавництвом "Харвест" в м. Минську.

Книгу автора Э. Рузвельта "Его глазами", яка надрукована в 2003 році видавництвом "АСТ" в м. Москва.

Книгу автора Д.Иловайського "Начало Руси", яка надрукована в 2003 році видавництвом "АСТ" "Астрель" в м. Москва.

Книгу автора Л. Гумилева "Древняя Русь и великая степь", яка надрукована в 2002 році видавництвом "АСТ" в м. Москва.

Книгу автора Д. Иловайського "Становление Руси", яка надрукована в 2003 році видавництвом "АСТ" "Астрель" в м. Москва.

Книгу автора Артура Кеслера " ІНФОРМАЦІЯ_14 ", яка надрукована в 2006 році видавництвом "Евразия" в м. Санкт-Петербург.

Книгу автора ІНФОРМАЦІЯ_15 , яка надрукована в в 2006 році видавництвом "Евразия" в м. Санкт-Петербург.

Книгу автора ІНФОРМАЦІЯ_16 "Макуха, або штрихи до політичного портрета " ОСОБА_53 "", яка надрукована в 2008 році видавництвом "Просвіта".

Книгу автора Дмитра Чобота "Час підлої влади", яка надрукована в 2008 році видавництвом "Броди - Просвіта".

Книгу автора ОСОБА_54 "Неоконченная пьеса для "Оранжевой" Украины", яка надрукована в 2005 році видавництвом "Международные отношения" в м. Москва.

Книгу автора К. Бондаренко " ОСОБА_55 . Портрет на фоне эпохи", яка надрукована в 2007 році видавництвом "Фолио" в м. Харків.

Книгу "План Президента Путина. Руководство для будущих Президентов России", яка надрукована в 2007 році видавництвом "Европа" в м. Москва.

Книгу автора В. Анисимова "В кругах Левиафана. Православная церковь и Украинская держава", яка надрукована в 2009 році видавництвом "ЧПИФ" в м. Києві.

Книгу автора ІНФОРМАЦІЯ_17 ", яка надрукована в 2009 році видавництвом "ЧПИФ" в м. Києві.

Кишенькова енциклопедія "Hutchinson"., яка надрукована в 2008 році видавництвом "Внешнесигма" в м. Москва.

Книгу "Англо-руссский словарь", яка надрукована в 2008 році видавництвом "Арий", "Аконит".

Книгу автора Д. Пономарчука "Юленька золотенька рученька", яка надрукована в 2008 році в м. Києві.

Книгу автора С. Кара-Мурзи "Правда об "оранжевой" революции в Украине", яка надрукована в 2007 році в м. Києві видавництвом "Оряни".

Книгу А. Яценюка "Банковская тайна времен Оранжевой революции", яка видана в 2008 році в м. Києві.

Книгу "Партия регионов. Прошлое, настоящее, будущее" під загальною редакцією Ю.М. Фролова, яка надрукована в 2011 році видавництвом "Каштан" в м. Донецьку.

Книгу О. Мороза "Интервью для Вас", яка видана в 2008 році в м. Києві.

Книгу Григорія Бондаренка "У кожного свій сад".

Книгу автора Д.Яневського "Хроника Помаранчевої революції", яка надрукована в 2005 році видавництвом "Фоліо" в м. Харкові.

Книгу А. Колесникова "Первый Украинский. записки с передовой", яка надрукована в 2005 році видавництвом "Вагріус" в м. Києві.

Книгу А. Aslund "Ukraine", яка надрукована в 2009 році в м. Вашингтон.

Книгу "Виділення наук про землю", яка видана у 2003 році НАН України.

Книгу авторів ОСОБА_56 та А.М. Муратова "Живопись русского салона (1850-1917гг.), яка видана в 2004 році в м. Санкт-Петербург.

Альбом В. Толочко "Выдающиеся художники Украины", який надрукований в м. Київ, видавництвом "Континент - ПРИМ".

Альбом О. Пинчука "Sculpture", який надрукований в м. Рига в 2004 році.

Альбом "The Eternal citi of Kyiv", який надрукований в м. Київ.

Книгу G. Mikes "How to be an Alien".

Книгу автора Р.Пуанкаре "На службе Франции", яка надрукована в 1936 році Державним соціально-економічним видавництвом в м. Москва.

Книгу Є. Вейшенка "Спутник петрографа", яка надрукована в 1934 році в м. Москва.

Книгу автора Р. Пуанкаре "Воспоминания. 1914-1918", яка надрукована в 1936 році Державним соціально-економічним видавництвом в м. Москва.

Книгу автора М.И. Михельсона "Ходячие и меткие слова", яка надрукована в 1896 році типографією імператорської академії наук в м. Санкт-Петербург.

Книгу автора М.В. Гоголя "Сочинения. 17 издание", яка надрукована в 1901 в м. Санкт-Петербург.

Книгу автора Н.Н. Покровського "О подоходном налоге", яка надрукована в 1815 році в м. Петроград.

Книгу автора С.А. Чистякова "История Петра Великого", яка надрукована ІНФОРМАЦІЯ_18 в м. Санкт-Петербург.

Книгу автора П. Толочко "Древнерусская народность. Воображаемая или реальная", яка надрукована в 2009 році.

Книгу "О старозаимочном крестьянском земледелии в местности бывших слободских полков", яка надрукована в 1904 році сенатською типографією в м. Санкт-Петербург.

Книгу автора С. Скирмунта " ІНФОРМАЦІЯ_19 ", яка надрукована видавництвом ОСОБА_57 .

Книгу "Полное собрание сочинений ОСОБА_58 " під редагуванням П.Н. Краснова, яка надрукована в 1901 році в м. Москва.

ОСОБА_59 Кони "Судебные речи", яка надрукована в 1890 році в м. Санкт-Петербург.

Книгу К. Вермана " История искуства всех времен и народов", яка надрукована в м. Санкт-Петербург.

Книгу автора ОСОБА_60 . Зеленина "Всемирный путешественник" в 2 томах, які надруковані в 1988 році в м. Санкт-Петербург.

Книгу "Пересопницьке Євангеліє", яка надрукована в 2013 році в м. Києві видавником "АДЕФ-Україна".

Книгу "Біблія або книги Святого Письма Старого та Нового заповіту, яка видана в 2009 році Українським біблійним товариством.

Книгу "Отечественная война и русское общество 1812-1912. Т.1" під редакцією А.К. Дживелегова, С.П. Мельгунова, В.И. Пичета, яка надрукована в 1911році в м. Москва.

Книгу "Отечественная война и русское общество 1812-1912. Т.2" під редакцією А.К. Дживелегова, С.П. Мельгунова, В.И. Пичета, яка надрукована в 1911році в м. Москва.

Книгу "Отечественная война и русское общество 1812-1912. Т.3" під редакцією А.К. Дживелегова, С.П. Мельгунова, В.И. Пичета, яка надрукована в 1911році в м. Москва.

Книгу "Отечественная война и русское общество 1812-1912. Т.4" під редакцією А.К. Дживелегова, С.П. Мельгунова, В.И. Пичета, яка надрукована в 1911році в м. Москва.

Книгу "Отечественная война и русское общество 1812-1912. Т.5" під редакцією А.К. Дживелегова, С.П. Мельгунова, В.И. Пичета, яка надрукована в 1911році в м. Москва.

Книгу "Отечественная война и русское общество 1812-1912. Т.6" під редакцією А.К. Дживелегова, С.П. Мельгунова, В.И. Пичета, яка надрукована в 1911році в м. Москва.

Книгу "Отечественная война и русское общество 1812-1912. Т.7" під редакцією А.К. Дживелегова, С.П. Мельгунова, В.И. Пичета, яка надрукована в 1911 році в м. Москва.

Книгу " Вселенная и человечество. Т.1" під редакцією Ганса Кремера, яка видана в м. Санкт-Петербург видавництвом "Просвещение".

Книгу " Вселенная и человечество. Т.2" під редакцією Ганса Кремера, яка видана в м. Санкт-Петербург видавництвом "Просвещение".

Книгу " Вселенная и человечество. Т.3" під редакцією Ганса Кремера, яка видана в м. Санкт-Петербург видавництвом "Просвещение".

Книгу " Вселенная и человечество. Т.4" під редакцією Ганса Кремера, яка видана в м. Санкт-Петербург видавництвом "Просвещение".

Книгу " Вселенная и человечество. Т.5" під редакцією Ганса Кремера, яка видана в м. Санкт-Петербург видавництвом "Просвещение".

Книгу "Отечественная война и русское общество 1812-1912. Т.1" під редакцією А.К. Дживелегова, С.П. Мельгунова, В.И. Пичета, яка надрукована в 1911 році в м. Москва.

Книгу "Отечественная война и русское общество 1812-1912. Т.2" під редакцією А.К. Дживелегова, С.П. Мельгунова, В.И. Пичета, яка надрукована в 1911 році в м. Москва.

Книгу "Отечественная война и русское общество 1812-1912. Т.3" під редакцією А.К. Дживелегова, С.П. Мельгунова, В.И. Пичета, яка надрукована в 1911 році в м. Москва.

Книгу "Отечественная война и русское общество 1812-1912. Т.4" під редакцією А.К. Дживелегова, С.П. Мельгунова, В.И. Пичета, яка надрукована в 1911 році в м. Москва.

Книгу "Отечественная война и русское общество 1812-1912. Т.5" під редакцією А.К. Дживелегова, С.П. Мельгунова, В.И. Пичета, яка надрукована в 1911 році в м. Москва.

Книгу "Отечественная война и русское общество 1812-1912. Т.6" під редакцією А.К. Дживелегова, С.П. Мельгунова, В.И. Пичета, яка надрукована в 1911 році в м. Москва.

Книгу "Отечественная война и русское общество 1812-1912. Т.7" під редакцією А.К. Дживелегова, С.П. Мельгунова, В.И. Пичета, яка надрукована в 1911році в м. Москва.

Книгу "Иллюстрированная энциклопедия русской живописи", яка надрукована в 2013 році видавництвом "ОЛМА Медиа Групп" в м. Москва.

Книгу "Сергій Васильківський", яка надрукована в 2006 році видавником "Галерея".

Книгу "The memory of queen Elisabeth/ Preserved in Postcards".

Книгу В. Лазебника "Неизвестная Екатеринославщина", яка видана в 2012 році видавником "Дніпро Книгу" в м. Дніпропетровськ.

Книгу автора О. Авраменко " Терези долі ОСОБА_61 ", яка надрукована в 2011році в м. Київ.

Книгу митрополита Калуського и Боровського Климента (Капалин) "Возрастание в вере", яка надрукована в 2009 році в м. Калуга.

Книгу "Закон Божий", яка надрукована в 2012 році типографією Києво-Успенської Лаври.

Книгу К. Барнарда "50 путей к здоровому сердцу". Книгу має тверду обкладинку темно-зеленого кольору із зазначенням назви, прізвища автора.

Книгу "Herend Porcelain".

Книгу автора В. Берсенева "Понтий Пилат. Выписки из "истории болезни"", яка надрукована в 2011 році в м. Київі.

Книгу автора Е. Орел "Мир Венеции", яка надрукована в 2012 році видавником "Фоліо" у м. Харкові.

Книгу Наполеона Бонапарта "Военное искусство. Опыт победоносных компаний", яка надрукована в 2011 році видавником "ЄКСМО" в м. Москва.

Книгу В.Балязина "Тайны дома Романовых", яка надрукована в 2006 році видавником 2ОЛМА Медиа Групп" в м. Москва.

Книгу автора ОСОБА_62 ", яка надрукована в 2005 році видавниками "АСТ", "Астрель".

ОСОБА_63 " ІНФОРМАЦІЯ_20 ", яка надрукована в 2010 році видавником "Єксмо" в м. Москва.

Книгу Ж.Хейера "Вильгельм Завоеватель", яка надрукована в 2002 році видавником "Астрель" в м. Москва.

Книгу В. Федоровського "Сергей Дягилев или закулисная история русского балета", яка надрукована в 2003 році видавником "Ексмо".

Книгу " ІНФОРМАЦІЯ_21 ", яка надрукована в 1987 році видавником "Советская энциклопедия" в м. Москва.

Книгу "Мифы народов мира. Т.2", яка надрукована в 1987 році видавником "Советская энциклопедия" в м. Москва.

Книгу автора ОСОБА_64 "История живописи всех времен и народов. Т.1", яка надрукована в 2003 році видавництвом "Нева" в м. Санкт-Петербург.

Книгу автора ОСОБА_64 "История живописи всех времен и народов. Т.2", яка надрукована в 2003 році видавництвом "Нева" в м. Санкт-Петербург.

Книгу автора ОСОБА_64 "История живописи всех времен и народов. Т.3", яка надрукована в 2003 році видавництвом "Нева" в м. Санкт-Петербург.

Книгу Ф.В. Фаррара "Жизнь Исуса Христа", яка надрукована в 1890 році в м. Санкт-Петербург.

Книгу Є. Реклю "Земля и люди", яка надрукована в 1898 році в м. Санкт-Петербург.

Книгу Л. Крживицкого "Этика в ее историческом развитии", яка надрукована в 1907 році в м. Санкт-Петербург.

Книгу під редагуванням Е.В. Барсова "Чтения в Императорском обществе истории и древностей росийских при Московском университете", яка надрукована в 1891 році в м. Москва.

Книгу "Сборник решений правительствующего Сената", яка надрукована в 1868 році в м. Санкт-Петербург.

Книгу П. Гнедича "История исскуств. Т.1", яка надрукована в ХІХ сторіччі в м. Санкт-Петербург.

Книгу П. Гнедича "История исскуств. Т.2", яка надрукована в ХІХ сторіччі в м. Санкт-Петербург.

Книгу П. Гнедича "История исскуств. Т.3", яка надрукована в ХІХ сторіччі в м. Санкт-Петербург.

Книгу Л. Толстого "Анна Каренина", яка надрукована в 2006 році видавництвом "Слово".

Книгу О. Дюма "Три мушкетера", яка надрукована в 2005 році видавництвом "Слово".

Книгу автора ОСОБА_65 " ІНФОРМАЦІЯ_22 ", яка видана в 2007 році видавництвом "Слово".

Книгу "Большая Энциклопедия. Т.11" під редагуванням С.Н. Южакова, яка видана в 1903 році в м. Санкт-Петербург.

Книгу "Большая Энциклопедия. Т.12" під редагуванням С.Н. Южакова, яка видана в 1903 році в м. Санкт-Петербург.

Книгу "Большая Энциклопедия. Т.13" під редагуванням С.Н. Южакова, яка видана в 1903 році в м. Санкт-Петербург.

Книгу "Большая Энциклопедия. Т.14" під редагуванням С.Н. Южакова, яка видана в 1903 році в м. Санкт-Петербург.

Книгу "Большая Энциклопедия. Т.15" під редагуванням С.Н. Южакова, яка видана в 1903 році в м. Санкт-Петербург.

Книгу "Большая Энциклопедия. Т.16" під редагуванням С.Н. Южакова, яка видана в 1903 році в м. Санкт-Петербург.

Книгу "Большая Энциклопедия. Т.17" під редагуванням С.Н. Южакова, яка видана в 1903 році в м. Санкт-Петербург.

Книгу "Большая Энциклопедия. Т.18" під редагуванням С.Н. Южакова, яка видана в 1903 році в м. Санкт-Петербург.

Книгу "Большая Энциклопедия. Т.19" під редагуванням С.Н. Южакова, яка видана в 1903 році в м. Санкт-Петербург.

Книгу "Большая Энциклопедия. Т.20" під редагуванням С.Н. Южакова, яка видана в 1903 році в м. Санкт-Петербург.

Рєпрінтне видання книги А. Нечволодова "Сказание о земле Русской" в двох томах.

Книгу автора ОСОБА_66 "Пути небесные", яка надрукована в 2005 році в м. Москва видавництвом "Дарь".

Книгу "Золото мира", яка видана в 2003 році видавництвом "Аванта" в м. Москва.

Клясер "Марки України".

Книгу "Годинник від IWC 2007. Исскуство часовщиков из Шаффхаузена".

Книгу "Ювіляри України", яка надрукована в 2008 році в м. Київ.

Енциклопедичний довідник "Лауреати Нобелевської премії", яка видана в 2001 році в м. Київ.

Книгу архімандрита Софрония "Преподобный старец Силуан Афонский", яка видана в 2007 році видавництвом "Локид-Пресс".

Книгу автора В. Веретенникова "Красный лог. Т.1".

Книгу автора ОСОБА_67 "Волчий гон. Т.2".

Книгу автора ОСОБА_67 "Потерянный рай. Т.3".

Книгу автора ОСОБА_67 "Дикий табун. Т.4".

Книгу автора В. Веретенникова "Скачки. Т.5".

Бібліографічний покажчик "Микола Янович Азаров" (15 екземплярів)

Книгу автора А. Пиленова "Не выпадая из седла. Повесть о В.Веретенникове, писателе, журналисте, лидере", яка надрукована в 2000 році в м. Київ видавництвом "Академия".

Репринтне видання книги 1890 року ОСОБА_31 , И.А. Єфрона "Энциклопедический словарь. Т.73", яка видана в 1993 році видавництвом "ТЕРРА".

Репринтне видання книги 1890 року Ф.А. Брокгауза, И.А. Єфрона "Энциклопедический словарь. Т.74", яка видана в 1993 році видавництвом "ТЕРРА".

Репринтне видання книги 1890 року Ф.А. Брокгауза, И.А. Єфрона "Энциклопедический словарь. Т.75", яка видана в 1993 році видавництвом "ТЕРРА".

Репринтне видання книги 1890 року Ф.А. Брокгауза, И.А. Єфрона "Энциклопедический словарь. Т.76", яка видана в 1993 році видавництвом "ТЕРРА".

Репринтне видання книги 1890 року Ф.А. Брокгауза, И.А. Єфрона "Энциклопедический словарь. Т.77", яка видана в 1993 році видавництвом "ТЕРРА".

Репринтне видання книги 1890 року Ф.А. Брокгауза, И.А. Єфрона "Энциклопедический словарь. Т.78", яка видана в 1993 році видавництвом "ТЕРРА".

Репринтне видання книги 1890 року Ф.А. Брокгауза, И.А. Єфрона "Энциклопедический словарь. Т.79", яка видана в 1993 році видавництвом "ТЕРРА".

Репринтне видання книги 1890 року Ф.А. Брокгауза, И.А. Єфрона "Энциклопедический словарь. Т.80", яка видана в 1993 році видавництвом "ТЕРРА".

Репринтне видання книги 1890 року Ф.А. Брокгауза, И.А. Єфрона "Энциклопедический словарь. Т.81", яка видана в 1993 році видавництвом "ТЕРРА".

Репринтне видання книги 1890 року Ф.А. Брокгауза, И.А. Єфрона "Энциклопедический словарь. Т.82", яка видана в 1993 році видавництвом "ТЕРРА".

Книгу Д. Андреева "Роза мира", яка надрукована в 2007 році в м. Москва.

Книгу В. Астафьева "Прокляты и убиты", яка надрукована в 2007 році в м. Москва.

Книгу А. Ахматовой "Стихотворения и поэмы", яка надрукована в 2007 році в м. Москва.

Книгу Оноре Де Бальзака "Гобсек. Шагреневая кожа. Отец Горио", яка надрукована в 2007 році в м. Москва.

Книгу Оноре Де Бальзака "Утраченные иллюзии", яка надрукована в 2007 році в м. Москва.

Книгу Джованни Бокаччо "Декамерон", яка надрукована в 2007 році в м. Москва.

Книгу "Собрание слов, бесед и речей синодального члена високопреосвященнейшего Арсения, митрополита Киевского и Галицкого. Ч.2", яка надрукована в 1874 році в м. Санкт-Петербург.

Книгу "Живописная Россия. Т.9" під редагуванням П.П. Семенова, яка надрукована в 1883 році видавництвом " ОСОБА_68 ".

Книгу " ІНФОРМАЦІЯ_23 " під редагуванням П.П. Семенова, яка надрукована в 1898 році видавництвом " ОСОБА_68 ".

Книгу " ІНФОРМАЦІЯ_23 ". Книгу надрукована в 1885 році видавництвом " ОСОБА_68 ".

Книгу " ІНФОРМАЦІЯ_23 ", яка надрукована видавництвом " ОСОБА_68 ".

Книгу " ІНФОРМАЦІЯ_23 ", яка надрукована в 1901 році видавництвом " ОСОБА_68 ".

Книгу " ІНФОРМАЦІЯ_23 ", яка надрукована в 1899 році видавництвом " ОСОБА_68 ".

Книгу " ІНФОРМАЦІЯ_23 ", яка надрукована в 1884 році видавництвом " ОСОБА_68 ".

Книгу " ІНФОРМАЦІЯ_23 " під редагуванням ОСОБА_69 , яка надрукована в 1895 році видавництвом " ОСОБА_68 ".

Книгу " ІНФОРМАЦІЯ_23 " під редагуванням ОСОБА_69 , яка надрукована видавництвом " ОСОБА_68 ".

Книгу "Живописная Россия. Т.6", яка надрукована в 1901 році видавництвом " ОСОБА_68 ".

Фотоальбом "Москва", який надрукований в 2004 році видавництвом "Интербук-бизнес в м. Москва.

Фотоальбом "Чернівці", який надрукований в 2003 році.

Книгу "Почесні члени і доктори університету Св. Володимира", яка надрукована в 2005 році видавництвом "Либідь".

Фотоальбом "Моя Грузия", який надрукований в 2010 році.

Фотоальбом A. Havlicek та J. Sachalehner "Wien. Wienna".

Фотоальбом V. Merckx та F. Reinert "Luxembourg".

Фотоальбом В.Яцука "Віч-на-віч із Шевченком. Іконографія 1838-1861 років", який надрукований в 2004 році в м. Київ видавництвом "Балтія друк".

Книгу "Хто є хто. Економіка, культура, наука. Київ та регіони. випуск V. 2003-2004".

Фотоальбом А. Виткова "Белое и черное", який надрукований в 2010 році видавництвом "Арт-пресс" в м. Дніпропетровську.

Книгу С. Коваленко та О. Пугач "Опис козацької України 1649-го року", яка надрукована в 2004 році видавництвом "Просвіта" в м. Києві.

Картину на якої зображено Києво-Печерську лавру.

Книгу В.Зеленова "Старейшая школа Калуги. Документы, события, люди", яка надрукована в 2010 роцы в м. Калуга.

Книгу "Научное общество школы №5 г. Калуги", яка видана в 2007 році в м. Калуга.

Книгу "Научное общество школы №5 г. Калуги. Работы учителей", яка видана в 2010 році в м. Калуга.

Репринтне видання книги ОСОБА_70 , П.П. Добромыслова "К пятидесятилетию Калужской женской гимназии (1860-1910 г.г.)".

Фотоальбом "Художники Закарпаття", який надрукований в 2001 році.

Книгу авторів ОСОБА_71 , ОСОБА_72 "Уретриты у мужчин", яка надрукована в 2006 році в м. Київ.

Книгу автора А. Кондрашова "Справочник необходимых знаний", яка надрукована в 2001 році в м. Москва.

Книгу В. Дубова "Трепеты", яка надрукована в 2010 році в м. Москва.

Книгу В.Н. Запорожан "Путь к ноэтике", яка надрукована в 2008 році в м. Одеса.

Книгу "Jeunes restarateurs deurope".

Книгу R. Paknys "Lietuvos peizazas".

Книгу автора Andrew M. Lobachewski "Political ponerology".

ОСОБА_73 "Неправиль-правильно". Довдник з українського слововживання", яка надрукована в 2003 році в м. Київ видавництвом "Просвіта".

Книгу Д. Чобота "Спроба викупу минулого. Про судовий позов ОСОБА_74 ", яка видана в 2003 році видавництвом "Броди - просвіта".

ОСОБА_75 Чобота "Нарцис", яка надрукована в 2001 році в. м. Київі видавництвом "Просвіта".

Пісенник (2 примірника) "В песнях останемся мы. Любимые песни советских людей", які надруковані в 1998 році в м. Київ.

Пісенник И. Шварца "Песни и романсы для голоса и фортепьяно".

Пісенник "Песни прошлых лет". Пісенник має м`яку обкладинку на якої зазначено назву.

Пісенник "За праздничным столом".

Книгу авторів ОСОБА_76 , ОСОБА_77 " ІНФОРМАЦІЯ_24 ", яка надрукована в 2007 році видавництвом "Росса".

Книгу авторів ОСОБА_76 , ОСОБА_77 " ІНФОРМАЦІЯ_25 ", яка надрукована в 2006 році видавництвом "Слово" в м. Москва.

Книгу авторів ОСОБА_76 , ОСОБА_78 . Журавльовой "Московский кремль из глубины веков", яка надрукована в 2007 році видавництвом "Росса".

Двохтомне видання книги " ІНФОРМАЦІЯ_26 ", яка надрукована в 2004 році в м. Москва.

Книгу "Біблия. Книги Священного писания Ветхого и нового Завета с иллюстрациями Гюстава Дюре", яка надрукована в 2012 році.

ОСОБА_79 Гареева "Афганская страда", яка надрукована в 1999 році видавництвом "Инсан" в м. Москва.

Книгу Єндрю Коллинза "Тайны древних цивилизаций", яка надрукована в 2002 році видавництвом "Эксмо".

Книгу П. Мультатули "Император Николай ІІ. Крестный путь", яка надрукована в 2013 році видавництвом ФИВ" в м. Москва.

Книгу Маргарет Теттчер "Искусство управления государством", яка надрукована в 2003 році в м. Москва.

Книгу Ф. Головкина "Двор и царствование Павла 2", яка надрукована в 2003 році видавництвом "Олма-Пресс" в м. Москва.

Книгу Л. Подхородецкого "Вена", яка надрукована в 2002 році в м. Москва.

Книгу О.Волкова "Лев Рохлин. История одного убийства", яка надрукована в 2012 році видавництвом "Алгоритм" в м. Москва.

Книгу Євелин Кленгель-Брандт "Древний Вавилон", яка надрукована в 2001 році видавництвом "Русич" в м. Смоленск.

Книгу М. Булгакова "Мастер та Маргарита", яка надрукована в 2002 році.

Книгу "Мысли, афоризмы и шутки выдающихся женщин", яка надрукована в 2003 році видавництвом "ЄКСМО".

Книгу Митрополита Київського и Всея Русі Володимира "Благословите спросить", яка надрукована в 2006 році в м. Київ.

Книгу А.С. Пушкина "Собрание сочинений. Т.ІХ", яка надрукована в 2013 році видавництвом "Слово" в м. Москва.

Книгу А.С. Пушкина "Собрание сочинений. Т.Х", яка надрукована в 2013 році видавництвом "Слово" в м. Москва.

ОСОБА_80 Пушкина "Собрание сочинений. Т.ХІ", яка надрукована в 2013 році видавництвом "Слово" в м. Москва.

Книгу Ирвинга Стоуна (Т.5). .

Книгу Ирвинга Стоуна (Т.6).

Книгу Ирвинга Стоуна (Т.7).

Книгу Ирвинга Стоуна (Т.8).

Книгу Є. Радзинского "Александр ІІ. Жизнь и смерть", яка надрукована в 2007 році видавництвом "АСТ" в м. Москва.

Книгу серії "Пушкинская библиотека" - "Древнерусская литература", яка надрукована в 2004 році видавництвом "Слово" в Москва.

Книгу серії "Пушкинская библиотека" - "Поєзия" авторів В.А. Жуковського, К.Н. Батюшкова, яка надрукована в 2004 році видавництвом "Слово" в Москва.

Книгу серії "Пушкинская библиотека" - "Древнерусская литература", яка надрукована в 2004 році видавництвом "Слово" в Москва.

Книгу серії "Пушкинская библиотека" - "Проза второй половины ХХ века. Т.1", яка надрукована в 2004 році видавництвом "Слово" в Москва.

Книгу серії "Пушкинская библиотека" - "Проза второй половины ХХ века. Т.2", яка надрукована в 2004 році видавництвом "Слово" в Москва.

Книгу серії "Пушкинская библиотека" - "Проза второй половины ХХ века. Т.3", яка надрукована в 2004 році видавництвом "Слово" в Москва.

Книгу серії "Пушкинская библиотека" - "Военная проза. Т.1", яка надрукована в 2004 році видавництвом "Слово" в Москва.

Книгу серії "Пушкинская библиотека" - "Военная проза. Т.2", яка надрукована в 2004 році видавництвом "Слово" в Москва.

Книгу серії "Пушкинская библиотека" - "Преступление и наказание. Идиот" автора ОСОБА_81 , яка надрукована в 2004 році видавництвом "Слово" в Москва.

Книгу серії "Пушкинская библиотека" - "Проза" автора ОСОБА_82 , яка надрукована в 2004 році видавництвом "Слово" в Москва.

Книгу серії "Пушкинская библиотека" - "Колимские расказы. Стихотворения" автора ОСОБА_83 , яка надрукована в 2004 році видавництвом "Слово" в Москва.

Книгу серії "Пушкинская библиотека" - "Жизнь и судьба" автора ОСОБА_84 , яка надрукована в 2004 році видавництвом "Слово" в Москва.

Книгу серії "Пушкинская библиотека" - "Поэзия. Драматургия. Проза" автора ОСОБА_85 . Толстого, яка надрукована в 2004 році видавництвом "Слово" в Москва.

Книгу серії "Пушкинская библиотека" - "Деревенская проза. Т.1", яка надрукована в 2004 році видавництвом "Слово" в Москва.

Книгу серії "Пушкинская библиотека" - "Тихий Дон" автора ОСОБА_86 , яка надрукована в 2004 році видавництвом "Слово" в Москва.

Книгу серії "Пушкинская библиотека" - "Рассказы. Пьесы" автора ОСОБА_87 , яка надрукована в 2004 році видавництвом "Слово" в Москва.

Книгу Джованни Бокаччо "Декамерон", яка надрукована в 2003 році видавництвом "Слово" в м. Москва.

Книгу Єдгара По "Стихотворения. Проза", яка надрукована в 2007 році видавництвом "Слово" в м. Москва.

Книгу Овидия "Метаморфозы", яка надрукована в 2004 році видавництвом "Слово" в м. Москва.

Книгу "Живописная Украина. Ч.1" під редагуванням П.П. Семенова, яка надрукована в 1897 році видавництвом "М.О. Вольф".

Книгу "Жития святых", яка надрукована в 2007 році видавництвом "Єксмо" в м. Москва.

Книгу Э. Трептова "Добыча и обработка полезных ископаемых", яка видана в 1902 році в м. Санкт-Петербург.

Книгу Г. Гюриха "Минеральное царство", яка надрукована в 1904 році в м. Санкт-Петербург.

Книгу "Донбасс православный", яка надрукована видавництвом "Фонд"Золотой скиф"".

Книгу "История политической экономии. Лекции ординарного профессора императорского Московского университета А.И. Чупрова", яка надрукована в 1904 році в м. Москва.

Репринтне видання книги "Энциклопедический словарь. Т.4", яка надрукована в 1990 році видавництвом "Терра".

Книгу Дж. В. Дрепера "История умственного развития Европы", яка надрукована в 1985 році в м. Київ.

Композицію із книги "Русская исторія" під редагуванням М.В. Довнар-Запольського, яка перебуває у рамці де також насипані монети (50, 25, 10 копійок, 1 гривня), вкладена запальничка..

Ікону "Святий Микола Чудоторець", яка виконана в середині 19 сторіччя.

ОСОБА_88 із сучасним живописом, який надрукований в 2000 році видавництвом "Майдан".

Репринтне видання книги "Энциклопедический словарь. Т.1", яка надрукована в 1990 році видавництвом "Терра".

Репринтне видання книги "Энциклопедический словарь. Т.2", яка надрукована в 1990 році видавництвом "Терра".

Репринтне видання книги "Энциклопедический словарь. Т.3", яка надрукована в 1990 році видавництвом "Терра".

Репринтне видання книги "Энциклопедический словарь. Т.5", яка надрукована в 1990 році видавництвом "Терра".

Репринтне видання книги "Энциклопедический словарь. Т.6", яка надрукована в 1990 році видавництвом "Терра".

ОСОБА_89 Шевченко "Кобзар", яка надрукована в 2007 році видавництвом "Апостроф" в м. Київі.

Книгу "История Российского государства", яка надрукована в 2004 році в м. Санкт-Петербург.

Книгу "Москва. История города", яка надрукована в 2008 році в м. Санкт-Петербург.

Книгу Г.Л. Стадникова "Происхождение углей и нефти", яка надрукована в 1937 році в м. Москва.

Книгу "Шедевры мировой живописи", яка надрукована видавництвом "Белый город".

Книгу "Библия", яка надрукована в 2005 році в м. Москва.

Книгу "Устав Святого великого князя Владимира о церковных судах и о десятинах", яка надрукована в 1915 році в м. Петроград.

Книгу В. Бутромеева "Мудрость Конфуция", яка надрукована в 2010 році в м. Москва.

Збірник казок, який складається із 3 окремих книг: Сказка о Иване царевиче, жар-птице и о сером волке; Царевна-лягушка; Василиса прекрасная, які надруковані на початку 19 сторіччя.

Книгу автора В. Лихачева "Двойная бухгалтерия в 30 уроках", яка надрукована в 1907 році в м. Москва.

Книгу Е. Зябловського "Краткое землеописание Росийского государства", яка надрукована в 1807 році в м. Санкт-Петербург.

Книгу Г.В. Штолля " ІНФОРМАЦІЯ_27 ", яка надрукована в 1896 році в м. Санкт-Петербург.

Книгу П. Кулиша " ОСОБА_90 или Малороссия восемдесят лет назад", яка надрукована в 1843 році в м. Київ.

Книгу під редагуванням С.И. Бондарева "Работы первой Государственной Думы", яка надрукована в 1906 році в м. Санкт-Петербург.

Книгу "История государства Российского. Т.1", яка надрукована в 1833 році в м. Санкт-Петербург.

Книгу "Библия. Книги священного писания Ветхого и Нового Завета.", яка надрукована в 1998 році в м. Москва.

Книгу А. Барсукова "Род Шереметьевых. Т.5", яка надрукована 1888 році в м. Санкт-Петербург.

Книгу "Библия. Книги священного писания Ветхого и Нового Завета.", яка надрукована в 1916 році в м.Петроград.

Книгу А. Барсукова "Род Шереметьевых. Т.3", яка надрукована 1883 році в м. Санкт-Петербург.

Книгу Бантиш-Каменского "История малой России. Ч.1", яка надрукована в 1830 році в м. Москва.

Книгу Бантиш-Каменского "История малой России. Ч.2", яка надрукована в 1842 році в м. Москва.

Книгу Бантиш-Каменского "История малой России. Ч.3", яка надрукована в 1842 році в м. Москва.

Книгу "Евангеліє", яка надруковна наприкінці ХІХ сторіччя

ОСОБА_91 . Гнедича " ІНФОРМАЦІЯ_28 ", яка надрукована в м. Санкт-Петербург.

Книгу П.П. Гнедича " ІНФОРМАЦІЯ_28 ", яка надрукована в м. Санкт-Петербург.

Книгу П.П. Гнедича "История искуств. Т.3", яка надрукована в м. Санкт-Петербург.

Книгу К. Вермана "История исскуства всех времен и народов. Т.1", яка надрукована в м. Санкт-Петербург.

Книгу К. Вермана "История исскуства всех времен и народов. Т.2", яка надрукована в м. Санкт-Петербург.

Книгу К. Вермана "История исскуства всех времен и народов. Т.3", яка надрукована в м. Санкт-Петербург.

Книгу Т.Г. Шевченка "Кобзар", яка надрукована в 1899 році в м. Київ.

Щотижневий, науковий і політичний журнал "Новый економист" за 1917 рік під редагуванням професора П.П. Мігуліна, надрукований в м. Петроград.

Книгу "Singapore. State of the art", яка має заводське пакування у прозору плівку.

Книгу "Singapore the encyclopedia".

Книгу "Grand palace".

Книгу "The Restoration of the Grand palace 1973-2006".

Книгу "Pemimpin Era Baru. Leader Of The New Era".

Книгу "Казахстан", яка має заводське пакування у прозору плівку.

Книгу "Харьков. История, культура, архитектура, памятники, события", яка надрукована в м. Харків в 2012 році.

ОСОБА_92 "Ахмет Байтурсынулы. Судьба учителя", яка надрукована в 2011 році в м. Астана.

Книгу "Словник терминів та понять, що вживаються у чинних нормативно-правових актах України", яка надрукована в 1999 році в м. Київ.

Книгу "Житие преподобного Сергія Радонежского чудотворца", яка надрукована в м. Москва.

Книгу "Жизнь и нравы старого китая", яка надрукована в 2003 році видавництвом "Русич" в м. Смоленську.

Книгу Г. Бембера "Ордена иезуитов", яка надрукована в 2002 році видавництвом "Русіч" в м. Смоленськ.

Книгу Ф. Раззакова "Расстреляные звезды. Их погасили на пике славы", яка надрукована в 2012 році видавництвом "Эксмо" в м. Москва.

Книгу К. Преображенского "КГБ в Японии. Шпион который любил Токио", яка надрукована в 2000 році в м. Москва.

Книгу Ю. Мухина "Убийство Сталина и Берия", яка надрукована в 2002 році в м. Москва.

Книгу Д. Канна "Взломщики", яка надрукована в 2000 році видавництвом "Центрполиграф" в м. Москва.

Книгу А. Зиновьева "Катастройка", яка надрукована в 2003 році в м. Москва.

Книгу А.Б. Мартиросяна "200 мифов о Великой отечественной. Трагедія 1941 года", яка надрукована в 2008 році видавництвом "Вече" в м. Москва.

Книгу А.Б. Мартиросяна "200 мифов о Сталине. Сталин после войны 1945-1953 годы", яка надрукована в 2007 році видавництвом "Вече" в м. Москва.

Книгу Пьера Дж. Хасса, Д.Капоши "КГБ в ООН", яка надрукована в 2000 році видавництвом "Центрполиграф" в м. Москва.

Книгу В. Пещерського ""Красная капелла" советская разведка против абвера и гестапо", яка надрукована в 2000 році видавництвом "Центрполиграф" в м. Москва.

ОСОБА_93 . Строгина "Вольф Мессинг. Судьба пророка", яка надрукована в 2005 році видавництвом "Аст-Пресс" в м. Москва.

Книгу Ф. Оссендовського "Ленин. Шокирующая история", яка надрукована в 2006 році в м. Москва.

Книгу "Романовы. Династия в романах. Анна Иоанновна", яка надрукована в 2002 році в м. Москва.

Книгу В. Пикуля "Каждому свое, Паріж на три часа, Ступай не греши", яка надрукована в 1997 році в м. Москва.

Книгу В. Краснова "Неизвестный Жуков. Лавры и тернии полководца", яка надрукована в 2001 роцы видавництвом "Олма-Пресс" в м. Москва.

Книгу "Рюриковичи. Юрий ІІ Всеволодович", яка надрукована в 2001 році видавництвом "Астрель" в м. Москва.

Книгу Д. Мережковського "Александр Первый", яка надрукована в 2006 році в м. Москва.

Книгу "Смутное время. Лжедмитрий 1", яка надрукована в 2001 році видавництвом "Астрель" в м. Москва.

Книгу "Римские древности" під загальним редагуванням И.В. Алферової, яка надрукована в 2001 році видавництвом "Русич" в м. Смоленську.

Книгу "Римские древности" під загальним редагуванням И.В. Алферової, яка надрукована в 2001 році видавництвом "Русич" в м. Смоленську.

Книгу В. Карпова "Генералиссимус. Книгу 1", яка надрукована в 2003 році в видавництвом "Вече" в м. Москва.

Книгу В. Карпова "Генералиссимус. Книгу 2", яка надрукована в 2003 році в видавництвом "Вече" в м. Москва.

Книгу "По Екатерининской железной дороге. Выпуск 2.", яка надрукована в 1912 році в м. Екатеринослав.

Книгу Ю. Готье "История областного управления в России от Петра до Екатерины", яка надрукована в 1923 році в м. Москва.

Книгу "Полное географическое описание нашего отечества. Т.7 Малороссия" под загальним редагуванням В.П. Семенова, яка надрукована в 1903 році в м. Санкт-Петербург.

Книгу Генри Чарльз Ли "Инквизиция в средние века. Т.1", яка надрукована в 1911 році в м. Санкт-Петербург видавництвом "Брокгауз-Ефрон".

Книгу Генри Чарльз Ли "Инквизиция в средние века. Т.2", яка надрукована в 1912 році в м. Санкт-Петербург видавництвом "Брокгауз-Ефрон".

Книгу Генри Чарльз Ли "История Инквизиции. Инквизиция в Испании. Т.3", яка надрукована в 1914 році в м. Санкт-Петербург видавництвом "Брокгауз-Ефрон".

Книгу "Великая реформа.Т.1", в редакції ОСОБА_94 , С.П. Мельгунова, В.И. Пичета, яка надрукована в 1911 році вм. Москва.

Книгу Книгу "Великая реформа.Т.2", в редакції ОСОБА_94 , С.П. Мельгунова, В.И. Пичета, яка надрукована в 1911 році вм. Москва.

Книгу "Великая реформа.Т.3", в редакції ОСОБА_94 , ОСОБА_95 , В.И. Пичета, яка надрукована в 1911 році в м. Москва.

Книгу "Великая реформа.Т.4", в редакції ОСОБА_94 , ОСОБА_95 , В.И. Пичета, яка надрукована в 1911 році в м. Москва.

Книгу "Великая реформа.Т.5", в редакції ОСОБА_94 , С.П. Мельгунова, В.И. Пичета, яка надрукована в 1911 році в м. Москва.

Книгу "Великая реформа.Т.6", в редакції ОСОБА_94 , С.П. Мельгунова, В.И. Пичета, яка надрукована в 1911 році в м. Москва.

Репринтне видання книги А Скальковського "История новой Сечи", яка надрукована видавництвом "Купола" в м. Києві.

Книгу "Патерик Киево-Печерський".

Книгу "Апостол", яка надрукована в 1772 році Львівським друкарем Яківом Паславським.

Книгу "Минея".

Книгу автора М. Реброва "Сергей Павлович Королев. Жизнь и необыкновенная судьба", яка надрукована в 2002 році видавництвом "Олма-пресс" в м. Москва.

Книгу авторів В.Краснова, В. Дайнес "Неизвестный Троцкий. Красный Бонапарт", яка надрукована в 2000 році видавництвом "Олма-пресс" в м. Москва.

Книгу автора Ю. Горькова "Государственный комитет обороны постановляет. 1941-1945. Цифры, документы", яка надрукована в 2002 році видавництвом "Олма-пресс" в м. Москва.

Книгу автора С. Берия "Мой отец Берия. В коридорах сталинской власти", яка надрукована в 2002 році видавництвом "Олма-пресс" в м. Москва.

Книгу автора ОСОБА_96 "Сталин на вершине власти", яка надрукована в 2002 році видавництвом "Вече" в м. Москва.

Книгу автора С.Семанова " Брежнев. Правитель "Золотого века"", яка надрукована в 2002 році видавництвом "Вече" в м. Москва.

Книгу автора Е. Прудникова Хрущев. Творцы террора", яка надрукована в 2007 році видавництвом "Олма Медиагрупп" в м. Москва.

Книгу автора Е. Пчелова "Рюриковичи. История династии", яка надрукована в 2003 році видавництвом "Олма-пресс" в м. Москва.

Книгу "Реликвии Калужского края", яка надрукована в 2004 році видавництвом "Золотая аллея" в м. Калуга.

Книгу "Юбилейное издание в ознаменование 90-летия восстановления Патриаршества в Русской Православной Церкви", яка надрукована в 2007 році.

Книгу авторів ОСОБА_97 , В.О. Зубанова "Україна. Хронологія розвитку", яка надрукована в 2007 році в м. Києві.

Книгу "Война 1914-1917г.г. Из личного фотоальбома генерала от кавалерии графа Ф.А. Келлера", яка надрукована в 2013 році видавництвом "Фолио" в м. Харкові.

Книгу "Война 1914-1917г.г. Из личного фотоальбома генерала от кавалерии графа Ф.А. Келлера", яка надрукована в 2012 році видавництвом "Фолио" в м. Харкові.

Книгу "Нормандія у живопису", яка надрукована в 2012 році.

Книгу О. Кучерука "Українська центральна Рада. Історія будинку", яка надрукована в 2010 році в м. Київ.

Книгу серії "Библиотека всемирной литературы" автора Л. Толстого " Война и мир. т.1-2", яка надрукована в 2007 році в м. Москва.

Книгу серії "Библиотека всемирной литературы" автора Л. Толстого " Война и мир. т.3-4", яка надрукована в 2007 році в м. Москва.

Книгу серії "Библиотека всемирной литературы" автора М. Шолохова "Тихий Дон. т.1-2", яка надрукована в 2007 році в м. Москва.

Книгу серії "Библиотека всемирной литературы" автора М. Шолохова "Тихий Дон. т.3-4", яка надрукована в 2007 році в м. Москва.

Книгу серії "Библиотека всемирной литературы" автора О.Хайяма "Рубайат. Трактаты", яка надрукована в 2007 році в м. Москва.

Книгу серії "Библиотека всемирной литературы" - "Поэзия серебряного века", яка надрукована в 2007 році в м. Москва.

Книгу серії "Библиотека всемирной литературы" автора Фрэнка Скота Фицджеральда "Ночь нежна. Последний магнат", яка надрукована в 2007 році в м. Москва.

Книгу серії "Библиотека всемирной литературы" автора Оскара Увйльда "Портрет Дориана Грея. Исповедь. Пьесы. Сказки", яка надрукована в 2007 році в м. Москва.

Книгу серії "Библиотека всемирной литературы" автора Гюстава Флобера "Госпожа Бовари. Воспитание чувств", яка надрукована в 2007 році в м. Москва.

Книгу серії "Библиотека всемирной литературы" автора В. Шукшина "Повести. Рассказы", яка надрукована в 2007 році в м. Москва.

Книгу серії "Библиотека всемирной литературы" автора Уильяма Шекспира "Трагедии", яка надрукована в 2007 році в м. Москва.

Книгу серії "Библиотека всемирной литературы" автора Л. Толстого "Анна Каренина", яка надрукована в 2007 році в м. Москва.

Книгу серії "Библиотека всемирной литературы" автора Гилберта Кийт Честертона " АДРЕСА_3 ", яка надрукована в 2007 році в м. Москва.

Книгу серії "Библиотека всемирной литературы" - "Тысяча и одна ночь", яка надрукована в 2007 році в м. Москва.

Книгу серії "Библиотека всемирной литературы" - "Античная драма", яка надрукована в 2007 році в м. Москва.

Книгу серії "Библиотека всемирной литературы" автора И. Тургенева "Дворянское гнездо. Повести", яка надрукована в 2007 році в м. Москва.

Книгу серії "Библиотека всемирной литературы" автора ОСОБА_98 " ІНФОРМАЦІЯ_29 ", яка надрукована в 2007 році в м. Москва.

Книгу серії "Библиотека всемирной литературы" автора ОСОБА_87 "Рассказы. Повести. Пьесы", яка надрукована в 2007 році в м. Москва.

Книгу серії "Библиотека всемирной литературы" автора ОСОБА_99 "Комедии", яка надрукована в 2007 році в м. Москва.

Книгу серії "Библиотека всемирной литературы" автора Стендаль " ІНФОРМАЦІЯ_30 ", яка надрукована в 2007 році в м. Москва.

"Сертификат на серію книг "Библиотека всемирной литературы"".

Книгу "Русская живопись", яка надрукована в 2003 році видавництвом "Белый город".

Книгу Луи-Жозефа Маршана "Наполеон. Годы изгнания", яка надрукована в 2003 році в

АДРЕСА_4 "Наполеон. Последняя любовь", яка надрукована в 2002 році в м. Москва.

Книгу "Russia against Napoleon".

Книгу К.А. Залесского "Наполеоновские войны 1799-1815", яка надрукована в 2003 роцы в м. Москва.

Книгу А. Амирханяна "Наполеон. Каким его знал телохранитель-оруженосец Рустам", яка надрукована в 2003 році в м. Москва.

Книгу "Наполеон. Годы величия 1800-1814", яка надрукована в 2002 році в м. Москва.

Книгу Хилари Беллок "Наполеон. Эпизоды жизни", яка надрукована в 2005 році в м. Москва.

Книгу Ю Кларова "Арестант пятой камеры", яка надрукована в 1990 році видавництвом "Политиздат".

Книгу Х. Байнхауєра, Э. Шматке "Мир в 2000 году", яка надрукована в 1973 році видавництвом "Прогресс" в м. Москва.

Книгу "От Ренессанса до века Просвещения с 1942 по 1789 год", яка надрукована в 2003 році видвництвом "Арт-Родник".

Книгу "Новый завет", яка надрукована в 2006 році в м. Київ.

Книгу "Новый завет", яка надрукована в 2006 році в м. Київ.

Книгу "Севастополь. Энциклопедический справочник", яка надрукована в 2000 році в м. Сімферополь.

Книгу авторів В.Ф. Бизова, П.Й. Федоренко "Маркшейдерська справа", яка надрукована в 2001 році в м. Кривий Ріг.

Книгу Ф. Ратцеля "Народоведение. Т.1", яка надрукована в 1986 році в м. Санкт-Петербург.

Книгу Ф. Ратцеля "Народоведение. Т.2", яка надрукована в 1986 році в м. Санкт-Петербург.

Книгу А.О. Кони "На жизненном пути. Т.1", яка надрукована в 1914 році в м. Москва.

Книгу Э. Радзинського "Наполеон", яка надрукована в 2002 році в м. Москва.

Книгу Д. Клер, Жана-Даниэля Фермье, С. Симон, Д. Бло "Полная енциклопедия гаданий", яка надрукована в 2002 році в м. Москва.

Книгу "Полная енциклопедия женского здоровья" під редагуванням В.Г. Лифляндского, яка надрукована в 2003 році в м. Москва.

Книгу авторів В.В. Чуб, К.Д. Лезина "Полная енциклопедия комнатных растений", яка надрукована в 2003 році в м. Москва.

Книгу Мина Грегори " ІНФОРМАЦІЯ_31 ", яка надрукована видавництвом "Слово" в 2010 році.

Книгу Книгу Кони Зайслер " ОСОБА_100 ", яка надрукована видавництвом "Слово".

Книгу "Володимир Сидорук 1925-1997. Повернення майстра", яка надрукована в 2001 році видавництвом "Криниця" в м. Київ.

Книгу "The golden Age".

Сертифікат на серію книг "Пушкинская библиотека".

Нагрудний знак вищої ради юстиції.

Нагрудний знак з написом "Sapienter et juste".

Нагрудний знак "За вагомий особистий внесок у розвиток залізничного транспорту" №21, яким нагороджено ОСОБА_6 згідно наказу №240 від 17.12.2003 року.

Набір із 28 значків та 1 медалі Національного олімпійського комітету України.

Нагрудний знак в честь 200 річчя перемого Росії над Наполеоном.

Нагрудний знак в честь 200 річчя перемого Росії над Наполеоном.

ОСОБА_101 "100 днів президента Ф.Д. Рузвельта", яка надрукована в 1997 році видавництвом "Молодь" в м. Києві.

Репринтне видання книги А. М. Де Рибаса "Старая Одесса", яка надрукована в 1995 році в м. Москва.

Книгу під редагування П. Тоураса "Энциклопедия военной мысли", яка надрукована в 2002 році в м. Москва.

Двохтомне видання книги Т.Г. Шевченко "Кобзар", яке надруковане в 2006 році в м. Київ.

Книгу автора ОСОБА_102 "Толковый словарь живого великорусского языка. Т.1", яка надрукована в 2004 році видавництвом "Астрель, Аст" в м. Москва.

Книгу автора ОСОБА_102 "Толковый словарь живого великорусского языка. Т.1", яка надрукована в 2004 році видавництвом "Астрель, Аст" в м. Москва.

Книгу автора ОСОБА_102 "Толковый словарь живого великорусского языка. Т.1", яка надрукована в 2004 році видавництвом "Астрель, Аст" в м. Москва.

Книгу автора ОСОБА_102 "Толковый словарь живого великорусского языка. Т.1", яка надрукована в 2004 році видавництвом "Астрель, Аст" в м. Москва.

Книгу "О введении государственного подоходного налога", яка надрукована в 1907 році.

ОСОБА_103 Полонського "Историко - Культурный Атлас по русской истории", яка надрукована в 1913 році в м. Києві.

Книгу "Подвиг 300 летнего служения России государей дома Романовых", яка надрукована в 1913 році в м. Санкт-Петербург.

Книгу "Святе Евангеліє", яка надрукована в 2000 році.

Книгу автора ОСОБА_104 . Мура "Самые красивые места мира. Чудеса природы".

Книгу Atanasa Bozhkov "Bulgarian contributions to european civilization", яка надрукована в Болгарії.

Книгу Майка Боулера "Самые известные автомобили мира. С 1945 года до наших дней".

Книгу "El Greco". Книгу надрукована англійською мовою містить репродукції картин та описи до них.

Книгу "Агіоn Opoє".

Книгу "Указы всепресветлешей державнийшей Великой Государыни императрицы Екатерины Алексеевны самодержицы всероссийской, состоявшиеся с января по июль месяц 1763 года", яка надрукованав 1776 році.

ОСОБА_105 Лермонтова "Сочинения", яка надрукована в 1891 році в м. Москва.

Книгу "И.К. Айвазовский. Живопись".

Книгу А. Мясникова "Российская летопись", яка надрукована в 2001 році в м. Санкт-Петербург.

Книгу "Православний 2012 календарь".

Книгу преподобного Авви Дорофея "Душеполезные поучения", яка надрукована в 2002 році в м. Москва.

Книгу "Кримінальний кодекс України. Науково-практичний коментар", під редагуванням ОСОБА_106 , яка надрукована в 2003 році в м. Київ.

Книгу "Любимая Калуга. День минувший, день нынешний... Улицы, храмы, окрестности", яка надрукована в 2006 році.

Книгу ОСОБА_107 "Российская контреволюция в 1917-1918 гг. Т.1", яка надрукована в 2011 році в м. Москва.

Книгу "Науково-практичний коментар до бюджетного кодексу України", під редагуванням ОСОБА_6 , яка надрукована в 2004 році в м. Київ.

Книгу "Управління державними фінансами" під редагуванням ОСОБА_6 , яка надрукована в 2004 році в м. Київ.

Книгу "Билейские мотивы в русской лирике ХХ века", яка надрукована в 2005 році в м. Київ.

Книгу В.Берсенева "Позвоночник и боль", яка надрукована в 2007 році в м. Москва.

Картину на якої зображено трьох старців в чалмах на фоні гір, які руками тримають нитку над головами.

Книгу"Українсько-Російсько-англійський розмовник", яка надрукована в 1993 році в м. Київ.

Книгу "Новий Завет", яка надрукована в 2006 році.

Книгу "Новий Завет", яка надрукована в 2006 році.

Книгу "Николай Чудотворец. Житие и чудеса святителя Николая", яка надрукована в 2002 році в м. Москва.

"Православний церковний календар 2004 рік", який надрукований в 2003 році в м. Києві.

Книгу Г. Хейла "Практическая енциклопедия фен-шуй", яка надрукована в 2001 році в м. Москва.

Книгу "Планета чудес и загадок", яка надрукована в 1997 році.

Книгу Э. Гиббона "История упадка и крушения римской империи", яка надрукована в 2002 році в м. Москва.

Книгу Н.Н. Макарова "Раздельное питание", яка надрукована в 1998 році в м. Мінськ.

Книгу Н.В. Гоголя "Сочинения",яка надрукована в 2000 році в м. Москва.

Книгу "Страны мира", яка надрукована в 2002 році в м. Москва.

Книгу "Театр имени Евгения Вахтангова", яка надрукована в 1996 році в м. Москва.

Фотоальбом "Київ. Вчора і сьогодні", який надрукований в 2002 році.

Книгу "Санкт-Петербург" в заводському пакуванні (прозора плівка). Під час огляду пакування не знімалось. Книгу має тверду обкладинку на якої зазначено наву книги на фоні архітектурної споруди та пам`ятника. Розмір книги 27х31х2.7 см.

Книгу "Ilya Glazunov", Книгу друга, яка надрукована в 1992 році в м. Москва.

Книгу "Ilya Glazunov", Книгу перша, яка надрукована в 1992 році в м. Москва.

Фотоальбом "Latvia the land we love".

Книгу "Chrzescijanie obojga narodow", яка присвячена візиту Павла ІІ до України.

Книгу "Кафедра геофизики геологического факультета (60 лет)" під редагуванням В.К. Хмелевського, яка надрукована в 2004 році в м. Москва.

Книгу "Кафедра геофизики геологического факультета (60 лет)" під редагуванням В.К. Хмелевського, яка надрукована в 2004 році в м. Москва.

Книгу Ю. Крикуна "Александр Волков: Жизнь словно кадр из баскетбола", яка надрукована в 2003 році видавництвом "Школа" в м. Київ.

Енциклопедичний довідник "Шевченківські лауреати 1962-2001", який надрукований в 2001 році в м. Київ.

Книгу "Революция против свободы", яка надрукована в 2007 році видавництвом "Европа" в м. Москва.

Репринтне видання книги М.Грушевського "Історія України".

Репринтне видання книги "Киев теперь и прежде, яка надрукована в 1905 році в м. Київ".

Репринтне видання книги "Исторический путеводитель по Севастополю, яка надрукована в 1907 році в м. Санкт-Петербург".

Репринтне видання книги "Адмінистративная юстиция России, яка надрукована в 1910 році в м. Санкт-Петербург".

Репринтне видання книги "Сказания о населенных местностях Киевской губернии или статистические, исторические и церковные заметки о всех деревнях, селах, мыстечках и городах, в пределах губернии находящихся, яка надрукована в 1864 році в м. Київ".

Репринтне видання книги "Повний збірник творів ОСОБА_16 ", яка надрукована в 1914 році в м. Катеринославі.

Книгу В. Макаровой "Сюжеты", яка надрукована в 2008 році.

Книгу И. Костыри "Думы о Донбассе", яка надрукована в 2007 році в м. Донецьку.

Книгу "Украинская Православная церковь - 15 лет соборности" під редагуванням О.Драбинко, яка надрукована в 2007 році в м. Київ.

Книгу Л. Гумилева "Древняя Русь и Великая степь", яка надрукована в 2002 році в м. Москва..

Книгу С. Соловьева "История отношений между князьями Рюрикова дома", яка надрукована в 2003 році видавництвом "Астрель" в м. Москва.

Книгу Р. Скрынникова "Василий Шуйский", яка надрукована в 2002 році в м. Москва.

Книгу А.Г. Звягинцева "Жизнь и деяния видных российских юристов. Взлеты и падения", яка надрукована в 2008 році в м. Москва.

Книгу Овидия "Метаморфозы", яка надрукована в 2004 році видавництвом "Слово" в м. Москва.

Книгу "Лавра на святых горах", яка надрукована в 2008 році в м. Київ.

Книгу "Великие русские старцы", під редагуванням игумена Аристарха (Лоханова), яка надрукована в 2001 році.

Книгу "Энциклопедия православной святости. Т.1", яка надрукована в 2003 році.

Книгу "Энциклопедия православной святости. Т.2", яка надрукована в 2003 році.

Книгу А. Егорова "Святыня вашей семьи", яка надрукована в 2004 році в м. Одеса.

Книгу "Новий Завет. Евангелие", яка надрукована в 2006 році.

Книгу "Новий Завет. Апостол", яка надрукована в 2006 році.

Книгу "Біблія. Книги святого письма Старого та Нового Завіту новий переклад)", яка надрукована в 2001 році в м. Київ.

Книгу Александра Лазарева "Расшифрованная библия или реквием цивилизации", яка надрукована в 2002 році в м. Київ.

Книгу А. Гольденвейзера "Вблизи Толстого. Воспоминания", яка надрукована в 2002 році в м. Москва.

Репринтне видання книги М.М. Захарченка "Киев теперь и прежде", яка надрукована в 2006 році в м. Київ.

Книгу В. Касіяна "Пророк", яка надрукована в 2006 році видавництвом "Веселка" в м. Київ.

Книгу В. Шубарт "Европа и душа Востока", яка надрукована в 2000 році в м. Москва.

Книгу автора ОСОБА_108 "История искусств. Т.3", яка надрукована в 1897 році в м. Санкт-Петербург.

Книгу С.Ф. Витте "Воспоминания. Царствование Николая ІІ. Т.2", яка надрукована в 1923 році в м. Петроград.

Книгу С.Ф. Витте "Воспоминания. Царствование Николая ІІ. Т.1", яка надрукована в 1923 році в м. Петроград.

Книгу С.Ю. Витте "Воспоминания. Детство. Царствование Александра ІІ и ОСОБА_109 ", яка надрукована в 1923 році видавництвом "Слово".

ОСОБА_110 Витте "Воспоминания. Царствование Николая ІІ", яка надрукована в 1924 році видавництвом "Лениград".

ОСОБА_111 " ІНФОРМАЦІЯ_32 ", яка надрукована в 1922 році видавництвом "Слово".

ОСОБА_111 " ІНФОРМАЦІЯ_33 ", яка надрукована в 1923 році.

Книгу "История человечества. Всемирная история. Т.1" під редагуванням Г. Гельмольта, яка надрукована в 1904 році в м. Санкт-Петербург.

Книгу "История человечества. Всемирная история. Т.2" під редагуванням Г. Гельмольта, яка надрукована в м. Санкт-Петербург.

Книгу "История человечества. Всемирная история. Т.3" під редагуванням Г. Гельмольта, яка надрукована в м. Санкт-Петербург.

Книгу "История человечества. Всемирная история. Т.4" під редагуванням Г. Гельмольта, яка надрукована в м. Санкт-Петербург.

Книгу "История человечества. Всемирная история. Т.5" під редагуванням Г. Гельмольта, яка надрукована в м. Санкт-Петербург.

Книгу "История человечества. Всемирная история. Т.6" під редагуванням Г. Гельмольта, яка надрукована в м. Санкт-Петербург.

Книгу "История человечества. Всемирная история. Т.7" під редагуванням Г. Гельмольта, яка надрукована в м. Санкт-Петербург.

Книгу "История человечества. Всемирная история. Т.8" під редагуванням Г. Гельмольта, яка надрукована в м. Санкт-Петербург.

Книгу "История человечества. Всемирная история. Т.9" під редагуванням Г. Гельмольта, яка надрукована в м. Санкт-Петербург.

Репринтне видання книги 1890 року Ф. ОСОБА_112 , И.А. Ефрона "Энциклопедический словарь. Т.56". Книгу видана в 1993 році видавництвом "ТЕРРА".

Репринтне видання книги 1890 року Ф.А. Брокгауза, И.А. Ефрона "Энциклопедический словарь. Т.57". Книгу видана в 1993 році видавництвом "ТЕРРА".

Репринтне видання книги 1890 року Ф.А. Брокгауза, И.А. Ефрона "Энциклопедический словарь. Т.58". Книгу видана в 1993 році видавництвом "ТЕРРА".

Репринтне видання книги 1890 року Ф.А. Брокгауза, И.А. Ефрона "Энциклопедический словарь. Т.59". Книгу видана в 1993 році видавництвом "ТЕРРА".

Репринтне видання книги 1890 року Ф.А. Брокгауза, И.А. Ефрона "Энциклопедический словарь. Т.60". Книгу видана в 1993 році видавництвом "ТЕРРА".

Репринтне видання книги 1890 року Ф.А. Брокгауза, И.А. Ефрона "Энциклопедический словарь. Т.61". Книгу видана в 1993 році видавництвом "ТЕРРА".

Репринтне видання книги 1890 року Ф.А. Брокгауза, И.А. Ефрона "Энциклопедический словарь. Т.62". Книгу видана в 1993 році видавництвом "ТЕРРА".

Репринтне видання книги 1890 року Ф.А.Брокгауза, И.А.Ефрона "Энциклопедический словарь. Т.63". Книгу видана в 1993 році видавництвом "ТЕРРА".

Репринтне видання книги 1890 року Ф.А. Брокгауза, И.А. Ефрона "Энциклопедический словарь. Т.64". Книгу видана в 1993 році видавництвом "ТЕРРА".

Репринтне видання книги 1890 року Ф.А. Брокгауза, И.А. Ефрона "Энциклопедический словарь. Т.65". Книгу видана в 1993 році видавництвом "ТЕРРА".

Репринтне видання книги 1890 року Ф.А.Брокгауза, И.А.Ефрона "Энциклопедический словарь. Т.66". Книгу видана в 1993 році видавництвом "ТЕРРА".

Репринтне видання книги 1890 року Ф.А. Брокгауза, И.А. Ефрона "Энциклопедический словарь. Т.67". Книгу видана в 1993 році видавництвом "ТЕРРА".

Репринтне видання книги 1890 року Ф.А. Брокгауза, И.А. Ефрона "Энциклопедический словарь. Т.68". Книгу видана в 1993 році видавництвом "ТЕРРА".

Репринтне видання книги 1890 року Ф.А. Брокгауза, И.А. Ефрона "Энциклопедический словарь. Т.69". Книгу видана в 1993 році видавництвом "ТЕРРА".

Репринтне видання книги 1890 року Ф.А. Брокгауза, И.А. Ефрона "Энциклопедический словарь. Т.70". Книгу видана в 1993 році видавництвом "ТЕРРА".

Репринтне видання книги 1890 року Ф.А. Брокгауза, И.А. Ефрона "Энциклопедический словарь. Т.71". Книгу видана в 1993 році видавництвом "ТЕРРА".

Репринтне видання книги 1890 року Ф.А. Брокгауза, И.А. Ефрона "Энциклопедический словарь. Т.72". Книгу видана в 1993 році видавництвом "ТЕРРА".

Книгу автора Э. Кеснетнера "Малыш из спичечной коробки", яка надрукована в 2002 році видавництвом "Эксмо".

Книгу автора К. Булычева "Девочка с Земли", яка надрукована в 2002 році видавництвом "Эксмо".

Книгу Э. Успенського "Крокодил Гена, Чебурашка и другие. Шесть историй", яка надрукована в 2002 році видавництвом "Эксмо-Пресс" в м. Москва.

Книгу Р. Тайна "Бетховен", яка надрукована видавництвом "Эксмо-Пресс".

Книгу автора Ю. Сотника "Вовка Грушин и другие", яка надрукована в 2002 році видавництвом "Эксмо".

Книгу автора ОСОБА_113 Толкиена "Хоббит, или туда и обратно", яка надрукована в 2002 році видавництвом "Эксмо".

Книгу автора Ф. Кнорре "Капитан Крокус", яка надрукована в 2002 році видавництвом "Эксмо" в м. Москва.

Книгу автора ІНФОРМАЦІЯ_34 "Огненный бог Марранов. Желтый туман. Тайна заброшенного замка", яка надрукована в 2003 році видавництвом "Эксмо".

Книгу автора Эрнеста Сетон-Томпсона "Рассказы о животных", яка надрукована в 2001 році видавництвом "Эксмо-Пресс".

Книгу автора Л. Толстого "Детство. Отрочество. Юность", яка надрукована в 2002 році видавництвом "Эксмо" в м. Москва.

Книгу автора ОСОБА_114 " ІНФОРМАЦІЯ_35 ", яка надрукована в 2003 році видавництвом "Эксмо".

Книгу автора Э. Успенского "Сказочные повести", яка надрукована в 2003 році видавництвом "Эксмо" в м. Москва.

Книгу автора Л. Керола " ОСОБА_115 ", яка надрукована в 2003 році видавництвом "Эксмо".

Книгу автора ІНФОРМАЦІЯ_36 " ОСОБА_116 ", яка надрукована в 2003 році видавництвом "Эксмо" в м. Москва.

Книгу автора К. Грема "Ветер в ивах", яка надрукована в 2002 році видавництвом "Эксмо-Пресс".

Книгу автора ОСОБА_117 "Тим Талер или проданный смех", яка надрукована в 2003 році видавництвом "Эксмо".

Книгу автора В. Панова "Коса для України", яка надрукована в 2013 році.

Фотоальбом "Дом - музей А.П. Чехова в Ялте".

Книгу "От Пушкина до Чехова. Чеховские чтения в Ялте", яка надрукована в 2001 році видавництвом "Таврия-Плюс" в м. Сімферополь.

Спецвипуск альманаху "Фотолетопись России- "Бессмертие подвига".

Книгу серії "Пушкинская библиотека" - " ІНФОРМАЦІЯ_37 " автора ОСОБА_118 , яка надрукована в 2004 році видавництвом "Слово" в Москва.

Книгу серії "Пушкинская библиотека" - " ОСОБА_119 " автора ОСОБА_120 . Толстого, яка надрукована в 2004 році видавництвом "Слово" в Москва.

Книгу серії "Пушкинская библиотека" - " ІНФОРМАЦІЯ_38 " автора ОСОБА_118 , яка надрукована в 2004 році видавництвом "Слово" в Москва.

Книгу серії "Пушкинская библиотека" - " ІНФОРМАЦІЯ_39 " автора ОСОБА_118 , яка надрукована в 2004 році видавництвом "Слово" в Москва.

Книгу серії "Пушкинская библиотека" - "Поэзия" автора ОСОБА_121 , яка надрукована в 2004 році видавництвом "Слово" в Москва.

Книгу серії "Пушкинская библиотека" - "Поэзия" автора ОСОБА_121 , яка надрукована в 2004 році видавництвом "Слово" в Москва.

Книгу серії "Пушкинская библиотека" - "Драматургия. Проза" автора ОСОБА_121 , яка надрукована в 2004 році видавництвом "Слово" в Москва.

Книгу серії "Пушкинская библиотека" - "Драматургия. Проза. Публицистика" автора ОСОБА_122 , яка надрукована в 2004 році видавництвом "Слово" в Москва.

Книгу серії "Пушкинская библиотека" - "Романы. Повести. Рассказы. Стахотворения в прозе. Статьи" автора ОСОБА_123 . Тургенева, яка надрукована в 2004 році видавництвом "Слово" в Москва.

Книгу серії "Пушкинская библиотека" - "История одного города. Господа Молчанины, Господа Головлевы, Сон в летнюю ночь, Сказки" автора ОСОБА_124 -Щедрина, яка надрукована в 2004 році видавництвом "Слово" в Москва.

Книгу серії "Пушкинская библиотека" - "Поэзия. Драматургия. Проза" автора ОСОБА_125 , яка надрукована в 2004 році видавництвом "Слово" в Москва.

Книгу серії "Пушкинская библиотека" - "Поэзия" автора ОСОБА_126 , яка надрукована в 2004 році видавництвом "Слово" в Москва.

Книгу серії "Пушкинская библиотека" - "Обыкновенная история. Обломов. Письма столичного друга к провинциальному жениху" автора ОСОБА_127 , яка надрукована в 2004 році видавництвом "Слово" в Москва.

Книгу серії "Пушкинская библиотека" - " Проза. Драматургия" автора ОСОБА_122 , яка надрукована в 2004 році видавництвом "Слово" в Москва.

Книгу серії "Библиотека всемирной литературы" - "Граф Монте-Кристо. Т.1" автора А. Дюма, яка надрукована в 2007 році видавництвом "Эксмо" в Москва.

Книгу серії "Библиотека всемирной литературы" - "Граф Монте-Кристо. Т.2" автора А. Дюма, яка надрукована в 2007 році видавництвом "Эксмо" в Москва.

Книгу серії "Библиотека всемирной литературы" - "Три мушкетера" автора А. Дюма, яка надрукована в 2007 році видавництвом "Эксмо" в Москва.

Книгу серії "Библиотека всемирной литературы" - "Над кукушкиным гнездом" автора ОСОБА_128 , яка надрукована в 2007 році видавництвом "Эксмо" в Москва.

Книгу серії "Библиотека всемирной литературы" - "Идиот" автора

Ф. Достоевского, яка надрукована в 2007 році видавництвом "Эксмо" в Москва.

Книгу серії "Библиотека всемирной литературы" - "Записки о Шерлоке Хомсе" автора ОСОБА_129 , яка надрукована в 2007 році видавництвом "Эксмо" в Москва.

Книгу серії "Библиотека всемирной литературы" - "Посмертные записки Пиквикского клуба" автора ОСОБА_130 , яка надрукована в 2007 році видавництвом "Эксмо" в Москва.

Книгу серії "Библиотека всемирной литературы" - "Братья Карамазовы" автора Ф. Достоевского, яка надрукована в 2007 році видавництвом "Эксмо" в Москва.

Книгу серії "Библиотека всемирной литературы" - "Тереза Ракен. Дамское счастье" автора ОСОБА_131 , яка надрукована в 2007 році видавництвом "Эксмо" в Москва.

Книгу серії "Библиотека всемирной литературы" - "Двенадцать стульев. Золотой теленок" автора ОСОБА_132 , ОСОБА_133 , яка надрукована в 2007 році видавництвом "Эксмо" в Москва.

Книгу серії "Библиотека всемирной литературы" - " Книгу джунглей" автора Р. Киплинга, яка надрукована в 2007 році видавництвом "Эксмо" в Москва.

Книгу серії "Библиотека всемирной литературы" - "Женщина в белом. Отель с привидениями" автора ОСОБА_134 , яка надрукована в 2007 році видавництвом "Эксмо" в Москва.

Книгу серії "Библиотека всемирной литературы" - "Повести и рассказы" автора ОСОБА_135 , яка надрукована в 2007 році видавництвом "Эксмо" в Москва.

Книгу серії "Библиотека всемирной литературы" - "Любовник леди Чаттерлей. Новеллы" автора ОСОБА_136 , яка надрукована в 2007 році видавництвом "Эксмо" в Москва.

Книгу серії "Библиотека всемирной литературы" - "Хроника царствования Карла ІХ. Кармен" автора ОСОБА_137 , яка надрукована в 2007 році видавництвом "Эксмо" в Москва.

Книгу серії "Библиотека всемирной литературы" - "Опасные связи" автора Шодерло Де Лакло та " ОСОБА_138 " автора ОСОБА_139 , яка надрукована в 2007 році видавництвом "Эксмо" в Москва.

Книгу серії "Библиотека всемирной литературы" - "Процесс. Замок" автора ОСОБА_140 , яка надрукована в 2007 році видавництвом "Эксмо" в Москва.

Книгу серії "Библиотека всемирной литературы" - "Американская трагедия" автора ОСОБА_141 , яка надрукована в 2007 році видавництвом "Эксмо" в Москва.

Книгу "И монастир той подібний небу" у фабричному пакуванні прозорою плівкою.

Книгу "Возрожление. 1401-1610 шедевры европейского исскуства", яка надрукована в 2003 році.

ОСОБА_142 "Антология мудрости", яка надрукована в 2010 році видавництвом "Вече" в м. Москва.

Книгу "Правительства вестник для цесарства ОСОБА_143 ", яка надрукована в 1850 році в м. Відень.

Книгу "Жизнь графа Сперанского. Т.1", яка надрукована в 1861 році в м. Санкт-Петербург.

Книгу Н.Д. Носкова "Наполеон. История великого полководца", яка надрукована в 1912 році видавником " ОСОБА_144 ".

Книгу "Сочинения И.С. Никитина. Т.1", яка надрукована в 1900 році в м. Москва.

Книгу серії "Библиотека великих писателей" під редагуванням С.А. Венгерова "Пушкин.Т.1", яка надрукована в 1907 році видавництвом "Брокгауз-Ефрон" в м. Санкт-Петербург.

Книгу серії "Библиотека великих писателей" під редагуванням С.А. Венгерова "Пушкин.Т.2", яка надрукована в 1908 році видавництвом "Брокгауз-Ефрон" в м. Санкт-Петербург.

Книгу серії "Библиотека великих писателей" під редагуванням С.А. Венгерова "Пушкин.Т.3", яка надрукована в 1909 році видавництвом "Брокгауз-Ефрон" в м. Санкт-Петербург.

Книгу серії "Библиотека великих писателей" під редагуванням С.А. Венгерова "Пушкин.Т.4", яка надрукована в 1910 році видавництвом "Брокгауз-Ефрон" в м. Санкт-Петербург.

Книгу серії "Библиотека великих писателей" під редагуванням С.А. Венгерова "Пушкин.Т.5", яка надрукована в 1911 році видавництвом "Брокгауз-Ефрон" в м. Санкт-Петербург.

Книгу серії "Библиотека великих писателей" під редагуванням С.А. Венгерова "Пушкин.Т.6", яка надрукована в 1915 році видавництвом "Брокгауз-Ефрон" в м. Санкт-Петербург.

Репринтне видання книги 1890 року Ф. ОСОБА_112 , ОСОБА_145 "Энциклопедический словарь. Т.39", яка видана в 1992 році видавництвом "ТЕРРА".

Репринтне видання книги 1890 року Ф.А. Брокгауза, И.А. Ефрона "Энциклопедический словарь. Т.40", яка видана в 1992 році видавництвом "ТЕРРА".

Репринтне видання книги 1890 року Ф.А. Брокгауза, И.А. Ефрона "Энциклопедический словарь. Т.41", яка видана в 1992 році видавництвом "ТЕРРА".

Репринтне видання книги 1890 року Ф.А. Брокгауза, И.А. Ефрона "Энциклопедический словарь. Т.42", яка видана в 1992 році видавництвом "ТЕРРА".

Репринтне видання книги 1890 року Ф.А. Брокгауза, И.А. Ефрона "Энциклопедический словарь. Т.43", яка видана в 1992 році видавництвом "ТЕРРА".

Репринтне видання книги 1890 року Ф.А. Брокгауза, И.А. Ефрона "Энциклопедический словарь. Т.44", яка видана в 1992 році видавництвом "ТЕРРА".

Репринтне видання книги 1890 року Ф.А.Брокгауза, И.А. Ефрона "Энциклопедический словарь. Т.45", яка видана в 1992 році видавництвом "ТЕРРА".

Репринтне видання книги 1890 року Ф.А. Брокгауза, И.А. Ефрона "Энциклопедический словарь. Т.46", яка видана в 1992 році видавництвом "ТЕРРА".

Репринтне видання книги 1890 року Ф.А. Брокгауза, И.А. Ефрона "Энциклопедический словарь. Т.47", яка видана в 1992 році видавництвом "ТЕРРА".

Репринтне видання книги 1890 року Ф.А. Брокгауза, И.А. Ефрона "Энциклопедический словарь. Т.48", яка видана в 1992 році видавництвом "ТЕРРА".

Репринтне видання книги 1890 року Ф.А.Брокгауза, И.А.Ефрона "Энциклопедический словарь. Т.49", яка видана в 1992 році видавництвом "ТЕРРА".

Репринтне видання книги 1890 року Ф.А. Брокгауза, И.А. Ефрона "Энциклопедический словарь. Т.50", яка видана в 1992 році видавництвом "ТЕРРА".

Репринтне видання книги 1890 року Ф.А. Брокгауза, И.А. Ефрона "Энциклопедический словарь. Т.51", яка видана в 1992 році видавництвом "ТЕРРА".

Репринтне видання книги 1890 року Ф.А. Брокгауза, И.А. Ефрона "Энциклопедический словарь. Т.52", яка видана в 1992 році видавництвом "ТЕРРА".

Репринтне видання книги 1890 року Ф.А. Брокгауза, И.А. Ефрона "Энциклопедический словарь. Т.53", яка видана в 1992 році видавництвом "ТЕРРА".

Репринтне видання книги 1890 року Ф.А. Брокгауза, И.А. Ефрона "Энциклопедический словарь. Т.54", яка видана в 1992 році видавництвом "ТЕРРА".

Репринтне видання книги 1890 року Ф.А. Брокгауза, И.А. Ефрона "Энциклопедический словарь. Т.55", яка видана в 1992 році видавництвом "ТЕРРА".

Книгу "История ХІХ века. Т.1" під редагуванням професорів Лависса та Рамбо, яка надрукована в 1905 році товариществом "БР. А. и И. Гранать и Ко".

Книгу "История ХІХ века. Т.2" під редагуванням професорів Лависса та Рамбо, яка надрукована в 1905 році товариществом "БР. А. и И. Гранать и Ко".

Книгу "История ХІХ века. Т.3" під редагуванням професорів Лависса та Рамбо, яка надрукована в 1905 році товариществом "БР. А. и И. Гранать и Ко".

Книгу "История ХІХ века. Т.4" під редагуванням професорів Лависса та Рамбо, яка надрукована в 1905 році товариществом "БР. А. и И. Гранать и Ко".

Книгу "История ХІХ века. Т.5" під редагуванням професорів Лависса та Рамбо, яка надрукована в 1906 році товариществом "БР. А. и И. Гранать и Ко".

Книгу "История ХІХ века. Т.6" під редагуванням професорів Лависса та Рамбо, яка надрукована в 1906 році товариществом "БР. А. и И. Гранать и Ко".

Книгу "История ХІХ века. Т.7" під редагуванням професорів Лависса та Рамбо, яка надрукована в 1907 році товариществом "БР. А. и И. Гранать и Ко".

Книгу "История ХІХ века. Т.8" під редагуванням професорів Лависса та Рамбо, яка надрукована в 1907 році товариществом "БР. А. и И. Гранать и Ко".

Книгу "Департаментъ окладнихъ сборовъ. 1863 15/IV-1913, яка надрукована в 1913 році в м. Санкт-Петербург.

Ежемесячник исскуства и старины - "Среди коллекционеров", який надрукований в 1922 році.

Книгу "Библия", видання Свято-Успенскої Київо-Печерської Лаври в 2008 році.

Репринтне видання книги 1890 року ОСОБА_31 , ОСОБА_145 "Энциклопедический словарь. Т.1/Д", яка яка видана в 1990 році видавництвом "ТЕРРА".

Репринтне видання книги 1890 року Ф.А. Брокгауза, И.А. Ефрона "Энциклопедический словарь. Т.2/Д", яка видана в 1990 році видавництвом "ТЕРРА".

Репринтне видання книги 1890 року Ф.А. Брокгауза, И.А. Ефрона "Энциклопедический словарь. Т.3/Д", яка видана в 1990 році видавництвом "ТЕРРА".

Репринтне видання книги 1890 року Ф.А. Брокгауза, И.А. Ефрона "Энциклопедический словарь. Т.4/Д", яка видана в 1990 році видавництвом "ТЕРРА".

Репринтне видання книги 1890 року Ф.А. Брокгауза, И.А. Ефрона "Энциклопедический словарь. Т.7", яка видана в 1990 році видавництвом "ТЕРРА".

Репринтне видання книги 1890 року Ф.А. Брокгауза, И.А. Ефрона "Энциклопедический словарь. Т.8", яка видана в 1990 році видавництвом "ТЕРРА".

Репринтне видання книги 1890 року Ф.А. Брокгауза, И.А. Ефрона "Энциклопедический словарь. Т.9", яка видана в 1990 році видавництвом "ТЕРРА".

Репринтне видання книги 1890 року Ф.А. Брокгауза, И.А. Ефрона "Энциклопедический словарь. Т.10", яка видана в 1990 році видавництвом "ТЕРРА".

Репринтне видання книги 1890 року Ф.А. Брокгауза, И.А. Ефрона "Энциклопедический словарь. Т.11", яка видана в 1991 році видавництвом "ТЕРРА".

Репринтне видання книги 1890 року Ф.А. Брокгауза, И.А. Ефрона "Энциклопедический словарь. Т.12", яка видана в 1991 році видавництвом "ТЕРРА".

Репринтне видання книги 1890 року Ф.А. Брокгауза, И.А. Ефрона "Энциклопедический словарь. Т.13", яка видана в 1991 році видавництвом "ТЕРРА".

Репринтне видання книги 1890 року Ф.А. Брокгауза, И.А. Ефрона "Энциклопедический словарь. Т.14", яка видана в 1991 році видавництвом "ТЕРРА".

Репринтне видання книги 1890 року Ф.А. Брокгауза, И.А. Ефрона "Энциклопедический словарь. Т.15", яка видана в 1991 році видавництвом "ТЕРРА".

Репринтне видання книги 1890 року Ф.А. Брокгауза, И.А. Ефрона "Энциклопедический словарь. Т.16", яка видана в 1991році видавництвом "ТЕРРА".

Репринтне видання книги 1890 року Ф.А. Брокгауза, И.А. Ефрона "Энциклопедический словарь. Т.17", яка видана в 1991 році видавництвом "ТЕРРА".

Репринтне видання книги 1890 року Ф.А. Брокгауза, И.А. Ефрона "Энциклопедический словарь. Т.18", яка видана в 1991 році видавництвом "ТЕРРА".

Репринтне видання книги 1890 року Ф.А. Брокгауза, И.А. Ефрона "Энциклопедический словарь. Т.19", яка видана в 1990 році видавництвом "ТЕРРА".

Репринтне видання книги 1890 року Ф.А. Брокгауза, И.А. Ефрона "Энциклопедический словарь. Т.20", яка видана в 1990 році видавництвом "ТЕРРА".

Книгу "Вселенная и человечество. Т.1" під загальним редагуванням Ганса Крэмера, яка надрукована в 1896 році товариством "Просвещение" в м. Санкт-Петербург.

Книгу "Вселенная и человечество. Т.2" під загальним редагуванням Ганса Крэмера, яка надрукована в 1896 році товариством "Просвещение" в м. Санкт-Петербург.

Книгу "Вселенная и человечество. Т.3" під загальним редагуванням Ганса Крэмера, яка надрукована в 1896 році товариством "Просвещение" в м. Санкт-Петербург.

Книгу "Вселенная и человечество. Т.4" під загальним редагуванням Ганса Крэмера, яка надрукована в 1896 році товариством "Просвещение" в м. Санкт-Петербург.

Книгу "Вселенная и человечество. Т.5" під загальним редагуванням Ганса Крэмера, яка надрукована в 1896 році товариством "Просвещение" в м. Санкт-Петербург.

Книгу А.Г. Брикнера "Иллюстрованая исторія Петра Великаго", яка надрукована в 1902 році в м. Санкт-Петербург.

ОСОБА_146 Новаковського "Панамскій каналь и его міровое значеніе", яка надрукована в 1014 році в м. Київ.

Книгу Томаса Гобза Мальмесберійськаго "Левіофань или о сущности, формъ и власти государства", яка надрукована в 1868 році в м. Санкт-Петербург.

Книгу Давида Ллойда Джорджа "Военные мемуары", яка надрукована в 1934 році в м. Москва.

Книгу С.А. Чистякова "Исторія Петра Великаго", яка надрукована видавництвом "Т-ва М.О. Вольфъ".

Книгу "Описание в лицах торжества, происходившего в 1626 году по случаю бракосочетания царя Михаила Федоровича с Евдокией Лукьяновной из рода Стрешневых", яка надрукована в 1810 році в м. Москва.

ОСОБА_147 Червинського "Табель срочнихъ работъ и донесеній", яка надрукована в 1913 році в м. Полтава.

Книгу Чарльза Ляйєлля "Основные начала геологии или новейшие изменения земли и ее обитателей. Т.1", яка надрукована в 1866 році в м. Москва.

Книгу Чарльза Ляйєлля "Основные начала геологии или новейшие изменения земли и ее обитателей. Т.2", яка надрукована в 1866 році в м. Москва.

Книгу "Романовы. Триста лет служения России", яка надрукована в 2006 році видавництвом "Белый город".

ОСОБА_148 девятова та ОСОБА_149 "Московский кремль на рубеже тысячелетий", яка надрукована в 2005 роцы в м. Москва.

Ікону "Святий Микола Чудотворець", яка надрукована на початку 21 сторіччя.

Книгу "Большая энциклопедия. Т.1" під редагуванням С.Н. Южакова, яка надрукована в 1900 році видавництвом "Просвещение" в м. Санкт-Петербурзі.

Книгу "Большая энциклопедия. Т.2" під редагуванням С.Н. Южакова та П.Н. Милюкова, яка надрукована в 1900 році видавництвом "Просвещение" в м. Санкт-Петербурзі.

Книгу "Большая энциклопедия. Т.3" під редагуванням С.Н. Южакова та П.Н. Милюкова, яка надрукована в 1901 році видавництвом "Просвещение" в м. Санкт-Петербурзі.

Книгу "Большая энциклопедия. Т.4" під редагуванням С.Н. Южакова та П.Н. Милюкова, яка надрукована в 1901 році видавництвом " ІНФОРМАЦІЯ_40 " в м. Санкт-Петербурзі.

Книгу "Большая энциклопедия. Т.5" під редагуванням С.Н. Южакова та П.Н. Милюкова, яка надрукована в 1901 році видавництвом " ІНФОРМАЦІЯ_40 " в м. Санкт-Петербурзі.

Книгу "Большая энциклопедия. Т.6" під редагуванням С.Н. Южакова, яка надрукована в 1901 році видавництвом "Просвещение" в м. Санкт-Петербурзі.

Книгу "Большая энциклопедия. Т.7" під редагуванням С.Н. Южакова, яка надрукована в 1902 році видавництвом "Просвещение" в м. Санкт-Петербурзі.

Книгу "Большая энциклопедия. Т.8" під редагуванням С.Н. Южакова, яка надрукована в 1902 році видавництвом "Просвещение" в м. Санкт-Петербурзі.

Книгу "Большая энциклопедия. Т.9" під редагуванням С.Н. Южакова, яка надрукована в 1902 році видавництвом "Просвещение" в м. Санкт-Петербурзі.

Книгу "Большая энциклопедия. Т.10" під редагуванням С.Н. Южакова, яка надрукована в 1902 році видавництвом "Просвещение" в

АДРЕСА_5 .Черччилля "Вторая мировая война. Т.1", яка надрукована в 1997 році в м. Москва.

Книгу У.Черччилля "Вторая мировая война. Т.2", яка надрукована в 1998 році в м. Москва.

Книгу У. Черччилля "Вторая мировая война. Т.3", яка надрукована в 1998 році в м. Москва.

Книгу У. Черччилля "Вторая мировая война. Т.4", яка надрукована в 1998 році в м. Москва.

Книгу У. Черччилля "Вторая мировая война. Т.5", яка надрукована в 1998 році в м. Москва.

Книгу є Книгу У. Черччилля "Вторая мировая война. Т.6", яка надрукована в 1998 році в м. Москва.

Книгу Теодора Моммзена "История Рима. Т.1; К.1, 2", яка надрукована в 2001 році витдавництвом "Фолио" в м. Москва.

Книгу Теодора Моммзена "История Рима. Т.2; К.3", яка надрукована в 2001 році видавництвом "Фолио" в м. Москва.

Книгу Теодора Моммзена "История Рима. Т.2; К.4", яка надрукована в 2001 році витдавництвом "Фолио" в м. Москва.

Книгу Теодора Моммзена "История Рима. Т.3; К.5", яка надрукована в 2002 році видавництвом "Фолио" в м. Москва.

Книгу Э. Курциуса "История Древней Греции. Т.1", яка надрукована в 2002 році видавництвом "Харвест" в м. Мінськ.

Книгу Э. Курциуса "История Древней Греции. Т.2", яка надрукована в 2002 році видавництвом "Харвест" в м. Мінськ.

Книгу Э. Курциуса "История Древней Греции. Т.3", яка надрукована в 2002 році видавництвом "Харвест" в м. Мінськ.

Книгу Э. Курциуса "История Древней Греции. Т.4", яка надрукована в 2002 році видавництвом "Харвест" в м. Мінськ.

Книгу Э. Курциуса "История Древней Греции. Т.5", яка надрукована в 2002 році видавництвом "Харвест" в м. Мінськ.

Книгу А.Г. Брикнера "История Екатерины второй. К.1", яка надрукована в 2002 році витдавництвом "АСТ" в м. Москва.

ОСОБА_150 "История Екатерины второй. К.2", яка надрукована в 2002 році видавництвом "АСТ" в м. Москва.

Книгу А. Морланд " 1001 путь к успеху", яка надрукована в 2013 році видавництвом "Єксмо" в. м. Москва.

Книгу "Для Бога и для людей".

Книгу Е.И. Малаховського "Прошлое и настоящее Свято-Успенской Киево-Печерской Лавры, ее обителей и храмов", яка надрукована в 2010 році в м. Київ.

Книгу архиепископа Вениамина (Пушкарь) "Священная библейская история", яка надрукована в 2008 році.

Книгу "Конфуций", яка надрукована в 2008 році видавництвом "Эксмо" в м. Москва.

Книгу "Евразийское экономическое сообщество. Сборник базовых документов", яка надрукована в 2008 році в м. Москва.

Книгу О.М. Любовець "Українські партії революційної доби 1917-1920 років.

Книгу "Український парламентаризм: проблеми історії та сучасної політичної практики (до 145-річчя від дня народження М. Грушевського)", яка надрукована в 2012 році в м.Київ.

Книгу "Русско-французский разговорник", яка надрукована в 1999 році в м. Мінск.

Книгу Ричарда М. Лєнгуорта "Уинстон Черчилль. Изречения и размышления", яка надрукована в м. Москва видавництвом "Колибри".

Книгу Д. Энрайта "Уинстон Черчилль. Цитаты, остроты, афоризмы", яка надрукована в 2007 році видвництвом "Либри".

Репринтне видання книги "Острозька біблія", яка надрукована в 2006 році в м. Львів.

Книгу Д. Мильтона "Потерянный рай и возвращенный рай", яка надрукована в 1896 році в м. Санкт-Петербург.

Книгу "Тріодь пісна", яка надрукована в 1744 році в друкарні Почаївської Успенської лаври.

Книгу "Україна. Хронологія розвитку. Т.1" під редагуванням В.О. Зубанова та А.В. Толстоухова, яка надрукована в 2007 році.

Книгу "Україна-Європа. Хронологія розвитку 1000-1500. Т.3" під редагуванням В.О. Зубанова та А.В. Толстоухова, яка надрукована в 2007 році.

Книгу "Україна-Європа. Хронологія розвитку 1500-1800. Т.4" під редагуванням В.О. Зубанова та А.В. Толстоухова, яка надрукована в 2009 році.

Книгу "Україна на старадавніх картах" в 2 томах, яка надрукована в 2009 році в м. Київ.

Книгу Зигмунда Фрейда "Очерки по психологии сексуальности. Психопатия обыденной жизни. О сновидениях. По ту сторону удовольствия. Я и оно.", яка надрукована в 1997 році в м. Мінськ.

Книгу Хироюки Агавы "Адмирал Ямамото. Путь самурая, разгромившего Перл-Харбор 1921-1943", яка надрукована в 2003 році в м. Москва.

Книгу В. Шацилло "Первая мировая война 1914-1918", яка надрукована в 2003 році в м. Москва.

Книгу Ю. Горького "Государственный комитет оборони постановляет. 1941-1945 цифры, документы", яка надрукована в 2002 році в м. Москва.

Книгу "История Киево-Печерской Лавры. Книгу 1", яка надрукована в 2001 році в м. Київ.

Книгу В.В. Стратонова "Солнце", яка надрукована в 1910 році.

Книгу Н. Закревського "Описание Киева", яка надрукована в 1868 році в м. Москва.

Альбом поштових марок "Україна. Роки незалежності", який має 57 аркушів.

Книгу У. Черчилля "Вторая мировая война. Т.1", яка надрукована в 2010 році в м. Москва.

Книгу У. Черчилля "Вторая мировая война. Т.2", яка надрукована в 2010 році в м. Москва.

Книгу У. Черчилля "Вторая мировая война. Т.3", яка надрукована в 2010 році в м. Москва.

Том 1 книги "Лицевой летописный свод XVI века. Троя", яка надрукована в м. Москва.

Том 2 книги "Лицевой летописный свод XVI века. Троя", яка надрукована в м. Москва.

Книгу "Лицевой летописный свод XVI века. Земная жизнь Господа нашего Исуса Христа", яка надрукована в м. Москва.

Книгу 1 Кемпбелла Р. Маккоонелла, Стенли Л. Брю "Экономикс", яка надрукована в 1992 році в м. Москва.

Книгу 2 Кемпбелла Р. Маккоонелла, Стенли Л. Брю "Экономикс", яка надрукована в 1992 році в м. Москва.

Книгу авторів С. Фишера, Р. Дорнбуша, Р. Шмалензи "Экономика", яка надрукована в 1995 році в м. Москва.

Облігація четвертого займу м. Санкт-Петербурга 1901 року в 3000000 рублів.

Записник з шкіряною обкладинкою коричневого кольору.

Набір з плакетки та трьох пам`ятних медалей "Національного університету "Одеська юридична академія", які виготовлені із срібла.

Дерев`яна шкатулка з шістьма чарками, яки виготовлені з металу сріблястого кольору.

Набор столових виделок та ножів на 6 персон (6 виделок та 6 ножів), який виготовлений наприкінці XVIII - початку XIX сторіччя Фаберже.

Ювілейне видання книги "Великая реформа: Русское общество и крестьянский вопрос в прошлом и настоящем. Т.1" під редагуванням ОСОБА_94 , ОСОБА_95 , ОСОБА_151 , яка надрукована в 1911 році видавництвом "Т-ва И.Д. Сытина".

Ювілейне видання книги "Великая реформа: Русское общество и крестьянский вопрос в прошлом и настоящем. Т.2" під редагуванням ОСОБА_94 , ОСОБА_95 , ОСОБА_151 , яка надрукована в 1911 році видавництвом "Т-ва И.Д. Сытина".

Ювілейне видання книги "Великая реформа: Русское общество и крестьянский вопрос в прошлом и настоящем. Т.3" під редагуванням ОСОБА_94 , ОСОБА_95 , ОСОБА_151 , яка надрукована в 1911 році видавництвом "Т-ва И.Д. Сытина

Ювілейне видання книги "Великая реформа: Русское общество и крестьянский вопрос в прошлом и настоящем. Т.4" під редагуванням ОСОБА_94 , ОСОБА_95 , ОСОБА_151 , яка надрукована в 1911 році видавництвом "Т-ва И.Д. Сытина".

Ювілейне видання книги "Великая реформа: Русское общество и крестьянский вопрос в прошлом и настоящем. Т.5" під редагуванням ОСОБА_94 , ОСОБА_95 , ОСОБА_151 , яка надрукована в 1911 році видавництвом "Т-ва И.Д. Сытина".

Ювилейне видання книги "Великая реформа: Русское общество и крестьянский вопрос в прошлом и настоящем. Т.6" під редагуванням ОСОБА_94 , ОСОБА_95 , ОСОБА_151 , яка надрукована в 1911 році видавництвом "Т-ва И.Д. Сытина".

Двотомне видання книги Е. Витковского "Строфы века", яка надрукована в 1998 році в м. Москва.

Книгу "Творения Григория Богослова, архиепископа Константинопольського" та Книгу "Слова и речи синодального члена Филарета, митрополита Московского", яка надрукована в 1844 році в м. Москва.

Книгу "Руссая живопись XIX века", яка надрукована в 1959 році в м. Москва.

Книгу "Киев теперь и прежде", яка орієнтовно надрукована в 1889 році в м. Київ типографією "С.В. Кульженко.

Репринтне видання книги Н. Закревського "Описаніе Кіева".

Книгу "Министерство финансов 1802-1902. Ч.1", яка надрукована в 1902 році в м. Санкт-Петербург.

Книгу "Зжатое Евангелие", яка надрукована старословянскою мовою Синодальною типографією в м. Москва.

Книгу "Револьция на Украине. По мемуарам белых", яка надрукована в 1930 році.

Книгу "Вехи. Сборник статей о русской интеллигенции", яка надрукована в 1909 році в м. Москва.

Книгу Н. Сементовського " Киев, его святини, дреноти, достопамятности и сведения необходимые для его почитателей и путешественников", яка надрукована в 1881 році.

Книгу "Сочинения Ломоносова. Т.2", яка надрукована в 1847 році в м. Санкт-Петербург.

Книгу "Исторія Петра Великаго, сочиненіе Веніамина Бергмана", яка надрукована в 1841 році в м. Санкт-петербург.

ОСОБА_152 Батюшкова "Стихотворенія", яка надрукована в 1890 році в м. Санкт-Петербург.

Книгу "Библия", яка надрукована в 2004 році в м. Москва.

Трактат Марка Витрувія Полліона "Десять книг об архітектуре", яка надрукована в 1649 році.

Книгу Э. Реклю "Человек и земля. Т.1", яка надрукована в 1906 році видавництвом Брокгауз-Ефрон в м. Санкт-Петербург.

Книгу Э. Реклю "Человек и земля. Т.2", яка надрукована в 1906 році видавництвом Брокгауз-Ефрон в м. Санкт-Петербург.

Книгу Э. Реклю "Человек и земля. Т.3", яка надрукована в 1907 році видавництвом Брокгауз-Ефрон в м. Санкт-Петербург.

Книгу Э. Реклю "Человек и земля. Т.4", яка надрукована в 1907 році видавництвом Брокгауз-Ефрон в м. Санкт-Петербург.

Книгу Э. Реклю "Человек и земля. Т.5", яка надрукована в 1908 році видавництвом Брокгауз-Ефрон в м. Санкт-Петербург.

Книгу Э. Реклю "Человек и земля. Т.6", яка надрукована в 1909 році видавництвом Брокгауз-Ефрон в м. Санкт-Петербург.

Альбом "Луи де Сент-Обен. Тридцать девять портретов 1808-1815", який надрукований в 1902 році.

Книгу "Живописная Россия. Т.1" під редагуванням П.П. Семенова, яка надрукована в 1881 році.

Книгу "Торгово-промышленный мир России" під редагуванням Е.В. Михальского, яка надрукована в 1916 році в м. Петроград.

Книгу О. Барсукова " Род Шереметевих", яка надрукована в 1884 році в м. Санкт-Петербург.

"Благодарственное письмо ОСОБА_153 " від оргкомитету турніра від 23.02.2007 року.

Книгу "Фауст. Трагедия Гетте" за перекладом А. Фета, яка надрукована в 1899 році в м. Санкт-Петербург.

Книгу "Россия державная", яка надрукована в 2006 році видавництвом "Белый город" в м. Москва.

Книгу "Пересопницьке Євангеліє - витоки та сьогодення", яка надрукована в 2010 році в м. Київ видавництвом "ТОВ Адеф-Украина".

Книгу автора ОСОБА_154 "Подробный словарь русских гравированных портретов" який надрукований в 1886-1889 році.

Книгу "Царський маєток "Лівадія" в акварелях і фотодокументах", яка надрукована в 2013 році в м. Сімферополь.

ОСОБА_155 Озерова "Основы финансовой науки", яка надрукована в 1917 році в м. Москва.

Ікону складень "Владимирская икона Божией Матери", яка виконана наприкінці 20 сторіччя.

ОСОБА_156 Ходського "Политическая экономия в связи с финансами", яка надрукована в 1908 році в м. Санкт-Петербург.

Книгу "Судебный отчет по делу антисоветского "Право-троцкистского блока" рассмотренному Военной коллегией Верховного суда Союза ССР 2-13 марта 1939 г.", яка надрукована в 1938 році в м. Москва.

Репринтне двохтомне видання книги 1913 року автора О. Нечвоглодова "Сказания о Русской земле".

ОСОБА_157 Богуславського "Славянская энциклопедия. Т.1", яка надрукована в 2003 році видавництвом "Олма-Пресс" в м. Москва.

ОСОБА_158 , Богуславського "Славянская энциклопедия. Т.2", яка надрукована в 2003 році видавництвом "Олма-Пресс" в м. Москва.

ОСОБА_159 "Русская история в жизнеописаниях ее главнейших деятелей", яка надрукована в 2003 році видавництвом "Эксмо" в м. Москва.

ОСОБА_50 Гумилева "Древняя Русь и Великая степь", яка надрукована в 2006 році в м. Москва.

Книгу У. Черчилля "Защита империи. Автобиография", яка надрукована в 2012 році видавництвом "Эксмо" в м. Москва.

Книгу "История письма: Эволюция письменности от Древнего Египта до наших дней", яка надрукована в 2002 році видавництвом "Эксмо" в м. Москва.

Книгу В. Скотта "История Шотландии. Дедушкины рассказы", яка надрукована в 2007 році в м. Москва.

Книгу Шарлотта М. Янг "История Германии для юных", яка надрукована в 2006 році в м. Москва.

Книгу Чарльза Диккенса "История Англии для юных", яка надрукована в 2005 році в м. Москва.

Книгу серії "Великие цивилизации" автора Андре Гийу "Византийская цивилизация", яка надрукована в 2005 році в м. Єкатеринбург.

Книгу серії "Великие цивилизации" автора Жанна Ле Гоффа "Цивилизация средневекового запада", яка надрукована в 2005 році в м. Єкатеринбург.

Книгу серії "Великие цивилизации" автора Пьера Шоню "Цивилизация классической Европы", яка надрукована в 2006 році в м. Єкатеринбург.

Книгу серії "Великие цивилизации" авторів Домініка та Жанин Сурдель "Цивилизация классического ислама", яка надрукована в 2006 році в м. Єкатеринбург.

Книгу серії "Великие цивилизации" авторів В. Елисееффа та Д. Елисееффа "Японская цивилизация", яка надрукована в 2005 році в м. Єкатеринбург.

Книгу серії "Пушкинская библиотека" - "Повести. Рассказы. Нобелевская лекция" автора ОСОБА_160 , яка надрукована в 2004 році видавництвом "Слово" в Москва.

Книгу серії "Пушкинская библиотека" - "В круге первом" автора ОСОБА_160 , яка надрукована в 2004 році видавництвом "Слово" в Москва.

Книгу серії "Пушкинская библиотека" - "Проза" автора ОСОБА_161 , яка надрукована в 2004 році видавництвом "Слово" в Москва.

Книгу серії "Пушкинская библиотека" - "Поэзия" автора ОСОБА_161 , яка надрукована в 2004 році видавництвом "Слово" в Москва.

Книгу серії "Пушкинская библиотека" - "Повести. Рассказы. Очерки" автора ОСОБА_162 , яка надрукована в 2004 році видавництвом "Слово" в Москва.

Книгу серії "Пушкинская библиотека" - "Стихотворения. Проза" автора О.Э. Мандельштама, яка надрукована в 2004 році видавництвом "Слово" в Москва.

Книгу серії "Пушкинская библиотека" - "За синими реками" автора ОСОБА_163 , яка надрукована в 2004 році видавництвом "Слово" в Москва.

Книгу серії "Пушкинская библиотека" - "Путем зерна" автора ОСОБА_164 , яка надрукована в 2004 році видавництвом "Слово" в Москва.

Книгу серії "Пушкинская библиотека" - "Стихотворения. Поэми" автора Й. Бродського, яка надрукована в 2004 році видавництвом "Слово" в Москва.

Книгу серії "Пушкинская библиотека" - "Русская литература XVIII века. Т.2", яка надрукована в 2004 році видавництвом "Слово" в Москва.

Книгу серії "Пушкинская библиотека" - "Поэзия второй половины XХ века", яка надрукована в 2004 році видавництвом "Слово" в Москва.

Книгу серії "Пушкинская библиотека" - "Драма второй половины XХ века", яка надрукована в 2004 році видавництвом "Слово" в Москва.

Книгу серії "Пушкинская библиотека" - "Драматургия XІХ века", яка надрукована в 2004 році видавництвом "Слово" в Москва.

Книгу серії "Пушкинская библиотека" - "Военная проза", яка надрукована в 2004 році видавництвом "Слово" в Москва.

Книгу серії "Пушкинская библиотека" - "Деревенская проза", яка надрукована в 2004 році видавництвом "Слово" в Москва.

Книгу серії "Пушкинская библиотека" - "Тихий Дон" автора М.А.Шолохова, яка надрукована в 2004 році видавництвом "Слово" в Москва.

Двохтомне видання книги М. Бусальи "Рим Исскуство сквозь века", яка надрукована в 2003 році видавництвом "Аст", "Астрель" в м. Москва.

Книгу Марко Каттанео та Ясмин Трифони "Сокровища Человечества. Всемирное наследие ЮНЕСКО", яка перебуває у фабричному пакуванні прозорою плівкою.

Книгу ОСОБА_165 та Жасмини Трифони "Самые великие города мира", яка перебуває у фабричному пакуванні прозорою плівкою.

ОСОБА_166 "Атлас мирового искусства", яка надрукована в 2007 році видавництвом "Аст", "Астрель" в м. Москва.

Книгу Еви М. Томпсон "Трубадури Імперії", яка надрукована в 2006 році в м. Київ.

Книгу Й. Дискина " Кризис... и все же модернизация", яка надрукована в 2009 році видавництвом "Европа" в м. Київ.

Книгу В. Мунтіяна "Економіка в умовах кризи", яка надрукована в 2010 році в м. Київ.

"Кружку з кришкою", яка виготовлена на початку ХХІ сторіччя в Німетчінні.

Картину з купюрою номіналом в 500 гривень, які виготовлені їз золота 999.9 проби.

Картину з купюрою номіналом в 1000 тенге, яка виготовлена їз золота 999.9 проби.

Візитниця, кришка якої виготовлена з металу жовтого кольору.

Значок "Christmas 2006", який виготовлений з мелаллу жовтого кольору.

Модель яхти, яка виготовлена з срібла з написом на деревяної підставці "Daman shipyards group".

Ікону Святого Миколая в рамці, яка виконана з позолоченого срібла.

Ікону "Святий Микола Чудотворець", яка виготовлена на початку 21 сторіччя.

Ікону Божій Матері "Милування", яка виготовлена на початку 21 сторіччя в Греції.

Книгу серії "Библиотека всемирной литературы" автора Генрика Сенкевича "Камо грядеши", яка надрукована в 2007 році в м. Москва.

Книгу серії "Библиотека всемирной литературы" автора Александра Островського "Пьесы", яка надрукована в 2007 році в м. Москва.

Книгу серії "Библиотека всемирной литературы" автора Жана Батиста Мольера "Комедии", яка надрукована в 2007 році в м. Москва.

Книгу серії "Библиотека всемирной литературы" автора Джейн Остин "Эмма. Любовь и дружба", яка надрукована в 2007 році в м. Москва.

Книгу серії "Библиотека всемирной литературы" автора Майн Рида "Всадник без головы", яка надрукована в 2007 році в м. Москва.

Книгу серії "Библиотека всемирной литературы" автора ОСОБА_167 По "Рассказы. Стихотворения", яка надрукована в 2007 році в м. Москва.

Книгу серії "Библиотека всемирной литературы" автора ОСОБА_168 "Чевенгур. Котлован. Рассказы", яка надрукована в 2007 році в м. Москва.

Книгу серії "Библиотека всемирной литературы" автора ОСОБА_169 "Гордость и предубеждение. Нортенгерское аббатство", яка надрукована в 2007 році в м. Москва.

Книгу серії "Библиотека всемирной литературы" автора О. Генри "Короли и капуста. Рассказы", яка надрукована в 2007 році в м. Москва.

Книгу серії "Библиотека всемирной литературы" автора Жоржа Санда "Консуэло", яка надрукована в 2007 році в м. Москва.

Книгу серії "Библиотека всемирной литературы" автора Мигеля Де Сервантеса "Дон Кихот. Ч.1", яка надрукована в 2007 році в м. Москва.

Книгу серії "Библиотека всемирной литературы" автора Мигеля Де Сервантеса "Дон Кихот. Ч.2", яка надрукована в 2007 році в м. Москва.

Книгу серії "Библиотека всемирной литературы" автора Антуана Де Сент_Экзюпери "Маленький принц. Планета людей", яка надрукована в 2007 році в м. Москва.

Книгу серії "Библиотека всемирной литературы" автора Франсуаза Сагана "Романы", яка надрукована в 2007 році в м. Москва.

Книгу серії "Библиотека всемирной литературы" автора ОСОБА_170 " ОСОБА_171 ", яка надрукована в 2007 році в м. Москва.

Книгу серіі "Библиотека всемирной литературы" авторів Эдмонда Ростана та Сирано Де Бержерака, яка надрукована в 2007 році в м. Москва.

Книгу серії "Библиотека всемирной литературы" автора ІНФОРМАЦІЯ_41 ", яка надрукована в 2007 році в м. Москва.

Книгу серії "Библиотека всемирной литературы" автора ОСОБА_172 " АДРЕСА_6 ", яка надрукована в 2007 році в м. Москва.

Альбом "Семейная летопись", який знаходиться в деревяної шкатулці.

Репринтне видання книги "Святе Евангеліє", яке надруковано в 2009 році видавником

ОСОБА_173 "Габриель Гарсиа Маркес. Путь к славе", яка надрукована в 2003 році в м. Санкт-Петербург.

Книгу Л.Н. Толстого "Философский дневник", яка надрукована в 2003 році в м. Москва.

Книгу Льва Толстого "Путь жизни", яка надрукована в 2004 році в м. Москва.

Книгу Льва Толстого "Закон насилия и закон любви. О пути, об истине о жизни", яка надрукована в 2004 році в м. Москва.

Книгу Б. Окуджави "Упраздненый театр", яка надрукована в 2000 році в м. Нижній Новгород.

Репринтне видання книги М.И. Костомарова "Русская история. Т.1" 1873-1888 років, яка надрукована в 1992 році в м. Москва.

Репринтне видання книги М.И. Костомарова "Русская история. Т.2" 1873-1888 років, яка надрукована в 1992 році в м. москва.

Репринтне видання книги М.И. Костомарова "Русская история. Т.3" 1873-1888 років, яка надрукована в 1992 році в м. Москва.

ОСОБА_174 "Собрание сочинений. Т.1", яка надрукована в 2013 році видавництвом "Слово" в м. Москва.

ОСОБА_174 "Собрание сочинений. Т.2", яка надрукована в 2013 році видавництвом "Слово" в м. Москва.

ОСОБА_174 "Собрание сочинений. Т.3", яка надрукована в 2013 році видавництвом "Слово" в м. Москва.

ОСОБА_174 "Собрание сочинений. Т.4", яка надрукована в 2013 році видавництвом "Слово" в м. Москва.

ОСОБА_174 "Собрание сочинений. Т.5", яка надрукована в 2013 році видавництвом "Слово" в м. Москва.

ОСОБА_174 "Собрание сочинений. Т.6", яка надрукована в 2013 році видавництвом "Слово" в м. Москва.

ОСОБА_174 "Собрание сочинений. Т.7", яка надрукована в 2013 році видавництвом "Слово" в м. Москва.

ОСОБА_174 "Собрание сочинений. Т.8", яка надрукована в 2013 році видавництвом "Слово" в м. Москва.

Книгу В. Фролова "Эндогенное дыхание", яка надрукована в 2000 році в м. Новосибірськ.

Книгу "Живописная Россия. Т.1, Ч.2" під редагуванням П.П. Семенова, яка надрукована в 1881 році.

Книгу "Живописная Россия. Т.2, Ч.1" під редагуванням П.П. Семенова, яка надрукована в 1882 році.

Книгу "Живописная Россия. Т.3 Ч.1,2" під редагуванням П.П. Семенова, яка надрукована в 1882 році.

Книгу "Живописная Россия. Т.4, ІНФОРМАЦІЯ_42 " під редагуванням П.П. Семенова, яка надрукована в 1881 році.

Книгу "Живописная Россия. Т.4" під редагуванням П.П. Семенова, яка надрукована в 1896 році.

Книгу " ІНФОРМАЦІЯ_23 " під редагуванням П.П. Семенова, яка надрукована в 1897 році.

Книгу "Живописная Россия. Т.5, Ч.2" під редагуванням П.П. Семенова, яка надрукована в 1898 році.

Книгу "Живописная Россия. Т.12, Ч.1" під редагуванням П.П. Семенова, яка надрукована в 1897 році.

Книгу "Room for Art in Seventeenth-Century Antwerp", яка надрукована англійською мовою.

Книгу Иоганна Вольфганга Гетте " Фауст", яка надрукована в 2012 році в м. Москва.

Книгу "Энциклопедия живописи", яканадрукована видавництвом "АСТ".

Книгу "1000 шедевров классической живописи", яка перебуває у фабричному пакуванні прозорою плівкою.

Книгу Митрополита Климента (Капалини) "Русская православная церковь на Аляске до 1917 года", яка надрукована в 2009 році видавництвом "ОЛМА Медия Групп" в м. Москва.

Книгу Э. Борохова "Энциклопедия афоризмов", яка надрукована в 1999 році видавництвом "ООО "Фирма "Издательство АСТ" в м. Москва.

Книгу "Україна. Хронологія розвітку", яка надрукована в 2011 році видавництвом "Кріон" в м. Київ.

Книгу "Прадо. Живопись".

Книгу Джона Кера " Сакровища импрессионизма", яка надрукована в 2008 році видавництвом ОЛМА Медиа Групп".

Книгу Роберта Дж. Мура "Самые красивые места мира", яка надрукована в 2002 році видавництвом "Астрель. АСТ" в м. Москва.

Книгу Филиппа Педрокко "Тициан. Полное собрание картин", яка надрукована в 2002 році видавництвом "Слово" в м. Москва.

Книгу А.Г. Гуськова "Петр Великий", яка надрукована в 2007 році.

Книгу "Науково-практичний коментар до бюджетного кодексу України" під редагуванням ОСОБА_6 .

Книгу "Управління державними фінансами" під редагуванням М.Я. Азарова.

Ювілейне видання книги "Великая реформа: Русское общество и крестьянский вопрос в прошлом и настоящем. Т.1" під редагуванням ОСОБА_94 , ОСОБА_95 , ОСОБА_151 , яка надрукована в 1911 році видавництвом "Т-ва И.Д. Сытина" в м. Москва.

Ювілейне видання книги "Великая реформа: Русское общество и крестьянский вопрос в прошлом и настоящем. Т.2" під редагуванням ОСОБА_94 , ОСОБА_95 , ОСОБА_151 , яка надрукована в 1911 році видавництвом "Т-ва И.Д. Сытина".

Ювілейне видання книги "Великая реформа: Русское общество и крестьянский вопрос в прошлом и настоящем. Т.3" під редагуванням ОСОБА_94 , ОСОБА_95 , ОСОБА_151 , яка надрукована в 1911 році видавництвом "Т-ва И.Д. Сытина".

Ювілейне видання книги "Великая реформа: Русское общество и крестьянский вопрос в прошлом и настоящем. Т.4" під редагуванням ОСОБА_94 , ОСОБА_95 , ОСОБА_151 , яка надрукована в 1911 році видавництвом "Т-ва И.Д. Сытина".

Ювілейне видання книги "Великая реформа: Русское общество и крестьянский вопрос в прошлом и настоящем. Т.5" під редагуванням ОСОБА_94 , ОСОБА_95 , ОСОБА_151 , яка надрукована в 1911 році видавництвом "Т-ва И.Д. Сытина".

Ювілейне видання книги "Великая реформа: Русское общество и крестьянский вопрос в прошлом и настоящем. Т.6" під редагуванням ОСОБА_94 , ОСОБА_95 , ОСОБА_151 , яка надрукована в 1911 році видавництвом "Т-ва И.Д. Сытина".

Книгу "Собрание сочинений Самуила Смайльса. Т.1" під редагуванням М.Н. Никольского, яка надрукована видавництвом "Т-ва М.О. Вольф".

Книгу " ІНФОРМАЦІЯ_43 " під редагуванням М.Н. Никольского, яка надрукована видавництвом "Т-ва М.О. Вольф".

ОСОБА_175 "Род Шереметьевих. Т.1", яка надрукована в 1881 році в м. Санкт-Петербург.

Книгу А.Барсукова "Род Шереметьевих. Т.2", яка надрукована в 1882 році в м. Санкт-Петербург.

Книгу "Историческое описание о податных людях и оброчных статьях 1792г.".

ОСОБА_176 "Очерки политической экономии", яка надрукована в 1906 році в м. Москва.

Відзнака предстоятеля "За церковні заслуги".

Підвіска з ліком Христа на срібному ланцюжку. Ланцюжок срібний, біля замку мається клеймо у вигляді напису "925".

Нагрудний знак "За церковні заслуги".

Ікону "Казанської Божій Матери", яка виготовлена з використанням срібла 925 проби загальною вагою 135.51 грам.

Нагрудний знак у вигляді восьміпроменевої зірки з хрестом.

Нагрудний знак "Прокуратура України 10 років".

Нагрудний знак з написом "Президент".

Нагрудний знак у вигляді восіміпроменевої зірки з написом "Praemiando incitat" (схожий на орден Святого Станіслава) та три малих знака (два з яких на підвісках із стрічки).

Нагрудний знак у вигляді восіміпроменевої зірки з написом " ІНФОРМАЦІЯ_44 " (схожий на орден Святого Станіслава).

Орден у вигляді чотирьохкінцевого хреста красного кольору з тризубами між променями та зображенням по центру святого з двома літерами "S".

Орден у вигляді чотирьохкінцевого хреста красного кольору з тризубами між променями та зображенням по центру святого з двома літерами "S".

Орден у вигляді чотирьохкінцевого хреста красного кольору з орлами між променями та зображенням по центру святого з двома літерами "S".

Орден у вигляді чотирьохкінцевого хреста синього кольору з мечами між променями та зображенням по центру козака з мушкетом на синьому фоні.

Відзнака омбудсмана України у вигляді хреста.

Медаль Академії економічних наук України " ОСОБА_177 ".

Медаль Національної академії наук України "За наукові досягнення".

Предметом огляду медаль "Союза совотских офицеров" - "За верность присяге".

Медаль НУБіП України "Почесний доктор".

Нагрудний знак "Почесний зв`язківець".

Нагрудний знак " Почесний працівник туризму".

Нагрудний знак "Почесна відзнака служби безпеки України".

Медаль міністерства України в справах науки і технології "За досягнення".

Медаль "Відмінник освіти".

Нагрудний знак "Київський університет ім. Т.Г. Шевченка".

Книгу нагрудний знак "Подяка міського голови".

Пам`ятний знак "Почесному професору академії ДПС України ОСОБА_6 ".

Пам`ятний знак "ДПС України 5 років".

Пам`ятний знак "Фундаментальная бібліотека МГУ".

Пам`ятний знак "Золота Книгу ділової еліти України 2000".

Пам`ятний знак "Победа".

Пам`ятний знак "Акт проголошення незалежності України 24 серпня 1991 року".

Пам`ятний знак "10 років прокуратури України".

Частина від нагрудного знаку РФ "Орден Петра Великого 1 степені".

Нагрудний знак "РБ" та пам`ятний знак "1-й відкритий чемпіонат серед силових структур України з рукопашного бою".

Нагрудний знак "ДПС України", "Гелікоптер" та гудзик з левами.

Медаль "Федерація УШУ України".

Нагрудний знак "Знак Почета "Великая княгиня Елизавета Федоровна".

Знак "Почесний працівник Державної податкової служби України".

Орден "За заслуги 1 ступеня".

Нагрудний знак "Орден пошани", міжнародної кадрової академії.

Знак Пошани "Князь Данило Галицький" Українського фонду співробітництва.

Нагрудний знак "Знак Пошани" Всеукраїнської спілки працівників органів податкової служби

Нагрудний знак "Почесний працівник Державної податкової служби України".

Нагрудний знак "За заслуги".

Ювілейний знак "10 років прикордонним військам України".

Медаль "За сумлінну службу в прикордонних військах України.

Відомчу заохочувальну відзнаку "За особливі заслуги" за №009.

Почесну відзнаку Промінвестбанку орден "За заслуги".

Медаль "40 років руху МЖК".

Відзнаку МВС України "Закон і Честь".

Памятну медаль "10 років МВС України".

Значок 65 років перемоги із стрічками

Хрест пошани "Юрий Долгорукий" у коробці синього кольору.

Відзнака ДСО України "За відзнаку у службі" у коробці червоного кольору;

Нагрудний знак "Збройні сили України 1997-2001" в коробці синього кольору.

Нагрудний знак №122 "За мужество и любовь к отечеству" в коробці червоного кольору.

ОСОБА_178 "Крымская война. Т.1", яка надрукована в 2003 році в м. Москва.

ОСОБА_178 "Крымская война. Т.2", яка надрукована в 2003 році в м. Москва.

ОСОБА_178 "Крымская война. Т.3", яка надрукована в 2003 році в м. Москва.

Альбом "Прадо", який надрукований в 2002 році видавництвом "Слово" м. Москва.

Альбом "Музеи Берлина", який надрукований в 2002 році видавництвом "Слово" м. Москва.

Альбом "Уффици и Питти", який надрукований в 2001 році видавництвом "Слово" м. Москва.

Альбом "Эрмитаж", який надрукований в 2003 році видавництвом "Слово" м. Москва.

Альбом "National Calery of Art Washington".

ОСОБА_179 Белашова "Глухов-забытая столица гетьманской Украины", яка надрукована в 1992 році в м. Київ.

ОСОБА_179 Белашова "Глухов-забытая столица гетьманской Украины", яка надрукована в 1992 році в м. Київ.

Книгу Телейрана "Мемуары", надрукована в 1997 році в м. Екатерінбург.

Книгу авторів Л. Гафта та В. Филатова "Жизнь-Театр", яка надрукована в 1999 році видавництвом "ЕКСМО-Пресс" в м. Москва.

Журнал "Родина", який надрукований в 1905 році видавництвом " ОСОБА_180 " в м. Санкт-Петербург.

Журнал "Нива", який надрукований в 1900 році видавництвом " ОСОБА_181 " в м. Санкт-Петербург.

Книгу "Обзор внешней торговли России за 1877 год".

Книгу Ю.Иверсена "Медали на деяния императора Петра Великого в воспоминание двухсотлетия со дня рождения Преобразователя в России", яка надрукована в 1872 році видавником "В.В. Пратц" в м. Санкт-Петербург.

Книгу Г. Боплана "Описание Украины", яка надрукована в 1832 році типографією К. Края в м. Санкт-Петербург.

Книгу М.М. Захарченко "Киев теперь и прежде", яка надрукована в 1888 році видавництвом " ОСОБА_182 " в м. Київ.

Альбом Г. Лазовського "Київський Владимирскій собор", який надрукований наприкінці 18 - початку 19 сторіччя.

Фотоальбом "Киев", який надрукований в м. Стокгольм наприкінці 18 - початку 19 сторіччя.

Книгу "Библия", яка надрукована в ХХ сторіччі на англійської мові.

Том 1 повного зібрання творів Г. Сковороди "Трактаты и диалоги", яка надрукована в 2011 році видавництвом "Богуслав Книгу" в м. Киїів.

Том 2 повного зібрання творів Г. Сковороди "Трактаты и диалоги", яка надрукована в 2011 році видавництвом "Богуслав Книгу" в м. Киїів.

Книгу "Компендиум. Т.1" під редагуванням ОСОБА_183 , А.П. Викторова, яка надрукована в 2006 році в м. Київ.

Книгу "Компендиум. Т.2" під редагуванням ОСОБА_183 , А.П. Викторова, яка надрукована в 2006 році в м. Київ.

Книгу "Архігум 1983-2013", яка надрукована в 2013 році в м. Київ.

CD диск "Записи старинных церковных хоров из архива Киево-Печерской Лавры".

Книгу В. Мирошниченко "Костер памяти", яка надрукована в 2010 році в м. Київ.

Книгу Н.А. Воронцова "Порог судных врат. Александровское подворье. Императорское православное палестинское общество", яка надрукована в 2009 році в м. Луганск.

Фотоальбом "Собрания венгерской национальной галереи. Будапешт".

Книгу В. Мирошніченко "Зов из прошлого", яка надрукована в 2008 році в м. Київ.

Книгу "The Hungarian house of parlament".

Книгу "Кафедральный собор Воскресения Христового в г.Подгорице".

Книгу "Etyki muitidezo", яка надрукована в 2011 році.

Годинник з написом на кришці "Financial crimes. Enforcementnetwork crimes".

Годинник на ланцюжку "Молния 3602 із зображенням на ціферблаті скульптури Дюка Де Рішелье".

Плакетку у вигляді купюри 1000000 доларів, яка виготовлена з металу жовтого кольору з накладкою на поверхні у вигляді кабана з металу сріблястого кольору.

DVD програвач "Next base"з підставкою (акамулятором).

Рамку з шаблею та ножнами.

Ікону складень "Святий Микола Чудотворець", яка виконана наприкінці ХХ сторіччя.

Настільний портрет імператора Наполеона Бонапарта.

Ікони "Старозаветная Троица", "Святая Параскева и Евдокия", Богоматерь Казанская", "Спас на троне", які виготовлені наприкінці XVIII - початку XIX сторіччя.

Клясер з поштовими марками України.

Геологічний молоток.

Спіл з мінералу білого кольору.

Плакетку "20 гривень".

Набір срібних монет №0151 у кількості 5 одиниць з літаками марки "АН".

Срібну монету Національного банку України серії "Сідней 2000" - "Паралельні бруси".

Срібну монету Національного банку України "Визволення Донбасу від фашистських загарбників".

Срібну монету "Київський національний університет імені Тараса Шевченка".

Срібну монету "Днепрогес 70 років".

Срібну брошка-шпілька у вигляді дерева.

Металевий знак "Національний медичний університет им. О.О. Богомольця.

Поштову марку та монету, які випущені в честь столітнього ювилею парламентської реформи у Фінляндії.

Книгу Армана Де Коленкура "Мемуары.

Книгу Нурсултана Назарбаєва "В потоці історії", яка надрукована в 1999 році в м. Київ.

ОСОБА_184 Борисова "Талейран", яка надрукована в 2003 році в м. Москва.

Книгу Якова Бронштейна "Спаси меня Боже от судьи, а с другими мерзавцами я сам справлюсь", яка надрукована в 2003 році в м. Севастополь.

Книгу "Патерик Печерський", яка надрукована в 2002 році в м. Київ.

Книгу "Destination le grand-duche de luxembourg".

Альбом "Лондонская национальная галерея", який надрукований в 2002 році видавництвом "Слово" м. Москва.

Альбом "Музеи Берлина", який надрукований в 2002 році видавництвом "Слово" м. Москва.

Альбом "Лондонская национальная галерея", який надрукований в 2002 році видавництвом "Слово" м. Москва.

Альбом "Ватикан", який надрукований в 2002 році видавництвом "Слово" м. Москва.

Книгу "На сторожі незалежності держави. 10 років службі безпеки України", яка надрукована в 2002 році в м. Київ.

Книгу Давида Рикардо "начала политической экономии и налогового обложения. Избранное", яка надрукована в 2003 році в м. Москва.

Книгу "Всемирный энциклопедический словарь. 6000 словарных статей", який надрукований в 2004 році в м. Мінськ.

Книгу О. Пушкіна "Руслан и Людмила" в фабричному пакуванні прозорою плівкою.

Енциклопедію "Остроумие мира", яка надрукована в 2009 році в м. Москва.

Книгу Френсиса Фукуями "Сильное государство", яка надрукована в 2007 році в м. Москва.

Книгу Д. Щеглова "Фаина раневская. Судьба-шлюха", яка надрукована в 2007 році в м. Москва.

Книгу "Русский Лазурный берег".

Книгу "Євангеліє", яка видана у 1780 році в друкарні Свято-Успенської лаври.

Книгу Макиавелі "Государь", яка надрукована в 2013 році в м. Одеса.

Значок МГУ "Геофизика".

Картину на якій мається табличка з написом "В.А. Тропинин "Грезы".

Картину автора F.Franz "Натюрморт с розами, яка виконана наприкінці ХІХ сторіччя.

Картину невідомого автора " ІНФОРМАЦІЯ_45 ", яка виконана в 21 сторіччі.

Старообрядну ікону-складень, яка виконана в середині ХІХ сторіччя.

Друк на полотні невідомого автора з погрудним зображенням ОСОБА_38 .

Плакетку із зображенням двох земних півкуль, яка виконана із срібла.

Картину ІНФОРМАЦІЯ_46 ", яка виконана в 2012 році.

Картину автора ОСОБА_185 "Осінь. Берези" яка виконана в 1972 році.

Ікону "Вознесіння Христове з святами", яка виконана наприкінці ХІХ-початку ХХ сторіччя в Росії.

Ікону майстра О. Цапко "Преподобний Антоній Печерський" яка виконана в 2001 році в Україні.

Ікону " ОСОБА_186 " яка виконана в ХІХ сторіччі в

АДРЕСА_3 , яка надрукована в 1573 році в

АДРЕСА_7 з системою запобігання несанкціонованого запису "Буран 3".

Статуєтка "Кінь", яка виконана з металу.

Виріб з кераміки "Пасхальне яйце" із зображенням Олександра ІІ з металевою підставкою на трьох ніжках, яка виконана наприкінці ХІХ сторіччя в Росії.

Яйце Пасхальне із зображенням Святого Миколи Мирлікійського, яке виконане на початку ХХ сторіччя.

"Шахматний набір виконаний в римських мотивах".

Ікону "Николай Чудотворец", яка виконана наприкінці XVIII сторіччя в Росії (Москва).

Ікону "Святий ОСОБА_187 ", яка виконана (живопис) на початку ХХІ сторіччя, дошка на початку ХХ сторіччя.

Картину П. Лакоза "Білі береги", яка виконана в 2012 році.

Фотоколаж з відкриття Олімпійських ігор в Лондоні в 2012 році.

Картину В. Скубика "Портрет ОСОБА_6 ", яка виконана в 1997 році.

Картину ОСОБА_188 "Сірень", яка виконана в 1960 роках.

Ікону " ІНФОРМАЦІЯ_47 ", яка виконана а початку ХХ сторіччя.

Ікону "святий Микола Чудотворець", яка виконана наприкінці ХХІ - початку ХХ сторіччя.

Ікону " ОСОБА_189 ", яка виконана наприкінці ХІХ - початку ХХ сторіччя.

ОСОБА_190 "Утро на Азовском море", яка виконана в 2011 році.

Ікону " ІНФОРМАЦІЯ_48 ", яка виконана на початку ХХ стріччя.

Ікону "Святий ОСОБА_187 ", яка виконана в ХХІ сторіччі.

Ікону " ІНФОРМАЦІЯ_49 ", яка виконана в 2004 році заводом "КЮЗ".

Ікону " ОСОБА_186 ", яка виконана наприкінці ХІХ сторіччя.

Ікону " ОСОБА_186 ", яка виконана на початку ХХ сторіччя.

Настільну чеканну плакетку "Тайна вечеря", яка виготовлена в ХХІ сторіччі.

Ікону "Святий Андрій Первозванний", яка виконана на початку ХХІ сторіччя.

Набір для вина "Герцог".

Ікону "Святого Миколи Чудотворця", автора ОСОБА_191 , 2011 року виготовлення.

Ікону "Святого ОСОБА_192 ", яка виготовлена автором ОСОБА_193 в ХХІ сторіччі.

Оклад ікони "Христос Вседержитель", який виконаний із срібла (низькопробного) наприкінці ХVIII сторіччя.

Ікону "Богородиця з немовлям", яка виконана в Греції (Афон) в ХХІ сторіччі.

Ікону "Святого ОСОБА_192 ", яка виготовлена в ХХІ сторіччі.

Ікону "Преподобний Серафим Саровский", яка виконана з бісеру в ХХІ сторіччі.

Ікону "Святого ОСОБА_192 ", яка виготовлена на Афоні в ХХІ сторіччі (сувенір).

Ікону "Христос Вседержитель", яка виготовлена ІНФОРМАЦІЯ_50 з бурштину фірмою "Янтар Полісся".

Набір сувенірний "Монети з Ольвії".

Альбом "За веру, царя и отечество", який надрукований в типографії "Герольд".

Альбом "Портрети с фографіями и краткими биографиями министров, учережденных в 1802 году министерств императором ОСОБА_194 ", який надрукований в 1901 році в м. Санкт-Петербург.

Ікону "Старозаповітна Трійця", яка виконана на початку ХХ сторіччя.

Книгу" Das Kaiser-Album Viribus Unitis", яка надрукована в 1858 році.

Електронну книгу "Ibook" з блоком живлення.

Ікону "Святого ОСОБА_192 ", яка виготовлена в 1861 році в Росії.

Ікону "Святого Миколи Чудотворця", художника ОСОБА_195 , 2009 року виготовлення.

Книгу "Наставления священику", яка видана наприкінці 18 сторіччя.

Плакетку з марками України присвяченими Національному технічному університету України.

Книгу "Хронологический указатель к собранию узаконений и распоряжений правительства за 1904 год", яка надрукована в 1905 році в м. Санкт-Петербург.

Книгу Н.А. Ионина "Православные святыни", яка надрукована в 2007 році видавництвом "ОЛМА Медиа Групп".

Набір срібних плакеток (7 штук+1 відсутня), які присвячени чудесам Святого Миколая.

Некоштовний прозорий камінь в деревяної шкатулці.

Набір монет Римської имперії, які виготовлені із срібла.

Срібну ікорницю у дерев`яній шкатулці, яка виготовлена на початку ХХІ сторіччя.

Сувенір "Купюра у 500 гривень", яка виготовлена із золотої фольги.

Сувенір "Купюра у 100 гривень", яка виготовлена із золотої фольги.

Ікону "Святий Микола Чудотворець", яка виконана наприкінці ХІХ сторіччя.

Ікону "Святий ОСОБА_187 ", яка виконана наприкінці ХІХ сторіччя.

Сувенір "Не в деньгах счастье".

Ікону "Святой Георгий Победоносец", яка виконана наприкінці ХІХ сторіччя.

Сувенір "Купюра у 1000 рублей", яка виготовлена із золотої фольги.

Сувенір у вигляді панорами рингу.

Рельеф "Христос у терновому вінку", який виконаний із срібла.

Ікону "Святий ОСОБА_187 ", яка виконана наприкінці ХХ сторіччя.

Картину автора ОСОБА_196 "Дівчина", яка виконана наприкінці 19 сторіччя.

Уламок скамянилої деревини, віком біля 25 мільйонів років.

Ікону "Святий ОСОБА_187 ", яка виконана наприкінці ХІХ сторіччя з документами до неї (Сертифікат автентичності твору (ікони), два рекламних проспекта музею Якубовських, чотири листівки музею Якубовських).

Ікону "Ангел хранитель", яка виготовлена на початку ХХІ сторіччя.

Ікону "Пятичасна", яка виконана в середині ХІХ сторіччя в Росії.

Набір хрустальних бокалов "Faberge".

Ікону "Святий Микола Чудотворець", яка виконана в середині ХІХ сторіччя в Україні з документами до неї.

Срібний кофейний набір на 6 персон, який міститься в деревяної шкатулці з вітальною листівкою.

Книгу "Евангеліє", яка надрукована в 1791 році у м. Москва в Сінодальній друкарні за дозволом російської імператриці ОСОБА_197 та з благословіння Святейшого Синоду Російської Православної церкви.

Рушницю мисливську двохствольну "Beretta S687EELL".

Рушницю мисливську одноствольну НОМЕР_1 .

Рушницю мисливську "Benelli".

Карабін мисливський "ТИГР" калібром 7.62х54 з коробкою патронів 7.62х54 (6 патронів) та оптичним прицілом.

Шашку казачью з ножнами.

Катану.

Булаву, яка виготовлена з бронзи.

Плакетку з гербом КНР.

Пристрій для відстрілу гумових патронів ПМР 9 мм № НОМЕР_2 .

Пристрій для відстрілу гумових патронів "Форт 9Р" № НОМЕР_3 .

Пристрій для відстрілу гумових патронів "Форт 12Р" № НОМЕР_4 .

Пристрій для відстрілу гумових патронів "Форт 12Р" № НОМЕР_5 з дозволом на зброю № НОМЕР_6 виданим 27.11.2002 ОСОБА_6 .

Пістолет "Маузер" калібром 9 мм № НОМЕР_7 в коробці синього кольору разом з 10 патронами.

Картонну коробку з 26 патронами калібром 7.62 Browning.

Кортик з №95880.

Кортик з написом на клинку "Никто кроме нас".

Сувенірний набір монет Римської імперії, які виготовлені із срібла.

Мобільний телефон марки "Nokia Model 1200, Type RH-99, СИМ карта відсутня, має EMEI НОМЕР_8 .

Мобільний телефон марки "Nokia Model 1101, Type RH-76, СИМ карта НОМЕР_9 , має EMEI НОМЕР_10 .

Статуєтку "Старатель с тачкой", яка виконана в ХХІ столітті.

Заколку на краватку із олімпійськими кільцями.

Частина письмового набору у вигляді підставки з глобусом.

Статуетку "В законе спасение".

Булаву із скла.

Срібну фруктовниця, яка виконана з на початку ХХ сторіччя з науковою довідкою.

Набір столового срібла на 6 персон виробництва КЮЗ.

Двотомне видання книги Гомера "Ілліада", яка надрукована в 1960 році.

Набір для відпочинку в чемодані на 6 осіб.

Сувенір "Україна".

Сувенір "Время деньги", який виконаний в 2002 році.

Сувенір "Ніж".

Ручку перьова фірми "Lalex".

Скульптуру "Вчений", яка виконана в ХХІ сторіччі.

Картину ОСОБА_198 Репина "Церковь в Грушевке", яка виконана в 1880 році з науковою довідкою.

Рельєф "Христос у терновому вінку", який виконаний із срібла.

Набір ручок (срібна та золота) "Mont Blank".

Кулькову ручку "Waterman", яка перебуває у коробці синього кольору.

Ювелірний набір з 6 срібних чарок.

Набір для вина із срібла (графін з пробкою, 6 келихів).

Набір скляних бокалів із срібним оздобленням.

Ювелірний набір із срібла "Ікорниця з ложкою.

Набір присвячений 500 річчю культового виробу Рафаєля "Сікстінська Мадонна", який складається із плакетки з почтовою маркою та срібної плакетки у вигляді ікони.

Ікону "Богоматерь Иверская", яка виконана в 1873 році в Росії.

Сувенір "Тайна вечеря", який виконаний в ХХІ сторіччі.

Ікону "Покрова Богородиці", яка виконана в середині ХІХ сторіччя в Росії.

Ікону "Богородиця троеручиця", яка виконана на прикінці ХІХ сторіччя в Україні.

Ікону Богородиця Київо-Печерська", яка виконана наприкінці ХVIII сторіччя.

Книгу "Галерея русских писателей", яка надрукована в 1901 році в м. Москва.

Книгу "Родние отголоски", яка надрукована в 1881 році в видавництві "М.О. Фольф".

Книгу С. Глаголя та И. Грабаря "Левитан. Жизнь и творчество", яка надрукована на початку ХІХ сторіччя в м. Москва.

Книгу "Полний свод узаконений, разьяснений и распоряжений правительства по государственному промисловому налогу", яка надрукована в 1910 році в м. Москва.

Книгу "Біблія", яка надрукована в 2008 році в м. Москва.

Книгу "Молитвослов", яка надрукована в 2006 році в м. Москва.

Книгу "Одесса. 1794-1894. К столетию города", яка надрукована в 1895 році в м. Одеса.

Книгу "Євангеліє" яка надрукована в 2003 році в м. Санкт-Петербург.

Книгу "Рассказы о житиях святых Киево-Печерских", яка надрукована в 1910 році в м. Київі.

Книгу Н. Макаренко "Искусство древней Руси у Соли Вычегодской", яка надрукована в 1916 році в м. Петроград.

Книгу "Подвиг ІНФОРМАЦІЯ_51 ", яка надрукована в 1913 році в м. Санкт-Петербург.

Ікону (сувенір) "Святий Микола Чудотворець", яка виконана в ХХІ сторіччі.

Ікону "Розпяття".

Двутомне видання книги "Библейская история", яка надрукована в 1889-1890 роках в м. Санкт-Петербург" та зберігається у шкатулці з рисунком пароплава на поверхні.

Ікону "Святий ОСОБА_187 ", яка виконана в середині ХІХ сторіччя в Росії.

Ікону "Святий ОСОБА_187 ", яка виконана в середині ХІХ сторіччя в Росії.

Ікону "Святий ОСОБА_187 ", яка виконана наприкінці ХІХ сторіччя в Росії.

Ювелірний виріб - Ікону "Святий ОСОБА_187 ", яка виконана виробником "Агат".

Дерев`яну шкатулку золотистого кольору.

Набір для гри у гольф.

Сувенір "Купюра у 500 Євро", яка виготовлена із золотої фольги.

Сувенір "Тукан".

Набір пам`ятних знаків із зображеннями пам`ятників Луганщини.

Книгу "Рождественское Евангелие", яка надрукована в 2003 році видавництвом "Белий город" в м. Москва.

Ікону "Святий Микола Чудотворець", яка виконана в ХХІ сторіччі.

Альбом із рельєфним зображенням пам`ятника Б.Хмельницькому.

Плакетку із набором елементів із причорноморської культури.

Книгу "О будівлі міністерства індустрії та торгівлі Чеської республіки" (на англійської мові).

Ікону "Святий Микола Чудотворець", яка виконана на початку ХХ сторіччя в Росії.

Вазу, яка виконана в 1895 році орієнтовно в Англії.

Письмовий набір з мініатюрним живописом, який виготовлений Холуйською фабрикою лакової мініатюри.

Пістолет "ПСМ" калібру 5.45 мм. № НОМЕР_11 (з порожнім магазином, магазином з 8 патронами).

Сувенір - дерев`яну коробку з написом на відкидної кришці "CRNA GORA MONTENEGRO" по колу навколо герба із двоглавим орлом та двома монетами (срібна та золота) у пластикових контейнерах та книги в шкіряної обкладинці.

Настільну плакетку із зображенням Святого Миколая албанського іконографіста Онуфрія.

Книгу Бергманна "Исторія Петра Велікаго. Т. 1, 2, 3", яка надрукована в 1840 році в м. Санкт-Петербург.

Бюст "Наполеон Бонапарт", який виготовлений в середині ХІХ сторіччя у Франції.

Набір "Чорнильниця".

Альбом "В память ОСОБА_118 ", який надрукований в ХІХ сторіччі в м. Москва.

Набір столових предметів (9 великих виделок, 10 малих виделок, 7 столових ложок, 9 чайних ложок, 8 великих ножів, 8 малих ножів, половник та велика виделка).

Пакет білого кольору з написом "МВС. Експертна служба" з наступними речами: нагорода Російської Федерації - "Орден Петра Великого 1 ступеню" за №168, який зберігається в коробці синього кольору; нагорода у вигляді хреста із зображенням по центру козака з рушницею на синьому фоні; сувенір - статуетка Б. Хмельницького з булавою.

Пакет білого кольору з написом "МВС. Експертна служба" з наступними речами: нагорода у вигляді хреста із зображенням по центру козака з рушницею на синьому фоні в коробці червоного кольору; нагрудний знак "10 років СБУ" у коробці синього кольору; нагрудний знак із написом "Sapienter et juste" та аналогічний знак на блакитній стрічці у коробці синього кольору; почесна відзнака "Велика зірка України" за №001 у коробці коричневого кольору.

Книгу ОСОБА_199 "Описание Донецкого бассейна. Т.ІІ", яка надрукована в 1914 році в м. Єкатеринослав.

ОСОБА_200 "Описаніе Донецкаго бассейна. Т.1", яка надрукована в 1916 році.

ОСОБА_201 "Историко-статистический обзор промышленности России. Т.1", яка надрукована в 1882 році в м. Санкт-Петербург.

ОСОБА_201 "Историко-статистический обзор промышленности Россіи. Т.2", яка надрукована в 1886 році в м. Санкт-Петербург.

Книгу "Бояре Романовы и воцарение Михаила Феодоровича", яка надрукована в 1913 році в м. Санкт-Петербург.

Книгу "Effigles imperatorvm romanorvm".

Книгу "Библия сиречь книги священного писания Ветхого и Нового Завета. Т.1", яка надрукована в 1779 році в типографії Київо-Печерської Лаври.

Книгу "Библия сиречь книги священного писания Ветхого и Нового Завета. Т.2", яка надрукована в 1779 році в типографії Київо-Печерської Лаври.

Ікону "Богородиця" , яка виконана на початку ХХ сторіччя.

Картину "Тайна вечеря", яка виконана в ХХІ сторіччі.

Ікону "Богородиця", яка виконана наприкінці ХІХ сторіччя.

Ікону "Святий Микола Чудотворець", яка виконана в ХХІ сторіччі. Ікону в кіоті.

Ікону "Богородиця", яка виконана в ХХ сторіччі.

Картину ОСОБА_202 "Стрілець", яка виконана в 2005 році.

Предметом огляду є Плакетку "Скіфський ніж", яка виконана в ХХІ сторіччі.

Ікону " ІНФОРМАЦІЯ_52 ", яка виконана ХІХ сторіччі.

Ікону " ІНФОРМАЦІЯ_53 та ОСОБА_203 .

Плакетку з маркою Укрпошти " ІНФОРМАЦІЯ_54 ".

Плакетку з поштовими марками " ІНФОРМАЦІЯ_55 ".

Плакетку " ІНФОРМАЦІЯ_56 ".

Ювелірний виріб - Ікону " ІНФОРМАЦІЯ_47 ".

Ікону " ІНФОРМАЦІЯ_57 ", яка виконана на початку ХХ сторіччя.

Ікону " ОСОБА_186 ", яка виконана у 80 роках ХІХ сторіччі ОСОБА_204 .

Картину F. Franz "Натюрморт із гвоздиками", яка виконана в ХІХ сторіччі.

Картину ОСОБА_205 "Будинок з мезоніном", яка виконана наприкінці ХІХ - початку ХХ сторіччя.

Кейс пластиковий чорного кольору.

Шкіряний портфель "Tergan".

Книгу " АДРЕСА_8 ", яка надрукована в 1889 році в м. Санкт-Петербург.

Книгу "Стихотворения ОСОБА_206 ", яка надрукована в 1901 році в м. Санкт-Петербург.

Гаманець шкіряний.

Ключницю шкіряну.

Шкатулку деревяну.

Ухвала слідчого судді підлягає негайному виконанню.

Підозрюваний, його захисник, інший власник або володілець майна, які не були присутні при розгляді питання про арешт майна, мають право заявити клопотання про скасування арешту майна повністю або частково.

Ухвала про накладення арешту може бути оскаржена безпосередньо до Апеляційного суду м. Києва протягом 5 днів з дня її оголошення.

Слідчий суддя ОСОБА_1

Джерело: ЄДРСР 66600098
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку