open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

12 квітня 2012 року Справа № 1916/1250/2012

Чортківський районний суд Тернопільської області у складі:

головуючого судді Запорожець Л. М.

при секретарі Росляк Т.Б.

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду в місті Чорткові подання відділу державної виконавчої служби Чортківського районного управління юстиції про оголошення розшуку боржника,-

В С Т А Н О В И В:

Відділ державної виконавчої служби Чортківського районного управління юстиції звернувся в суд з поданням про оголошення розшуку ОСОБА_1 посилаючись на те, що на виконанні у відділлі державної виконавчої служби Чортківського районного управління юстиції знаходиться постанова ВДАІ серії ВХ №089765 від 12.08.2010 року про стягнення з ОСОБА_1 510 гривень штафу.

В судовому засіданні представник відділу державної виконавчої служби Чортківського районного управління юстиції подання підтримує, просить оголосити розшук боржника ОСОБА_2.

Вислухавши думку представника відділу державної виконавчої служби Чортківського РУЮ, дослідивши матеріали справи суд приходить до висновку про безпідставність подання з наступних мотивів:

20 лютого 2012 року державним виконавцем винесено постанову про відкриття виконавчого провадження у справі про стягнення із ОСОБА_1 510, 00 грн. штрафу в дохід держави на підставі постанови інспектора ДПС ВДАІ Камянець-Подільського взводу.

Згідно із актом державного виконавця від 12.03.2012 року громадянин ОСОБА_1 на території Росохацької сільської ради не зареєстрований та не проживає.

У відповідності з відповіддю на запит начальника СГІРФО Чортківського РВ УМВС України в Тернопільській області від 03.03.2012 року ОСОБА_1 по обліках СГІРФО –адресно-довідковій картотеці реєстрації місця проживання (перебування) та картотек заяв про видачу громадянина України не значиться. Крім того, громадянин ОСОБА_1 не значиться по обліках адресно-довідкового бюро управління громадянства, імміграції та реєстації фізичних осіб УМВС України в Тернопільській області.

Положенням ч. 1 ст. 40 Закону України “Про виконавче провадження”передбачено, що у разі відсутності відомостей про місце проживання, перебування чи місцезнаходження боржника - фізичної особи, а також дитини за виконавчими документами про відібрання дитини державний виконавець звертається до суду з поданням про винесення ухвали про розшук боржника або дитини. У разі необхідності розшуку транспортного засобу боржника державний виконавець виносить постанову про такий розшук, яка є обов'язковою для виконання органами внутрішніх справ.

Однак, виходячи із відповіді начальника СГІРФО Чортківського РВ УМВС України в Тернопільській області вбачається, що протокол про адміністративне правопорушення та постанова серії ВХ №089765 від 12 серпня 2010 року по справі про адміністративне правопорушення винесена на неіснуючу особу, через що оголосити розшук громадянина ОСОБА_1 не вбачається можливим.

Виходячи з наведеного вище, керуючись ст. 375 Цивільного процесуального кодексу України, ч. 1 ст. 40 Закону України “Про виконавче провадження”, суд,-

У Х В А Л И В :

В задоволенні подання про оголошення розшуку боржника ОСОБА_1 відмовити.

Апеляційна скарга на ухвалу подається до апеляційного суду Тернопільської області через Чортківський районний суд на протязі 5-ти днів з дня отримання копії ухвали.

Суддя:

ОСОБА_3

Джерело: ЄДРСР 50431045
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку