open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem

У Х В А Л А

Справа № 184/1987/15-ц

Номер провадження 2-во/184/8/15

30.09.2015

м

. Орджонікідзе

Орджонікідзевський міський суд Дніпропетровської області у складі:

головуючого судді - Коваля А.М.,

за участю секретаря судового засідання - Бринзи Л.І.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні у приміщенні Орджонікідзевського міського суду Дніпропетровської області заяву про виправлення описки в рішенні суду ухваленому у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 про стягнення аліментів на утримання неповнолітньої дитини, -

ВСТАНОВИВ:

Рішенням Орджонікідзевського міського суду Дніпропетровської області від 14.09.2015 року вищевказаний позов було задоволено.

30.09.2015 року до Орджонікідзевського міського суду Дніпропетровської області з заявою звернулась ОСОБА_1 про виправлення описки у зв'язку з тим, що у резолютивній частині рішення суду допущена описка при зазначенні адреси місця проживання позивача та відповідача, а саме замість вірної адреси місця проживання позивача "вул. Партизанська, 55/84, м. Орджонікідзе, Дніпропетровської області" вказано "вул. Г.Тикви, 2-а/46, м. Орджонікідзе, Дніпропетровської області ", а замість вірної адреси місця проживання відповідача "вул. Г.Тикви, 2а/46, м. Орджонікідзе, Дніпропетровської області" вказано "вул. Партизанська, 55/84, м. Орджонікідзе, Дніпропетровської області ".

Сторони в судове засідання не з'явились, про час та місце розгляду були повідомлені належним чином, причини неявки суду не відомі.

Відповідно ч. 2 ст. 197 ЦПК України у разі неявки в судове засідання всіх осіб, які беруть участь у справі, чи в разі якщо відповідно до положень цього Кодексу розгляд справи здійснюється судом за відсутності осіб, які беруть участь у справі, фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснюється.

Той факт, що вказані вище зазначення є опискою підтверджується змістом матеріалів цивільної справи.

Згідно ч.1.ст.219 ЦПК України суд може з власної ініціативи або за заявою осіб, які беруть участь у справі, виправити допущені у судовому рішенні описки чи арифметичні помилки, а відповідно до ч.4 даної норми особи, які беруть участь у справі, повідомляються про час і місце засідання. Їхня неявка не перешкоджає розгляду питання про внесення виправлень.

Враховуючи зазначене та положення ст. 219 ЦПК України суд, вважає, що вищевказану описку слід виправити.

Керуючись ст.ст. 209, 210, 219 ЦПК України, суд -

ПОСТАНОВИВ:

Виправити описку допущену в рішенні Орджонікідзевського міського суду Дніпропетровської області ухваленому 14.09.2015 року у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 про стягнення аліментів на утримання неповнолітньої дитини, а саме: у резолютивній частині рішення суду адресу місця проживання позивача з "вул. Г.Тикви, 2-а/46, м. Орджонікідзе, Дніпропетровської області" на "вул. Партизанська, 55/84, м. Орджонікідзе, Дніпропетровської області" та адресу місця проживання відповідача з "вул. Партизанська, 55/84, м. Орджонікідзе, Дніпропетровської області" на "вул. Г.Тикви, 2-а/46, м. Орджонікідзе, Дніпропетровської області".

Дана ухвала суду є невід'ємною частиною рішення суду від 14.09.2015 року.

Ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку шляхом подання апеляційної скарги до судової палати у цивільних справах апеляційного суду Дніпропетровської області через місцевий суд протягом п'яти днів з дня отримання копії ухвали.

Суддя Орджонікідзевського міського суду

ОСОБА_3

Джерело: ЄДРСР 51898658
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку