open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem
21.12.2016 227/3795/16-ц

УХВАЛА

21 грудня 2016 року м. Добропілля

Добропільський міськрайоннй суд Донецької області у складі:

головуючого судді - Притуляка С.А.

при секретарі - Коверченковій М.О.

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду цивільну справу за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю «ДТЕК Добропіллявугілля» до ОСОБА_1 про визнання особи такою, що втратила право користування житловим приміщенням,-

ВСТАНОВИВ:

Представник позивача звернувся до суду з вказаним позовом, в якому просить визнати ОСОБА_1 таким, що втратив право користування кімнатою № 25 гуртожитку розташованого за адресою: м.Добропілля, вул.Першотравнева, 59а.

Представник позивача у судове засідання не з'явився, надав через канцелярію суду заяву про розгляд справи без його участі, в якій позовні вимоги підтримує, проти заочного розгляду справи не заперечує.

Відповідач у судове засідання не з’явився, про дату, час та місце розгляду справи повідомлявся належним чином. Доказів поважності своєї неявки або заяви про розгляд справи у відсутність відповідача, до суду надано не було.

Зі змісту позовної заяви вбачається, що будівля гуртожитку перебуває на балансі філії ТОВ «ДТЕК Добропіллявугілля», однак з викладеного не можливо зрозуміти чи є ТОВ «ДТЕК Добропіллявугілля» саме тією особою, якій надано право на звернення до суду з вказаним позовом. Згідно отриманої інформації від виконавчого комітету Добропільської міської ради на запит суду щодо відомостей про реєстрацію місця проживання ОСОБА_1, житлове приміщення за адресою м.Добропілля вул.Першотравнева, 59а належить до КП «Служба єдиного замовника».

З огляду на вищевикладене, суд приходить до висновку, що рішення у даній справі може вплинути на права та обов’язки КП «Добропільська служба єдиного замовника».

Відповідно до ч.2 ст.35 ЦПК, треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору, можуть бути залучені до участі в справі також за клопотанням сторін, інших осіб, які беруть участь у справі.

Якщо суд при прийнятті позовної заяви, здійсненні провадження у справі до судового розгляду або під час судового розгляду справи встановить, що судове рішення може вплинути на права і обов'язки осіб, які не є стороною у справі, суд залучає таких осіб до участі в справі як третіх осіб, які не заявляють самостійні вимоги на предмет спору.

З урахуванням викладеного, суд залучає в якості третьої особи, яка не заявляє самостійні вимоги на предмет спору КП «Добропільська служба єдиного замовника».

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 35, 208-210 Цивільного процесуального кодексу,-

УХВАЛИВ:

Залучити до участі у справі у якості третьої особи, яка не заявляє самостійні вимоги щодо предмета спору – КП «Добропільська служба єдиного замовника».

Запропонувати КП«Добропільська служба єдиного замовника», (м. Добропілля, вул. Комсомольська, 35) надати письмові пояснення з викладенням правової позиції щодо заявлених позовних вимог.

Судове засідання відбудеться у приміщенні Добропільського міськрайонного суду Донецької області 13 січня 2017 року о 11:00 год.

Копію цієї ухвали направити особам, які беруть участь у справі.

Ухвала суду оскарженню не підлягає.

Суддя С.А. Притуляк

21.12.2016

Джерело: ЄДРСР 63654704
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку