open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem
Єдиний державний реєстр судових рішень

15.10.15

У Х В А Л А Справа № 200/22114/15-К

Ім`ям України Провадження № 1-кс/200/9334/15

15 жовтня 2015 року м. Дніпропетровськ

Слідчий суддя Бабушкінського районного суду м. Дніпропетровська ОСОБА_1 ,

за участю слідчого ОСОБА_2 ,

розглянувши у приміщенні суду в м.Дніпропетровську клопотання слідчого ОСОБА_2 по кримінальному провадженню №22015040000000078 про проведення обшуку, -

В С Т А Н О В И В:

15 жовтня 2015 року старший слідчий в ОВС СВ УСБ України у Дніпропетровській області ОСОБА_2 , за погодженням з прокурором прокуратури Дніпропетровської області ОСОБА_3 , звернувся до суду із клопотанням про надання дозволу на проведення обшуку офісного приміщення, розташованому за адресою: АДРЕСА_1 .

Необхідність проведення обшуку обґрунтовує тим, що ним здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні № 22015040000000078, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 258-5 КК України.

Згідно з матеріалами наданого слідчим клопотання, невстановлені посадові особи ТОВ «Валкос Груп» (м. Кривий Ріг), ТОВ «Трістан-Д» (м. Дніпропетровськ) та ТОВ «СПРІТ ЛТД» (м. Дніпропетровськ), діючи за попередньою змовою групою осіб, фінансують тероризм, а саме: здійснюють закупівлю металобрухту на території Донецької та Луганської областей, що підконтрольні незаконним збройним формуванням, оформлюють придбаний металобрухт за фіктивними документами та поставляють його на адресу ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг», після чого отримані безготівкові кошти виводять з легального обігу шляхом переведення їх у готівкові, які у подальшому передають представникам терористичних груп (організацій), тим самим здійснюють їх фінансове забезпечення, тобто кримінальне правопорушення, передбачене ч. 2 ст. 258-5 КК України.

В матеріалах досудового розслідування наявні дані про те, що до вчинення вказаних протиправних дій причетна ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , яка отримує від суб`єктів підприємницької діяльності міста Кривого Рогу Дніпропетровської області грошові кошти, отримані від фіктивних угод.

Також встановлено, що готівкові кошти, які можливо використовуються для фінансування терористичної діяльності ОСОБА_4 отримує від підприємця ОСОБА_5 , який займається оптовою та роздрібною торгівлею продуктів споживання.

Крім цього встановлено, що реквізити юридичних осіб для перерахування безготівкових коштів за фіктивними угодами та готівкові грошові кошти ОСОБА_4 надає організатор злочинного угруповання по незаконному переведенню безготівкових коштів у готівку на території Дніпропетровського регіону громадянин ОСОБА_6 , ІНФОРМАЦІЯ_2 .. Останній для ведення протиправної діяльності використовує офісне приміщення, розташоване за адресою: АДРЕСА_1 .

Відповідно до інформації ДМБТІ та реєстраційної служби Дніпропетровського міського управління юстиції, право власності на нерухоме майно за адресою: АДРЕСА_1 , не зареєстровано.

В судовому засіданні слідчий клопотання підтримав. Надав пояснення аналогічні тексту клопотання.

Розглянувши клопотання, заслухавши пояснення слідчого в його обґрунтування та дослідивши надані до нього додатки, приходжу до висновку про те, що воно підлягає задоволенню, оскільки є підстави вважати, що в офісному приміщенні, розташованому за адресою: АДРЕСА_1 , можуть знаходитись докази вчинення даного кримінального провадження.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 107, 110, 234, 235, 309, 369, 371, 372 КПК України, -

У Х В А Л И В:

Клопотання старшого слідчого в ОВС СВ УСБ України у Дніпропетровській області ОСОБА_2 - задовольнити.

Дозволити старшому слідчому в ОВС СВ УСБ України у Дніпропетровській області ОСОБА_2 один раз, протягом одного місяця зо дня винесення цієї ухвали, проведення обшуку в офісному приміщенні, розташованому за адресою: Дніпропетровська обл., с. Чаплі, вул. Житня, буд. 25А з метою відшукання та вилучення предметів та документів щодо фінансово-господарської діяльності підприємств: ТОВ «Укрбудтетра» (код ЄДРПОУ 39290158), ТОВ «Гесор» (код ЄДРПОУ 39453675), ТОВ «Ворк ЛТД» (код ЄДРПОУ 39457287), ТОВ «Блікрейн» (код ЄДРПОУ 39473775), ДПВШ «Укрводшлях», ТОВ «Гільдія Будівельників», ТОВ «КарнейУкраїна», ТОВ «ЄН-Груп» та ТОВ «Гласско», записників, печаток та штампів зазначених підприємств, комп`ютерної техніки та носіїв інформації, у т.ч. магнітних та оптичних дисків, флеш-накопичувачів, які містять інформацію щодо вчинення вказаного злочину, засобів мобільного зв`язку, значних готівкових коштів, здобутих злочинним шляхом

Строк дії ухвали - до 15 листопада 2015 року.

З цієї ухвали виготовлено лише дві копії.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Слідчій суддя ОСОБА_1

Джерело: ЄДРСР 52352673
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку