open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem

Справа № 495/5443/16-п

ПОСТАНоВА

ІМЕНЕМ УКрАЇНи

02 серпня 2016 року м. Білгород-Дністровський

Суддя Білгород-Дністровського міськрайонного суду Одеської області Мишко В.В., розглянувши подання заступника начальника Білгород-Дністровського МРВ КВІ УДПтСУ в Одеській області про вирішення питання пов’язаного з виконанням постанови, у зв’язку з наявністю підстав, що унеможливлюють виконання постанови Білгород-Дністровського міськрайонного суду Одеської області від 28.04.2016 року відносно

ОСОБА_1, ІНФОРМАЦІЯ_1, уродженки: ІНФОРМАЦІЯ_2, громадянки України, не працюючої, проживаючої за адресою: ІНФОРМАЦІЯ_3,

за вчинення адміністративного правопорушення, передбаченого ч.1 ст.173-2 КУпАП -

В С Т А Н О В И В :

30.07.2016 року до КВІ Білгород-Дністровського міськрайонного відділу надійшла постанова Білгород-Дністровського міськрайонного суду.

Постановою Білгород-Дністровського міськрайонного суду від 28.04.2016 року ОСОБА_1 була піддана адміністративному стягненню у вигляді громадських робіт строком на тридцять годин.

ОСОБА_1, викликалася до кримінально-виконавчої інспекції, однак до виконання громадських робіт не приступила.

У зв’язку із цим, інспектор Білгород-Дністровського МРВ КВІ УДПтСУ в Одеській області звернувся до суду із поданням про вирішення питання пов’язаного з виконанням постанови, та замінити громадські роботи адміністративним штрафом або арештом.

Відповідно до ст.321-4 КУпАП, у разі ухилення порушника від відбування громадських робіт постановою судді не відбутий строк громадських робіт може бути замінено адміністративним арештом з розрахунку один день арешту на п'ять годин громадських робіт, але не більш як на п'ятнадцять днів.

Відповідно до ст.321-1 КУпАП, постанова районного, районного у місті, міського чи міськрайонного суду (судді) про накладення адміністративного стягнення у вигляді громадських робіт надсилається на виконання органу центрального органу виконавчої влади, що реалізує державну політику у сфері виконання кримінальних покарань, не пізніше дня, наступного за днем набрання нею законної сили. Виконання стягнення у вигляді громадських робіт здійснюється шляхом залучення порушників до суспільно корисної праці, види якої визначаються органами місцевого самоврядування. У разі втрати працездатності, призову на строкову військову службу, взяття під варту, засудження до кримінального покарання у виді позбавлення або обмеження волі, або якщо невідоме місцезнаходження особи, постановою суду (судді) за поданням органу центрального органу виконавчої влади, що реалізує державну політику у сфері виконання кримінальних покарань, громадські роботи замінюються штрафом, розмір якого визначається з розрахунку, що чотири години невідбутих громадських робіт дорівнюють одному неоподатковуваному мінімуму доходів громадян.

За таких обставин, суд вважає за необхідне задовольнити подання інспектора Білгород-Дністровського МРВ КВІ УДПтСУ в Одеській області про вирішення питання пов’язаного з виконанням постанови, та замінити громадські роботи адміністративним штрафом.

При накладенні стягнення враховується характер вчиненого правопорушення, ступінь його вини, майновий стан, обставини, що пом’якшують і обтяжують відповідальність особи та відсутність шкоди.

Керуючись статтею 321-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення,

суд –

П О С Т А Н О В И В :

Подання інспектора Білгород–Дністровського міжрайонного відділу кримінально-виконавчої інспекції – задовольнити.

Замінити захід адміністративного стягнення, накладеного на ОСОБА_1постановою судді Білгород-Дністровського міськрайонного суду Одеської області від 28.04.2016 року з громадських робіт строком на 30 годин на адміністративний штраф у розмірі 127 (сто двадцять сім) гривень 50 (п’ятдесят) копійок на користь держави.

Постанова може бути оскаржена протягом десяти днів з дня винесення постанови до апеляційного суду Одеської області через Білгород-Дністровський міськрайонний суд Одеської області.

Суддя В.В. Мишко

Джерело: ЄДРСР 59395688
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку