open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem

УХВАЛА

про закінчення підготовчого провадження

та призначення справи до судового розгляду

м. Вінниця

04 жовтня 2015 р. Справа № 802/3729/15-а

Вінницький окружний адміністративний суд в складі

Головуючого судді Богоноса Михайла Богдановича,

Суддів: Поліщук Ірини Миколаївни

ОСОБА_1

розглянувши в порядку письмового провадження матеріали адміністративної справи за позовом ОСОБА_2 до Жмеринської міської виборчої комісії про зобов'язання утриматися від вчинення дій

ВСТАНОВИВ:

04 жовтня 2015 року ОСОБА_2 звернувся до Вінницького окружного адміністративного суду з адміністративним позовом до Жмеринської міської виборчої комісії про зобов'язання утриматися від вчинення дій.

Ухвалою судді Вінницького окружного адміністративного суду від 04 жовтня 2015 року відкрито провадження в адміністративній справі за вказаним позовом та на підставі ч. 1 ст. 24 КАС України вирішено здійснювати її розгляд колегією у складі трьох суддів.

Відповідно до п. 4 ч. 1 ст. 121 КАС України за наслідками підготовчого провадження суд у порядку письмового провадження або в судовому засіданні на розсуд суду постановляє ухвалу про закінчення підготовчого провадження і призначення справи до судового розгляду.

З метою забезпечення всебічного та об'єктивного розгляду і вирішення даної адміністративної справи протягом строку, визначеного ч. 11 ст. 172 КАС України, в порядку підготовки справи до судового розгляду проведені необхідні підготовчі дії, передбачені статтею 110 КАС України, зокрема вирішено питання про залучення до участі у справі третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача та витребовування додаткових доказів.

За таких обставин суд доходить висновку про можливість закінчення підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду.

Керуючись ст.ст. 110, 121, 165, 172, 254 КАС України суд,

УХВАЛИВ:

1. Закінчити підготовче провадження в адміністративній справі № 802/3729/15-а за позовом ОСОБА_2 до Жмеринської міської виборчої комісії про зобов'язання утриматися від вчинення дій.

2. Призначити справу до судового розгляду на 04 жовтня 2015 р. о 22:00 год. в залі судового засідання № 3 Вінницького окружного адміністративного суду, що знаходиться за адресою: м. Вінниця, вул. Островського, 14, з викликом у судове засідання осіб, які беруть участь у справі.

3. Зобов'язати сторони надати власні письмові підтвердження того, що в провадженні цього або іншого суду немає справи зі спору між такими ж сторонами, про той самий предмет і з тих самих підстав, а також про відсутність у таких справах прийнятих по суті рішень.

4. Залучити до участі у справі у статусі третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача кандидата на посаду міського голови м. Жмеринка ОСОБА_3.

5. Витребувати у громадської організації "ІнфоЖмеринка" (вул. Київська, 1 а, м. Жмеринка) копію відеозапису засідання Жмеринської міської виборчої комісії у Вінницькій області від 01 жовтня 2015 року та уповноважити на отримання витребовуваного доказу ОСОБА_2.

5. Зобов'язати відповідача у разі наявності у нього заперечень проти позову надати суду у всі матеріали, що були або мали бути взяті ним до уваги при прийнятті рішення (вчинені дій, допущені бездіяльності), що є предметом оскарження у цій справі.

6. Копію ухвали невідкладно надіслати особам, які беруть участь у справі.

Ухвала оскарженню не підлягає. Відповідно до ч. 6 ст. 254 КАС України ухвали суду, які не можуть бути оскаржені, набирають законної сили з моменту постановлення.

Головуючий суддя

ОСОБА_4

Судді:

ОСОБА_5

ОСОБА_1

Джерело: ЄДРСР 51982696
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку