open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem

ун . № 2608/11393/12

пр. № 4/2608/350/12

ПОСТАНОВА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

11 липня 2012 року суддя Святошинського районного суду м. Києва Домарацька А.В., за участю прокурора Святошинського району м. Києва Заріцької О.А., розглянувши подання старшого слідчого СВ ДПІ у Святошинському районі м. Києва ДПС Гришина О.М. про розкриття банківської таємниці та проведення виїмки у банківській установі, по кримінальній справі № 78-00174, -

В С Т А Н О В И В :

Старший слідчий СВ ДПІ у Святошинському р-ні м. Києва ДПС, за згодою прокурора Святошинського району м. Києва в зв'язку з розслідуванням кримінальної справи №78-00174, порушеної слідчим відділенням ДПІ у Святошинському районі м. Києва ДПС відносно ОСОБА_3 за ознаками складу злочину, передбаченого ст.ст. 27 ч.3, 205 ч.2 КК України, звернувся до суду з поданням про розкриття банківської таємниці та проведення виїмки в АТ «Фінростбанк»у м. Києві, МФО 328599, по рахунку ТОВ "ПАЛЬМІРА - С" (код ЄДРПОУ 33784614).

Вивчивши подання, матеріали справи, заслухавши думку слідчого Гришина О.М., який вніс подання, думку прокурора Заріцької О.А., яка просить подання задовольнити, суд вважає, що подання підлягає задоволенню з таких підстав.

З матеріалів кримінальної справи вбачається, що в період 2007-2011 р.р., ОСОБА_3 з метою прикриття незаконної діяльності підшуковував тимчасово безробітних та малозабезпечених громадян, яких схиляв обіцяючи грошову винагороду, до вчинення дій з реєстрації (перереєстрації) суб'єктів підприємницької діяльності. Після встановлення таких осіб та одержання їх згоди на реєстрацію суб'єктів підприємницької діяльності в органах державної влади, ОСОБА_3 готував установчі документи таких суб'єктів підприємницької діяльності, забезпечував посвідчення їх нотаріусами та наступне подання до відповідних державних органів з метою здійснення державної реєстрації.

Слідством встановлено, що у такий спосіб здійснено реєстрацію наступних підприємств: ТОВ "Фундуклеївський", ТОВ "Агропродукт Україна", ТОВ "Торговий дім ТОДЕС", ТОВ "Єврограндбуд", ТОВ "Пальміра-С".

Встановлено, що ОСОБА_3, в своїй злочинній діяльності використовує рахунок № НОМЕР_1 ТОВ "ПАЛЬМІРА - С" (код ЄДРПОУ 33784614), відкритий в АТ «Фінростбанк»у м. Києві, МФО 328599.

Враховуючи, що інформація про стан руху грошових коштів ТОВ "ПАЛЬМІРА - С" (код ЄДРПОУ 33784614), а також документи які стали підставою для відкриття та використання поточного рахунку, документи з отримання готівкових коштів, мають істотне значення для встановлення обставин, що підлягають доказуванню в кримінальній справі і в свою чергу є банківською таємницею, керуючись ст.ст. 14-1, 178, 179 КПК України, -

П О С Т А Н О В И В :

Подання слідчого задовольнити.

АТ «Фінростбанк»у м. Києві, МФО 328599, розкрити банківську таємницю клієнта банку -ТОВ "ПАЛЬМІРА - С" (код ЄДРПОУ 33784614) та провести виїмку наступних документів:

Платіжні документи, складені стосовно надходження та списання грошових коштів (рух коштів) по рахунку № НОМЕР_1, який належить клієнту банка - ТОВ "ПАЛЬМІРА - С" (код ЄДРПОУ 33784614), на паперових та електронних носіях із зазначенням часу, дати, суми, призначення платежів, назви і коду ЄДРПОУ контрагентів, номери рахунків на який відправлено та з якого надійшли кошти, за період діяльності підприємства за період з моменту відкриття рахунку по 11.07.2012;

Касові чеки, складені під час видачі готівкових коштів; картки зі зразками підпису та печатки; копії паспортів службових осіб ТОВ "ПАЛЬМІРА - С" (код ЄДРПОУ 33784614); відомості про власників; анкета юридичної особи; заява на відкриття поточного рахунку; накази (протоколи загальних зборів) про призначення службових осіб ТОВ "ПАЛЬМІРА - С" (код ЄДРПОУ 33784614); накази про встановлення ліміту каси; заяви на отримання чекових книжок; заявки на замовлення готівкових коштів; довіреності на отримання грошових коштів; видаткові касові ордери (видаткові відомості) про використання готівки, договір щодо автоматизованого обслуговування поточних рахунків з обов'язковим зазначенням IP- адреси з якої були зроблені сеанси зв'язку, дати та часу, номеру телефону з якого було здійсненого дзвінок.

Зобов 'язати АТ «Фінростбанк»у м. Києві, МФО 328599, надати слідчому довідку про залишок коштів на рахунку(чеку) № НОМЕР_1 (840, 978, 980) відкритому в АТ «Фінростбанк»у м. Києві, МФО 328599, та належить ТОВ "ПАЛЬМІРА - С" (код ЄДРПОУ 33784614) станом на 22.06.2012 року та на момент оголошення постанови про проведення виїмки, а також надавати дану інформацію за запитом слідчого.

Проведення виїмки доручити членам слідчо -оперативної групи по кримінальній справі.

Постанова є обов'язковою для виконання.

Суддя Святошинського

районного суду м. Києва А.В. Домарацька

Джерело: ЄДРСР 49049093
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку