open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem

код суду 233 Номер справи 233/1265/17

Костянтинівський міськрайонний суд Донецької області

СУДОВИЙ НАКАЗ

13 березня 2017 року м.Костянтинівка

Суддя Костянтинівського міськрайонного суду Донецької області Малінов О.С. розглянувши заяву ОСОБА_1 про видачу судового наказу за вимогою про стягнення з Костянтинівського Державного хімічного заводу нарахованої, але не виплаченої заробітної плати

Згідно ст. 115 КЗпП України заробітна плата виплачується працівникам регулярно в робочі дні у строки, встановлені колективним договором, але не рідше двох разів на місяць через проміжок часу, що не перевищує шістнадцяти календарних днів.

Відповідно до ст. 116 КЗпП України при звільненні працівника виплата всіх сум, що належать йому від підприємства, установи, організації провадиться в день звільнення. В разі спору про розмір сум, належних працівникові при звільненні, власник або уповноважений ним орган в усякому випадку повинен в зазначений строк виплатити не оспорювану ним суму.

Керуючись ст.ст. 115-116 КЗпП України, на підставі ст.ст. 95, 96, 98 ЦПК України, -

НАКАЗУЮ:

Стягнути з Костянтинівського державного хімічного заводу, розташованого за адресою: Донецька область, м. Костянтинівка, вул. Шмідта, 1, (ідент. код 0576636) на користь ОСОБА_1, ІНФОРМАЦІЯ_1, РНОКПП НОМЕР_1, яка мешкає за адресою: АДРЕСА_1, суму нарахованої, але не виплаченої заробітної плати за липень 2016 року - лютий 2017 року включно в сумі 23683 (двадцять три тисячі шістсот вісімдесят три) гривні 13 копійок.

Стягнути з Костянтинівського державного хімічного заводу, розташованого за адресою: 85114, Донецька область, м. Костянтинівка, вул. Шмідта, 1 (код ЄДРПОУ 05766362) на користь держави на розрахунковий рахунок 31215206700058, одержувач платежу Державний бюджет м. Костянтинівка та Костянтинівського району, ідентифікаційний код - 34686652, код установи банку - 834016, установа банку - ГУДКУ у Донецькій області, призначення платежу - судовий збір Костянтинівський міськрайсуд, ЄДРПОУ 37890775, код бюджетної класифікації - 22030001 - судовий збір в розмірі 800 (вісімсот) гривень 00 копійок.

Судовий наказ після набрання ним законної сили видати стягувачу.

Суддя О.С.Малінов

Згідно зі статтею 105 Цивільного процесуального кодексу України (далі - ЦПК України) боржник має право в разі заперечення проти вимог стягувача протягом десяти днів з дня отримання копії судового наказу та доданих до неї документів подати заяву про його скасування.

Відповідно до статті 106 ЦПК України в разі ненадходження заяви від боржника протягом трьох днів після закінчення строку на її подання судовий наказ набирає законної сили і суд видає його стягувачу для пред'явлення до виконання.

Заява про скасування судового наказу розглядається судом протягом десяти днів з дня постановлення ухвали про прийняття такої заяви до розгляду у відкритому судовому засіданні. Неявка осіб належним чином повідомлених про час та місце розгляду заяви про скасування судового наказу, не перешкоджає розгляду такої заяви (стаття 105-1 ЦПК України).

Дата видачі судового наказу стягувачу «____»______________20___ року.

Судовий наказ набрав чинності «____»______________20___ року.

Судовий наказ може бути пред'явлений до виконання протягом трьох років, починаючи з

«___»______________20___ року. (наступний день після набрання наказом чинності).

Суддя О.С.Малінов

Відмітки про виконання судового наказу

Дата надходження судового наказу на виконання Повне найменування установи, підприємства, організації, у якому знаходився судовий наказ на виконанні Загальна сума, відрахована за судовим наказом Дата повернення судового наказу до органу державної виконавчої служби чи стягувачеві Підстава повернення судового наказу Підпис керівника установи, підприємства, організації (з прикладанням печатки) Примітки

Інші відмітки _________________________________________________________________________,

______________________________________________________________________________________,

______________________________________________________________________________________

Джерело: ЄДРСР 65297327
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку