open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem

КІРОВОГРАДСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

УХВАЛА

про відкриття провадження в адміністративній справі

12 квітня 2017 року справа № П/811/614/17

Суддя Кіровоградського окружного адміністративного суду К.М. Притула, розглянувши адміністративний позов ОСОБА_1 до Апеляційного суду Кіровоградської області, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору – Державна судова адміністрація України про визнання протиправною бездіяльності та стягнення недоплаченої суддівської винагороди, -

в с т а н о в и в:

ОСОБА _1 звернувся до ОСОБА_2 окружного адміністративного суду з позовом до Апеляційного суду Кіровоградської області, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору – Державна судова адміністрація України, в якому просить:

- визнати протиправною бездіяльність Апеляційного суду Кіровоградської області щодо не здійснення нарахування судді Апеляційного суду Кіровоградської області Потапенко Віктору Івановичу суддівської винагороди, виходячи з розміру мінімальної заробітної плати, визначеної Законом України «Про державний бюджет України на 2017 рік»;

- стягнути з Апеляційного суду Кіровоградської області (код ЄДРПОУ – 02894616) на користь ОСОБА_1 (РНОКПП – НОМЕР_1) недоплачену суддівську винагороду за січень 2017 року в сумі 26400,00 грн., за лютий 2017 року в сумі 26400,00 грн., за березень 2017 року в сумі 25200,00 грн. (всього – 78000,00грн.).

Вважаючи, що даний позов підсудний ОСОБА_2 окружному адміністративному суду, підстав для його повернення або відмови у відкритті провадження у справі немає, суд визнав подані матеріали достатніми для відкриття провадження в адміністративній справі та призначення її до розгляду у судовому засіданні.

На підставі викладеного, керуючись ст. ст. 104-107,110,165 Кодексу адміністративного судочинства України, -

у х в а л и в:

1. Відкрити провадження в адміністративній справі № П/811/614/17 за адміністративним позовом ОСОБА_1 до Апеляційного суду Кіровоградської області, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору – Державна судова адміністрація України про визнання протиправною бездіяльності та стягнення суддівської винагороди.

2.Призначити розгляд справи у судовому засіданні на 15 травня 2017 року о 15:30 год. у приміщенні ОСОБА_2 окружного адміністративного суду за адресою: 25006, м. Кропивницький, вул. Велика Перспективна, 40, 7 поверх в залі судового засідання № 1 .

3. Справа розглядатиметься суддею Притулою К.М. одноособово.

4. Зобов’язати відповідача у разі невизнання позову надати письмові заперечення та докази в їх обґрунтування

5. Копію позовної заяви та доданих до неї документів надіслати відповідачу та третій особі.

6 Сторони, учасники або їх представники допускаються до участі у судовому засіданні при наявності документа, що посвідчує особу кожного та документа, що засвідчує повноваження їх представників.

7. Копію ухвали направити сторонам.

Ухвала оскарженню не підлягає

Суддя Кіровоградського окружного

адміністративного суду ОСОБА_3

Джерело: ЄДРСР 65942132
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку