open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem
Справа№592/7473/15-ц

Провадження №2/592/2148/15

РІШЕННЯ

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

(вступна та резолютивна частини)

28 жовтня 2015 року м.СумиКовпаківський районний суд м. Суми у складі:

головуючого : судді Бичкова І. Г. ,

при секретарі: Троценко Ю. Ю. ,

за участю представниці позивача за довіреністю: ОСОБА_1 ,

за участю представниць відповідача за довіреністю: ОСОБА_2 , ОСОБА_3 ,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі засідань в приміщенні суду в м. Суми цивільну справу за позовом ОСОБА_4 до публічного акціонерного товариства “Сумське машинобудівне науково-виробниче об’єднання” , публічного акціонерного товариства “Сумський завод насосного та енергетичного машинобудування “Насосенергомаш” про стягнення моральної шкоди, спричиненої ушкодженням здоров’я, -

В С Т А Н О В И В :

Зважаючи на складність у викладенні повного рішення суду, пов’язаного з потребою у обґрунтуванні доводів сторін, на що може бути витрачений значний час, суд вважає за необхідне проголосити його вступну та резолютивну частини, що у повній мірі узгоджується з вимогами, викладеними в ч. 3 ст. 209, ч. 1 ст. 218, ч. 2 ст. 222 ЦПК України.

Згідно ч. 3 ст. 209 ЦПК України у виняткових випадках залежно від складності справи складання повного рішення може бути відкладено на строк не більш як п’ять днів з дня закінчення розгляду справи, але вступну і резолютивну частини суд має проголосити в тому самому засіданні, в якому закінчився розгляд справи. Рішення суду, що містить вступну та резолютивну частини, має бути підписане всім складом суду і приєднане до справи.

У відповідності до ч. 1 ст. 218 ЦПК України рішення суду або його вступна та резолютивна частини проголошуються негайно після закінчення судового розгляду і прилюдно, крім випадків, встановлених цим Кодексом. Головуючий роз’яснює зміст рішення, порядок і строк його оскарження. У разі проголошення у судовому засіданні тільки вступної та резолютивної частин судового рішення суд повідомляє, коли особи, які беруть участь у справі, зможуть ознайомитися з повним рішенням суду.

Згідно ч. 2 ст. 222 ЦПК України копії повного рішення суду видаються особам, які брали участь у справі, негайно після проголошення такого рішення. У разі проголошення тільки вступної та резолютивної частин судового рішення, особам, які брали участь у справі і були присутні у судовому засіданні, негайно після його проголошення видаються копії судового рішення із викладом вступної та резолютивної частин.

На підставі вищевикладеного, керуючись ст. ст. 208, 209, 213 – 215, 218, 222 ЦПК України, -

В И Р І Ш И В :

Позов ОСОБА_4 до публічного акціонерного товариства “Сумське машинобудівне науково-виробниче об’єднання” , публічного акціонерного товариства “Сумський завод насосного та енергетичного машинобудування “Насосенергомаш” про стягнення моральної шкоди, спричиненої ушкодженням здоров’я, задовольнити частково.

Стягнути з публічного акціонерного товариства “Сумське машинобудівне науково-виробниче об’єднання” на користь ОСОБА_4 (РНОКПП НОМЕР_1) 4300 грн. на відшкодування моральної шкоди.

Стягнути з публічного акціонерного товариства “Сумський завод насосного та енергетичного машинобудування “Насосенергомаш” на користь ОСОБА_4 (РНОКПП НОМЕР_1) 3700 грн. на відшкодування моральної шкоди.

Стягнути з публічного акціонерного товариства “Сумське машинобудівне науково-виробниче об’єднання” в дохід держави судовий збір в розмірі 129 грн. 92 коп. .

Стягнути з публічного акціонерного товариства “Сумський завод насосного та енергетичного машинобудування “Насосенергомаш” в дохід держави судовий збір в розмірі 113 грн. 68 коп. .

Рішення може бути оскаржене.

Апеляційна скарга на рішення суду подається протягом десяти днів з дня його проголошення. Особи, які брали участь у справі, але не були присутні у судовому засіданні під час проголошення судового рішення, можуть подати апеляційну скаргу протягом десяти днів з дня отримання копії цього рішення.

Апеляційна скарга подається апеляційному суду Сумської області через суд першої інстанції – Ковпаківський районний суд м. Суми, який ухвалив оскаржуване судове рішення.

Головуючий: І.Г. Бичков

Джерело: ЄДРСР 52917169
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку