open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem
Справа №527/3364/13-к провадження № 1-кп/527/180/13

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

про призначення судового розгляду

24 грудня 2013 року м. Глобине

Колегія суддів Глобинського районного суду Полтавської області

в складі: головуючої - судді Прикіпєлової Л.В.

судді Марущак Р.М.

судді Свістєльнік Ю.М.

при секретарі Таранець Л.П.

з участю прокурора Ворона І.А.

захисника адвоката ОСОБА_1

потерпілої ОСОБА_2

розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні в залі суду м.Глобине, Полтавської області матеріали кримінального провадження за підозрою ОСОБА_3 у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч.1 ст.115 КК України України,-

ВСТАНОВИВ:

До суду надійшов обвинувальний акт відносно ОСОБА_3 , за ознаками кримінального правопорушення передбачених ч.1 ст.115 КК України.

У підготовчому судовому засіданні учасники судового провадження не заперечили проти призначення судового розгляду кримінального провадження, клопотань не заявили.

Заслухавши прокурора, обвинуваченого, захисника, потерпілу, вивчивши обвинувальний акт, суд вважає, що кримінальне провадження підлягає призначенню до судового розгляду з наступних підстав.

Угод про визнання винуватості чи про примирення до суду у порядку ст.ст. 468-475 КПК України не надійшло, підстав для закриття провадження згідно ст. 284 КПК України не вбачається, підстав для направлення обвинувального акту для визначення підсудності не встановлено, будь-яких клопотаннь від учасників судового розгляду не надійшло, щодо відкритого судового розгляду провадження учасники судового розгляду не заперечили.

Обвинувальний акт складено у відповідності до вимог кримінально-процесуального законодавства, при його затвердженні прокурором дотримані вимоги закону.

Прокурор Ворона І.А. заявив клопотання про продовження обвинуваченому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, так як строк тримання під вартою спливає 27 грудня.2013 року о 15 год. 00 хв.

Потерпіла ОСОБА_2 з позицією прокурора згідна.

Захисник ОСОБА_1 вважає, що обвинуваченому необхідно обрати запобіжний захід більш м"який та звільнити його з під варти.

Обвинувачений ОСОБА_3, поділяє думку свого захисиника.

Заслухавши думку учасників судового провадження, розглядаючи клопотання з’ясував, що ОСОБА_3 обвинувачується у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 КК України, яке є особливо тяжким, і за яке передбачено кримінальне покарання від 7 до 15 років позбавлення волі, та враховуючи тяжкість вчиненого кримінального правовопорушення, - суд приходить до висновку, що є достатні підстави вважати, що перебуваючи на волі ОСОБА_3 може ухилятися від слідства і суду чи від виконання процесуальних рішень слідчого та суду, перешкоджати встановленню істини по справі.

З огляду на викладене, та враховуючи стан здоров»я обвинуваченого, його вік, суд прийшов до висновку про необхідність задоволення клопотання прокурора і вважає доцільним продовжити ОСОБА_3 запобіжний захід – тримання під вартою.

Таким чином, в наявності достатні підстави для призначення даного кримінального провадження до судового розгляду.

На підставі вищевикладеного, керуючись ст.314,-317 КПК України, суд,-

УХВАЛИВ:

Призначити кримінальне провадження по обвинуваченню ОСОБА_3 у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 КК України до судового розгляду у відкритому судовому засіданні в приміщенні Глобинського районного суду Полтавської області на 09.01.2014 о 10:00год. год.

Кримінальне провадження здійснювати колегіально, у складі трьох професійних суддів, під головуванням судді Прикіпєлової Л.В..

В судове засідання викликати осіб згідно обвинувального акту..

Обвинуваченому ОСОБА_3, ІНФОРМАЦІЯ_1, запобіжний захід у вигляді тримання під вартою залишити без змін та вважати продовженим строком на шістдесят днів.

Термін продовження тримання під вартою ОСОБА_3 рахувати з 15 год. 00 хв. 27 грудня 2013 року. Строк дії ухвали про продовження тримання під вартою ОСОБА_3 закінчується о 15 год. 00 хв. 25 лютого 2014 року.

Ухвала оскарженню не підлягає.

ГОЛОВУЮЧИЙ: СУДДЯ Л. В. Прикіпєлова

СУДДЯ Р.М.Марущак

СУДДЯ Ю.М.Свістєльнік .

Джерело: ЄДРСР 58410674
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку