open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem
2а-12395/09/0570

Україна

Донецький окружний адміністративний суд

У Х В А Л А



21 квітня 2017 р. Справа №2а-12395/09/0570

приміщення суду за адресою: 84122, м.Слов'янськ, вул. Добровольського, 1


Донецький окружний адміністративний суд в складі головуючого судді Галатіної О.О., ознайомившись з заявою Калінінської районної виконавчої дирекції м.Донецька Донецького обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності про надання постанови по справі № 2а-12395/09/0570 за позовом Державної податкової інспекції у Калінінському районі м. Донецька до Товариства з обмеженою відповідальністю “Юнітраст медіа груп” про припинення юридичної особи, -


В С Т А Н О В И В:

До суду надійшла заява Калінінської районної виконавчої дирекції м.Донецька Донецького обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності про надання копії постанови по справі № 2а-12395/09/0570.

Відомості, наявні в програмному забезпеченні “Діловодство спеціалізованого суду” та Єдиному державному реєстрі судових рішень України, свідчать, що в провадженні Донецького окружного адміністративного суду перебувала адміністративна справа № 2а-12395/09/0570 за позовом Державної податкової інспекції у Калінінському районі м. Донецька до Товариства з обмеженою відповідальністю “Юнітраст медіа груп” про припинення юридичної особи..

Під час незаконного захоплення будівлі Донецького окружного адміністративного суду, що розташована за адресою: м. Донецьк, вул. 50-ї Гвардійської дивізії, 17, вказана адміністративна справа № 2а-12395/09/0570 знаходилась у приміщенні суду, та вважається такою, що втрачена.

Частиною 1 статті 274 Кодексу адміністративного судочинства України втрачене судове провадження в адміністративній справі може бути відновлене за заявою осіб, які беруть участь у справі, або за ініціативою суду.

Відповідно до частини 1 статті 273 Кодексу адміністративного судочинства України відновлення повністю або частково втраченого судового провадження в адміністративній справі, закінченій ухваленням судового рішення або в якій провадження закрите, проводиться в порядку, встановленому цим Кодексом.

Згідно частини 1 статті 279 Кодексу адміністративного судочинства України на підставі зібраних матеріалів суд ухвалює рішення про відновлення втраченого провадження повністю або в частині, яку, на його думку, необхідно поновити.

З метою відновлення повністю втраченого провадження у справі № 2а-12395/09/0570 судом використанні електронні копії процесуальних документів, постановлених Донецьким окружним адміністративним судом та наявних у програмному забезпеченні “Діловодство спеціалізованого суду”, зокрема: постанова від 07 вересня 2009 року.

Оскільки зібраних матеріалів недостатньо для точного відновлення втраченого провадження, суд вважає за можливе для мети розгляду заяви про видачу копії постанови по справі, відновити втрачене судове провадження в частині процесуальних документів наявних у програмному забезпеченні “Діловодство - спеціалізованого суду”.

При цьому, суд дослідивши заяву Калінінської районної виконавчої дирекції м.Донецька Донецького обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності зазначає наступне.

Відповідно до пункту 9 частини 3 статті 49 Кодексу адміністративного судочинства України, особи, які беруть участь у справі, мають право, зокрема, робити із матеріалів справи виписки, знімати копії з матеріалів справи, одержувати копії судових рішень.

Згідно частиною 2 статті 167 Кодексу адміністративного судочинства України, на вимогу особи, яка бере участь у справі, а так само особи, яка не брала участі у справі, але щодо якої суд вирішив питання про її права, свободи, інтереси чи обов'язки, суд у цей самий день видає копію постанови (або її вступної та резолютивної частин) чи ухвали суду. У разі проголошення в судовому засіданні лише вступної та резолютивної частин постанови суд повідомляє час, коли особи, які беруть участь у справі, можуть одержати копію постанови в повному обсязі. Суд складає повний текст постанови у строк, передбачений частиною третьою статті 160 цього Кодексу.

Зі змісту постанови суду від 07 вересня 2009 року у справі № 2а-12395/09/0570 вбачається, що Калінінська районна виконавча дирекція м.Донецька Донецького обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності не була особою, яка брала участь у справі та суд не вирішував питання щодо її прав, свобод, інтересів чи обов'язків вказаною постановою.

Враховуючи викладене, суд вважає за необхідне відмовити Калінінській районній виконавчій дирекції м.Донецька Донецького обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності у видачі копії постанови у справі № 2а-12395/09/0570.

На підставі викладеного, керуючись статтями 160, 165, 254, 273, 274, 275, 278 Кодексу адміністративного судочинства України, -


У Х В А Л И В:

Повністю втрачене судове провадження в адміністративній справі № 2а-12395/09/0570 за позовом Державної податкової інспекції у Калінінському районі м. Донецька до Товариства з обмеженою відповідальністю “Юнітраст медіа груп” про припинення юридичної особи, - відновити у частині процесуальних документів, постановлених Донецьким окружним адміністративним судом під час розгляду та вирішення справи по суті.

У задоволенні заяви Калінінської районної виконавчої дирекції м.Донецька Донецького обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності про видачу копії постанови у справі № 2а-12395/09/0570 - відмовити.

Ухвала оскарженню не підлягає і набирає законної сили з моменту постановлення.




Суддя Галатіна О.О.

Джерело: ЄДРСР 66104359
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку