open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem

Номер провадження 2-н/243/113/2017

Номер справи 243/2306/17

С У Д О В И Й Н А К А З

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

«15» березня 2017 року суддя Слов'янського міськрайонного суду Донецької області Хаустова Т.А. розглянувши заяву ОСОБА_1 до Дочірнього підприємства «Слов'янська гідрогеологічна режимно-експлуатаційна станція» Закритого акціонерного товариства Лікувально-оздоровчих закладів профспілок України «Укрпрофоздоровниця» про видачу судового наказу про стягнення заборгованості по заробітній платі.

ОСОБА_1 працювала у Дочірньому підприємстві «Слов'янська гідрогеологічна режимно-експлуатаційна станція» Закритого акціонерного товариства Лікувально-оздоровчих закладів профспілок України «Укрпрофоздоровниця» з 06 травня 2015 року по 10 листопада 2015 року на посаді гідрогеолога.

Боржник з травня 2015 року по листопад 2015 року не виплатив заробітну плату. Згідно Довідки адміністрації підприємства № 69 від 17 жовтня 2016 року за боржником утворилась заборгованість по виплаті заробітної плати, яка становить 18172,82 грн.

Згідно ч.1 ст. 115 КЗпП України, ст. 24 ЗУ «Про оплату праці» заробітна плата виплачується працівникам регулярно в робочі дні у строки, встановлені колективним договором, але не рідше двох разів на місяць через проміжок часу, що не перевищує шістнадцять календарних днів.

У відповідності до ст. 43 Конституції України, право на своєчасне одержання винагороди за працю захищається законом.

Керуючись ст. ст. 96, 102, 103 ЦПК України, ст.43 Конституції України, ст.115 КЗпП України,

Н А К А З У Ю:

Стягнути з Дочірнього підприємства «Слов'янська гідрогеологічна режимно-експлуатаційна станція» Закрите акціонерне товариство Лікувально-оздоровчих закладів профспілок України «Укрпрофоздоровниця», яке розташовано за адресою: Донецька область, м. Слов'янськ, вул. Героїв Труда, будинок № 41 (р/р 26009011532543 у відділенні «Укрсоцбанку» м. Слов'янськ, код ЄДРПОУ 31858359, МФО 300023), на користь ОСОБА_1, ІНФОРМАЦІЯ_1, РНОКПП НОМЕР_1, яка зареєстрована та проживає за адресою: АДРЕСА_1, заборгованість по заробітній платі за період з травня 2015 року по листопад 2015 року включно, яка складає 18172,82 грн. (вісімнадцять тисяч сто сімдесят дві гривні 82 коп.).

Стягнути з Дочірнього підприємства «Слов'янська гідрогеологічна режимно-експлуатаційна станція» Закрите акціонерне товариство Лікувально-оздоровчих закладів профспілок України «Укрпрофоздоровниця», яке розташовано за адресою: Донецька область, м. Слов'янськ, вул. Героїв Труда, будинок № 41 (р/р 26009011532543 у відділенні «Укрсоцбанку» м. Слов'янськ, код ЄДРПОУ 31858359, МФО 300023) судовий збір у розмірі 320,00 грн. (КДД 22030001) до державного бюджету коштів, отримувач коштів Слов'янське УК/Слов'янськ/ 22030001, код ЄДРПОУ 37803368, банк ГУДКСУ у Донецькій області, код банка МФО 834016, рахунок 31210206700075, код класифікації доходів бюджету 22030001.

Боржник має право протягом десяти днів з дня отримання копії судового наказу та доданих до неї документів подати заяву про його скасування. Заява про скасування судового наказу може також бути подана органами та особами, яким законом надано право захищати права, свободи та інтереси інших осіб.

Суддя Слов'янського

міськрайонного суду Т.А. Хаустова

Згідно з ч.1 ст. 105 ЦПК України, боржник має право, в разі заперечення проти вимог стягувача, протягом десяти днів з дня отримання судового наказу подати заяву про його скасування. Заява про скасування судового наказу може також бути подана органами та особами, яким законом надано право захищати права, свободи та інтереси інших осіб

Відповідно до ч.6 ст. 105-1 ЦПК України, заява про скасування судового наказу розглядається судом протягом десяти днів з дня постановлення ухвали про прийняття такої заяви до розгляду у відкритому судовому засіданні. Неявка осіб, належним чином повідомлених про час і місце розгляду заяви про скасування судового наказу, не перешкоджає розгляду такої заяви.

Відповідно до ч.1 ст. 106 ЦПК України, в разі ненадходження заяви від боржника протягом трьох днів після закінчення строку на її подання та за наявності даних про отримання боржником копії наказу, судовий наказ набирає законної сили, і суд видає його стягувача для пред'явлення до виконання.

Дата видачі судового наказу ____________________

Судовий наказ набув чинності ____________________

Строк пред'явлення судового наказу до виконання ____________________

Суддя Слов'янського

міськрайонного суду _______________ Т.А. Хаустова

(підпис)

Місце печатки суду

ВІДМІТКИ

про виконання судового наказу

Дата надходження судового наказу на виконанняПовне найменування установи, підприємства, організації, у якому знаходився судовий наказ на виконанніЗагальна сума, відрахована за судовим наказомДата повернення судового наказу до органу державної виконавчої служби стягувачуПідстава повернення судового наказуПідпис керівника установи, підприємства, організації (з прикладанням печатки)Примітки

Інші відмітки:

________________________________________________________________________________________________

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Джерело: ЄДРСР 65298592
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку