open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem
Єдиний державний реєстр судових рішень

№ 1-в/337/44/2015

№ 1/0825/111/2012

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

14.04. 2014 року Хортицький районний суд м. Запоріжжя

в складі: головуючого судді ОСОБА_1

при секретарі ОСОБА_2

прокурора ОСОБА_3

розглянувши подання начальника Хортицького РВ ДПтС України в Запорізькій області ОСОБА_4 про скасування звільнення від відбування покарання з випробуванням відносно

ОСОБА_5 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , що народився в м. Запоріжжі, громадянина України, працюючого приватним підприємцем, що мешкає за адресою: АДРЕСА_1 , раніше засудженого вироком Хортицького районного суду м. Запоріжжя від 27.03.2012 р. за ч.1 ст. 186, ч.2 ст. 186 КК України,70, 75, 76 КК України до 4 років позбавлення волі з випробуванням на 3 роки

про звільнення від випробування покарання з випробуванням у зв`язку із закінченням строку випробування, -

В С Т А Н О В И В:

Начальник Хортицького РВ КВІ УДПтС України в Запорізькій області ОСОБА_4 звернувся до суду з поданням про звільнення ОСОБА_5 від покарання з випробуванням у зв`язку із закінченням строку випробування, оскільки він обов`язки покладені на нього вироком суду виконував в повному обсязі, за місцем проживання характеризується задовільно, працює приватним підприємцем.

Прокурор ОСОБА_3 до початку судового засідання надав заяву, в якій просить слухати справу без його присутності, проти задоволення подання Хортицького РВ КВІ УДПтС України в Запорізькій області не заперечує.

Інспектор Хортицького РВ КВІ УДПтС України в Запорізькій області ОСОБА_6 до початку судового засідання надала заяву, в якій просить слухати справу без її присутності, подання Хортицького РВ КВІ УДПтС України в Запорізькій області підтримує.

Засуджений ОСОБА_5 до початку судового засідання надав заяву, в якій просить слухати справу без його присутності, проти задоволення подання Хортицького РВ КВІ УДПтС України в Запорізькій області не заперечує.

Відповідно до ч.4 ст. 107 КПК України у разі неприбуття в судове засідання всіх осіб, які беруть учать в судовому засіданні, чи в разі, якщо відповідно до положень КПК України судове провадження здійснюється судом за відсутністю осіб, фіксування за допомогою технічних засобів кримінального провадження в суді не здійснюється.

Судом встановлено, що вироком Хортицького районного суду м. Запоріжжя від 27.03.2012 р. ОСОБА_5 засуджений за ст. ст. ч.1 ст. 186, ч.2 ст. 186 КК України,70, 75, 76 КК України КК України до 4 років позбавлення волі з випробуванням на 3 рік; на нього були покладені обов`язки періодично з`являтись на реєстрацію в органи кримінально-виконавчої системи, повідомляти ці органи про зміну місця проживання та роботи, не виїжджати за межі України без відома зазначених органів.

Засуджений ОСОБА_5 під час відбування покарання, обов`язки, покладені на нього судом виконував в повному обсязі, сумлінно виконував покладені на нього судом обов`язки. До адміністративної відповідальності не притягувався. Дільничним інспектором СДІМ Хортицького РВ ЗМУ, за місцем проживання характеризується задовільно. За місцем проживання, згідно даних УЖФ ХТВ МКП ОСНОВАНІЄ, характеризується задовільно. Працює приватним підприємством, про що свідчим свідоцтво про державну реєстрацію фізичної особи-підприємства Серія В02 № 912031 (а.с.19).

Дослідивши матеріали контрольної справи відносно ОСОБА_5 , суд приходить до висновку про те, що подання підлягає задоволенню, оскільки ОСОБА_5 обов`язки покладені на нього вироком суду не порушував, за місцем проживання характеризується задовільно, працює приватним підприємством, дільничним інспектором СДІМ Хортицького РВ ЗМУ, за місцем проживання характеризується задовільно.

Керуючись ст.78 КК України, ст.ст.537,539 КПК України, суд

У Х В А Л И В:

Задовольнити подання начальника Хортицького РВ КВІ УДПтС України в Запорізькій області ОСОБА_4 про звільнення ОСОБА_5 , ІНФОРМАЦІЯ_1 від випробування покарання з випробуванням у зв`язку із закінченням строку випробування.

Звільнити ОСОБА_5 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , від покарання призначеного вироком Хортицького районного суду м. Запоріжжя від 27.03.2012 р.

Ухвала може бути оскаржена протягом семи діб з дня її проголошення до апеляційного суду Запорізької області через суд першої інстанції.

Суддя: ОСОБА_1

Джерело: ЄДРСР 51150030
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку