open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem
Єдиний державний реєстр судових рішень

Справа № 495/6868/15-к

УХВАЛА

18.03.2016 року м. Білгород - Дністровський

Білгород-Дністровський міськрайонний суд Одеської області

у складі суді ОСОБА_1

секретар ОСОБА_2

за участю прокурора ОСОБА_3

за участю обвинуваченого ОСОБА_4

за участю захисника ОСОБА_5

розглянувши у відкритому судовому засіданні у залі суду м. Білгород-Дністровський кримінальне провадження за обвинуваченням ОСОБА_6 за ст. 286 ч. 1 КК України, суд -

ВСТАНОВИВ:

В провадженні Білгород-Дністровського міськрайонного суду Одеської області знаходиться обвинувальний акт у кримінальному провадженні за обвинуваченням ОСОБА_6 за ст. 286 ч. 1 КК України.

У судовому засіданні прокурор ОСОБА_3 заявив клопотання згідно якого просив провести допит в режимі відео конференції потерпілого ОСОБА_7 , так як останній проходить військову службу в НОМЕР_1 прикордонному загоні (І категорії) ІНФОРМАЦІЯ_1 .

У судовому засіданні учасники процесу не заперечували проти задоволення клопотання прокурора.

Відповідно до вимог ст.336 КПК України судове провадження може здійснюватися у режимі відеоконференції під час трансляції з іншого приміщення, у тому числі яке знаходиться поза межами приміщення суду (дистанційне судове провадження), у разі необхідності забезпечення оперативності судового провадження.

Суд ухвалює рішення про здійснення дистанційного судового провадження за власною ініціативою або за клопотанням сторони чи інших учасників кримінального провадження. У разі якщо сторона кримінального провадження чи потерпілий заперечує проти здійснення дистанційного судового провадження, суд може ухвалити рішення про його здійснення лише вмотивованою ухвалою, обґрунтувавши в ній прийняте рішення. Суд не має права прийняти рішення про здійснення дистанційного судового провадження, в якому поза межами приміщення суду перебуває обвинувачений, якщо він проти цього заперечує.

Частина 2 ст. 336 КПК України передбачає те, що суд ухвалює рішення про здійснення дистанційного судового провадження за власною ініціативою або за клопотанням сторони чи інших учасників кримінального провадження.

Зважаючи на наведені обставина, з метою забезпечення оперативності судового провадження, суд прийшов до висновку, що допит потерпілого ОСОБА_7 , слід провести в режимі відеоконференції в приміщення Лисичанського міського суду Луганської області, який розташований за адресою: вул. Штейгерська, 38 м. Лисичанськ, доручивши відповідній службовій особі зазначеного суду відповідно до ч. ч. 4, 5 ст. 336 КПК України встановити особу потерпілого, вручити йому пам`ятку про процесуальні права та обов`язки.

Керуючись ст. 336, 367-372, 395 КПК України, суд -

ПОСТАНОВИВ:

Допит потерпілого ОСОБА_7 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , який проходить військову службу в НОМЕР_1 прикордонному загоні (І категорії) ІНФОРМАЦІЯ_3 (І категорії) АДРЕСА_1 , провести в режимі відео конференції за його згодою.

Потерпілого ОСОБА_7 викликати в судове засідання в приміщення Лисичанського міського суду Луганської області на 11.04.2016 року о 12.00 годині.

Доручити відповідній службовій особі Лисичанського міського суду Луганської області відповідно до ч. ч. 4, 5 ст. 336 КПК України встановити особу потерпілого вручити йому пам`ятку про процесуальні права та обов`язки, перебувати поряд з ним до закінчення його допиту.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя ОСОБА_1

Джерело: ЄДРСР 61998844
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку