open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem
Єдиний державний реєстр судових рішень

Справа № 740/4400/14

Провадження № 1-в/740/213/15

УХВАЛА

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

18 листопада 2015 року м.Ніжин

Ніжинський міськрайонний суд Чернігівської області в складі:

головуючого- судді ОСОБА_1 ,

при секретарі - ОСОБА_2 ,

з участю прокурора ОСОБА_3 ,

представника Ніжинського міжрайвідділу КВІ ОСОБА_4 ,

розглянувши у відкритому судовому засіданні клопотання начальника Ніжинського міжрайонного відділу кримінально-виконавчої інспекції про звільнення від покарання з випробуванням ОСОБА_5 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , уродженця м.Ніжина Чернігівської області, громадянина України, з повною загальною середньою освітою, неодруженого, непрацюючого, судимого вироком Ніжинського міськрайонного суду від 16.10.2014 року за ст. 191 ч.ч.1,3, ст.70 КК України до 3 (трьох) років обмеження волі з позбавленням права обіймати посади, пов`язані з обліком, збереженням управлінням та розпорядженням матеріальними цінностями на строк один із застосуванням ст.75 КК України і встановленням іспитового строку один рік; ухвалою апеляційного суду Чернігівської області від 24.12.2014 року вирок Ніжинського міськрайонного суду від 16.10.2014 року в частині призначеного додаткового покарання змінено і виключено з вироку додаткову міру покарання, проживає по АДРЕСА_1 ,

ВСТАНОВИВ:

До суду надійшло клопотання начальника Ніжинського міжрайонного відділу кримінально-виконавчої інспекції (далі КВІ) Чернігівській області про звільнення від покарання ОСОБА_5 ,засудженого 16 жовтня 2014 року за ст. 191 ч.ч.1,3, ст.70 КК України із застосуванням ст.75 КК України до трьох років обмеження волі з позбавленням права обіймати посади, пов*язані з обліком, збереженням управлінням та розпорядженням матеріальними цінностями на строк один рік із встановленням іспитового строку тривалістю один рік, обчислення якого починається з дня проголошення вироку.

Ухвалою апеляційного суду Чернігівської області від 24.12.2014 року вирок Ніжинського міськрайонного суду від 16.10.2014 року в частині призначеного додаткового покарання змінено і виключено з вироку додаткову міру покарання.

В обгрунтуванні кдопотання мається посилання на те, що закінчивсяіспитовий строк, за час якого ОСОБА_5 не допустив порушення порядку та умов відбування покарання, до кримінальної та адміністративної відповідальності не притягувався, за місцем проживання характеризується позитивно.

В судовому засіданні представник Ніжинського міжрайонного відділу КВІ ОСОБА_4 та прокурор ОСОБА_3 підтримали подання за викладених в ньому обставин.

Засуджений ОСОБА_5 в судове засідання не з*явився..

Проаналізувавши матеріали справи, суд дійшов висновку, що подання підлягає задоволенню, так як іспитовий строк закінчився і ОСОБА_5 виконав покладені на нього обов`язки та не вчинив нового злочину, що є підставою згідно ст.78 КК України для звільнення його від покарання.

Керуючись ст.78 КК України, ст.537 КПК України, ст.165 КВК України, суд

УХВАЛИВ:

Звільнити ОСОБА_5 від покарання, призначеного йому за вироком Ніжинського міськрайонного суду Чернігівської області від 16 жовтня 2014 року за ст.191 ч.1,3, ст.70 КК України України із застосуванням ст.75 КК України до трьох років обмеження і встановленням іспитового строку тривалістю один рік, обчислення якого починається з дня проголошення вироку, по закінченню іспитового строку.

На ухвалу може бути подана апеляція до апеляційного суду Чернігівської області через Ніжинський міськрайонний суд протягом семи діб з дня її оголошення.

Головуючий суддя ОСОБА_1

Джерело: ЄДРСР 53563084
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку