open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem
Єдиний державний реєстр судових рішень

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

Запорізької області

УХВАЛА

про відкладення розгляду справи

16.06.10 Справа № 7/111/10

Суддя Кутіщева-Арнет Н.С.

За позовом: Військовий прокурор Запорізького гарнізону в інтересах держави, Міністерства оборони України - орган уповноважений здійснювати відповідні функції у спірних правовідносинах:

(позивач) Військова частина НОМЕР_1 , м. Запоріжжя

до відповідача: Товариства з обмеженою відповідальністю Ігросервіс-Восток, м. Запоріжжя

.

Суддя Н.С. Кутіщева

Представники:

Від позивача: Лобан О.В., дов № 12/Юр від 17.04.2010р.

Від відповідача: не з`явився.

Від прокуратури: Чалий М.Г., посвідчення №033 від 26.09.2008р

Заявлено позов про стягнення 1911 грн. суми заборгованості по договору надання послуг від 25.12.2008р. № 4/09.

27.05.2010р. порушено провадження у справі, розгляд якої призначений на 16.06.2010р., про що сторони були повідомлені належним чином.

Ухвала суду на адресу сторін була відправлена в установленому законом порядку.

Поштові повідомлення свідчать, що сторони отримали ухвалу суду в установленим законом строк і були належним чином сповіщені судом про дату і час судового засідання.

Згідно п. 26.4.7-1 Роз`яснення президії Вищого господарського суду України № 04-5/609 від 31.05.2002р. Про внесення змін і доповнень і про визнання таким, що втратило чинність, деяких роз`яснень президії Вищого арбітражного суду України, особи, які беруть участь у справі, вважаються повідомленими про час і місце її розгляду судом, якщо ухвалу про порушення провадження у справі надіслано за поштовою адресою, зазначеною у позовній заяві.

Сторони по справі № 7/70/10 є юридичними особами, згідно зі ст. 28 ГПК України керівник підприємства зобов`язані забезпечити явку компетентного представника для участі в судовому засідання або особисто прийняти участь при розгляді справи.

Згідно ст. 22 ГПК України, сторони зобов`язані добросовісно користуватися належними їх процесуальними правами, виявляти взаємну повагу до прав і охоронюваних законом інтересів другої сторони, вживати заходів до всебічного, повного та об`єктивного дослідження всіх обставин справи.

Згідно ст. 33 ГПК України, кожна сторона повинна довести ті обставини, на які вона посилається як на підставу своїх вимог і заперечень.

Докази додаються сторонами та іншими учасниками судового процесу.

В судовому засіданні 16.06.2010р. представники позивача та прокуратури підтримали позовні вимоги в повному обємі з підстав зазначених в позовній заяві.

Представник відповідача в судове засідання не з`явився про причини неявки суд не повідомив. Відповідач не виконав вимоги суду, витребувані матеріали не надав без поважних причин.

За усним клопотанням представників позивача та прокуратури судовий процес ведеться без застосування технічної фіксації судового процесу.

Суд звертає увагу сторін на те, що суд має право, згідно з п. 5 ст. 83 ГПК України, стягнути в доход Державного бюджету України з винної сторони штраф у розмірі до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян за ухилення від вчинення дій, покладених господарським судом на сторону.

В зв`язку з неявкою представника відповідача, необхідністю присутності компетентних представників обох сторін в судовому засіданні, з метою витребування від сторін додаткових нових документальних доказів та пояснень по суті предмету спору, для всебічного розгляду спору, суд вважає за необхідне відкласти судове засідання.

Керуючись ст. ст. 22, 28, 33, 38, 77, 86 ГПК України, суд

УХВАЛИВ:

1.Судове засідання відкласти на 26.07.2010 року о 14 год. 30 хв.

2.Зобов`язати сторони належним чином виконати вимоги суду, викладені в ухвалі від 27.05.2010р.

3.Позивачу:

-надати оригінали документів зазначених в додатку до позовної заяви суду для огляду;

-надати документальні докази підтвердження виконання позивачем умов договору надання послуг від 25.12.2008р. № 4/09.

Попередити сторони, що у разі невиконання вимог суду, викладених в вищезазначеній ухвалі, суд має право згідно з п. 5 ст. 83 ГПК України, стягнути в доход Державного бюджету України з винної сторони штраф у розмірі до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян за ухилення від вчинення дій, покладених господарським судом на сторону.

Суддя Н.С. Кутіщева

Джерело: ЄДРСР 49816461
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку