open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem

У Х В А Л А

14.09.2014

Справа

№607/9493/14-ц

Тернопільський

міськрайонний суд Тернопільської області

в складі: головуючого Грицака Р.М.

за участю секретаря Палашовської У.А.

розглянувши у відкритому судовому засіданні в м. Тернополі заяву ОСОБА_1 про скасування судового наказу, виданого Тернопільським міськрайонним судом 16 червня 2014 року, –

ВСТАНОВИВ:

16 червня 2014 року Тернопільським міськрайонним судом був виданий судовий наказ про стягнення ОСОБА_1, ОСОБА_2, ОСОБА_3 ( жителів АДРЕСА_1) в користь КП «Тернопільводоканал» заборгованість за спожиті послуги з водопостачання та водовідведення з врахуванням індексу інфляції та трьох відсотків річних в сумі 3549,62 грн. та 121 грн. 80 коп. судового збору.

12 вересня 2014 року боржник ОСОБА_1 звернувся до суду з заявою про скасування вищевказаного судового наказу, в якій вказує на те, що він не згідний з нарахованою КП «Тернопільводоканал» сумою боргу, а тому просить скасувати вищевказаний судовий наказ.

Сторони в судове засідання не з’явилися, однак їх неявка не перешкоджає розгляду справи.

Розглянувши матеріали справи, суд приходить до переконання, що судовий наказ, виданий Тернопільським міськрайонним судом 16 червня 2014 року про стягнення з ОСОБА_1, ОСОБА_2, ОСОБА_3 ( жителів АДРЕСА_1) в користь КП «Тернопільводоканал» заборгованості за спожиті послуги з водопостачання та водовідведення з врахуванням індексу інфляції та трьох відсотків річних в сумі 3549,62 грн. та 121 грн. 80 коп. судового збору підлягає до скасування, оскільки у правовідносинах, які виникли між сторонами вбачається спір про право та обставини на які посилається заявник мають значення для правильного вирішення спору та підлягають з’ясуванню та дослідженню в ході судового розгляду справи в порядку позовного провадження.

Керуючись ст.ст. 106, 210 ЦПК України, -

У Х В А Л И В:

Заяву задовольнити.

Судовий наказ, виданий Тернопільським міськрайонним судом 16 червня 2014 року про стягнення з ОСОБА_1, ОСОБА_2, ОСОБА_3 ( жителів АДРЕСА_1) в користь КП «Тернопільводоканал» заборгованості за спожиті послуги з водопостачання та водовідведення з врахуванням індексу інфляції та трьох відсотків річних в сумі 3549,62 грн. та 121 грн. 80 коп. судового збору – скасувати.

Заявлені стягувачем вимоги можуть бути розглянуті в позовному провадженні з додержанням загальних правил щодо пред’явлення позову.

Ухвала суду набирає законної сили після закінчення строку для подання апеляційної скарги, якщо апеляційну скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги ухвала, якщо ї не скасовано, набирає законної сили після розгляду справи апеляційним судом.

Апеляційна скарга на ухвалу суду першої інстанції подається до апеляційного суду Тернопільської області через Тернопільський міськрайонний суд Тернопільської області протягом п’яти днів з дня її проголошення. У разі якщо ухвалу було постановлено без участі особи, яка її оскаржує, апеляційна скарга подається протягом п'яти днів з дня отримання копії ухвали.

Суддя Р.М. Грицак

Джерело: ЄДРСР 50430979
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку