open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem
Справа№751/223/17

Провадження №6/751/24/17

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

11 січня 2017 року м.Чернігів

Новозаводський районний суд міста Чернігова

у складі: головуючого-судді Гордійка Ю. Г.

при секретарі Ващиліна Т. В.

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду подання старшого державного виконавця Новозаводського відділу державної виконавчої служби м. Чернігова ОСОБА_1 про примусове входження до житла боржника -

в с т а н о в и в :

10.01.2017 старший державний виконавець Новозаводського ВДВС м. Чернігова ОСОБА_1 звернулась до суду з поданням про примусове проникнення до житла боржника ОСОБА_2, мотивуючи свої вимоги наступним.

На виконанні у Новозаводському ВДВС м. Чернігова знаходиться виконавче провадження № 624/17 з виконання виконавчого листа № 751/7437/15 від 30.03.2016, виданого Новозаводським районним судом м. Чернігова про стягнення з ОСОБА_2 на користь ПАТ КБ «Приват Банк» боргу у розмірі 100187,01 грн.. При неодноразових виходах за місцем проживання боржника, а саме вул. Гребінки, 72 м. Чернігів, з метою перевірки майнового стану боржника, державному виконавцю двері ніхто не відчиняв, про що були складені відповідні акти.

В судове засідання державний виконавець не з’явилась. Суд вважає за можливе розглянути питання у відсутність державного виконавця.

Дослідивши матеріали подання, суд приходить до висновку, що в задоволенні подання державного виконавця необхідно відмовити з наступних підстав.

Відповідно до ст.ст. 28,29 Закону України «Про виконавче провадження», зокрема, копії постанов виконавця та інші документи виконавчого провадження доводяться виконавцем до відома сторін та інших учасників виконавчого провадження, надсилають адресатам простою кореспонденцією або доставляються кур"єром. Боржник вважається повідомленим про початок примусового виконання рішень, якщо йому надіслано постанову про відкриття виконавого провадження за адресою, зазначеною у виконавчому документі. Виконавчі дії проводяться державним виконавцем у робочі дні не раніше шостої години і не пізніше двадцять другої години. Конкретний час проведення виконавчих дій визначається державним виконавцем.

В акті державного виконавця від 19.10.2016 не вказано за якою адресою проводились виконавчі дії; боржник не знала про дату, час і місце проведення виконавчих дій 19.10.2016.

Крім того, в поданні не вказано, на підставі якого правовстановлюючого документу (та його реквізити) боржник є власником буд. № 72 по вул. Гребінки в м. Чернігові, до подання не додано копію документу про це.

Керуючись ст. 376 ЦПК України, Закону України «Про виконавче провадження» –

Ухвалив:

В задоволенні подання старшого державного виконавця Новозаводського відділу державної виконавчої служби м. Чернігова ОСОБА_1 про примусове входження до житла боржника - відмовити.

Ухвала може бути оскаржена до апеляційного суду Чернігівської області через Новозаводський районний суд м. Чернігова протягом п’яти днів з дня її проголошення. У разі, якщо ухвалу було постановлено без участі особи, яка її оскаржує, апеляційна скарга подається протягом п’яти днів з дня отримання копії ухвали.

Суддя Ю.Г. Гордійко

Джерело: ЄДРСР 63996445
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку