open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem

Справа № 2517/4035/12 Провадження № 22-ц/2590/2287/2012 Категорія –цивільна

Головуючий у I інстанції - Кантур А. М. Доповідач - Харечко Л. К.

У Х В А Л А

18 липня 2012 року

м. Чернігів

суддя апеляційного суду Чернігівської області Харечко Л.К., вивчивши матеріали справи за апеляційною скаргою Сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю „Агрофірма „Прилуччина" в особі ліквідатора-арбітражного керуючого ОСОБА_1 на заочне рішення Прилуцького міськрайонного суду Чернігівської області від 18 квітня 2012 року у цивільній справі за позовом ОСОБА_2, представник - ОСОБА_3 до сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю „Агрофірма „Прилуччина" в особі ліквідатора-арбітражного керуючого ОСОБА_1 про розірвання договору оренди землі, -

в с т а н о в и в :

Заочним рішенням Прилуцького міськрайонного суду Чернігівської області від 18 квітня 2012 року договір оренди землі укладений між ОСОБА_2 та сільськогосподарським товариством з обмеженою відповідальністю „Агрофірма „Прилуччина" 18 червня 2004 року, зареєстрований в Прилуцькому райвідділі Чернігівської регіональної філії центру ДЗК, про що в Державному реєстрі земель вчинено запис №26 від цієї ж дати, - розірвано.

Стягнуто з активів СТОВ „Агрофірма „Прилуччина" в користь ОСОБА_2 107,30 грн. в рахунок понесених нею витрат по сплаті судового збору.

Ухвалою судді Прилуцького міськрайонного суду Чернігівської області від 16 травня 2012 року заяву СТОВ „Агрофірма „Прилуччина" в особі ліквідатора-арбітражного керуючого ОСОБА_1 про перегляд заочного рішення Прилуцького міськрайонного суду Чернігівської області від 18 квітня 2012 року про розірвання договору оренди землі, укладений 18 червня 2004 року між ОСОБА_2 та СТОВ „Агрофірма „Прилуччина", зареєстрованим в Прилуцькому райвідділі Чернігівської регіональної філії центру ДЗК, про що в Державному реєстрі земель вчинено запис №26 від цієї ж дати залишено без задоволення.

Не погоджуючись з вказаним рішенням, СТОВ „Агрофірма „Прилуччина" подало до суду апеляційну скаргу, яка ухвалою судді Апеляційного суду Чернігівської області була залишена без руху з наданням строку для сплати судового збору за подання апеляційної скарги в сумі 53,65 грн. відповідно до п.п. 08 п. 1 ч. 2 ст. 4 Закону України „Про судовий збір ".

Копію зазначеної ухвали представник СТОВ „Агрофірма „Прилуччина" ОСОБА_4 отримав 12 липня 2012 року, що підтверджується зворотнім повідомлення про вручення поштового відправлення, однак вказані недоліки у визначений ухвалою строк не виконав.

Враховуючи, що зазначені в ухвалі судді недоліки скарги в п'ятиденний термін з дня отримання копії ухвали апелянтом усунуті не були, апеляційну скаргу відповідно до положень ст.ст. 121, 297 ЩІК України належить визнати неподаною та повернути подавачеві.

Керуючись ст. ст. 121, 297 ЦПК України, суддя -

у х в а л и в :

Апеляційну скаргу Сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю „Агрофірма „Прилуччина" в особі ліквідатора-арбітражного керуючого ОСОБА_1 на заочне рішення Прилуцького міськрайонного суду Чернігівської області від 18 квітня 2012 року вважати неподаною та повернути подавачеві.

Ухвала набирає законної сили з моменту проголошення і може бути оскаржена до Вищого спеціалізованого суду з розгляду цивільних і кримінальних справ в касаційному порядку протягом двадцяти днів.

Суддя

ОСОБА_5

Джерело: ЄДРСР 51361094
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку