open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem

Справа № 2a-0770/3479/11

Рядок статзвіту –5.1.1

код - 06

ЗАКАРПАТСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

про внесення виправлень у судовому рішенні

21 листопада 2011 року м. Ужгород

Закарпатський окружний адміністративний суд в складі:

головуючої судді Большакової О.О.

при секретарі Кречко Л.В.,

вирішуючи питання щодо внесення виправлень у судовому рішенні – рішенні Господарського суду Закарпатської області суду від 18 серпня 2004 року, що прийняте у справі № 12/111 за позовом Ужгородської міжрайонної державної податкової інспекції до Приватного підприємця ОСОБА_1 про скасування державної реєстрації,-

В С Т А Н О В И В:

Згідно ухвали Господарського суду Закарпатської області від 17 жовтня 2011 року про передачу матеріалів справи №12/111, до Закарпатського окружного адміністративного суду 20 жовтня 2011 року було передано матеріали справи за позовом Ужгородської міжрайонної державної податкової інспекції до Приватного підприємця ОСОБА_1 про скасування державної реєстрації.

До початку судового засідання від представника Ужгородської міжрайонної державної податкової інспекції надійшла до суду заява про доручення до матеріалів справи Довідки про взяття на облік платника податків від 04.05.1995 року № 63274098 та про розгляд питання про внесення виправлень у судовому рішенні без участі представника інспекції. Суд розглядає питання про внесення виправлень у судовому рішенні від 18.08.2004 року без участі представника Ужгородської міжрайонної державної податкової інспекції.

Так, рішенням Господарського суду Закарпатської області від 18.08.2004 року в справі № 12/111 було винесено рішення про скасування державної реєстрації фізичної особи –підприємця ОСОБА_1 (місто Чоп, проспект Залізничників, 4/19, ідентифікаційний код НОМЕР_1).

12.10.2011 року від Ужгородської міжрайонної державної податкової інспекції у Закарпатській області до Господарського суду Закарпатської області надійшла заява про виправлення описки у судовому рішенні –рішенні суду від 18.08.2004 року.

Ужгородською МДПІ було проведено заходи щодо зняття даного платника податків з обліку за основним місцем обліку. В той же час, при проведенні звірки між базами даних інспекції та відомостями з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців було виявлено розбіжності, оскільки даний платник значиться у Єдиному державному реєстрі юридичних осіб та фізичних осіб -підприємців.

Причиною невнесення відомостей до реєстру, згідно листа Державного реєстратора Чопського міськвиконкому Закарпатської області слугувала описка у ідентифікаційному номері платника (НОМЕР_2), вказана в рішенні суду від 18.08.2004 року, в той час як відповідно до Інформаційної довідки, виданої Ужгородською МДПІ від 12.10.2011 року за № 1 ідентифікаційний код платника Приватного підприємця ОСОБА_1 згідно з ЄДРПОУ - НОМЕР_3.

Відповідно до статті 169 частини 1 КАС України, суд може з власної ініціативи або за заявою особи, що брала участь у справі, чи іншої зареєстрованої особи виправити допущені в судовому рішенні цього суду описки, очевидні арифметичні помилки незалежно від того, набрало судове рішення законної сили чи ні.

З огляду на викладене, в рішенні Господарського суду Закарпатської області суду від 18.08.2004 року, що прийнята у справі № 12/111, необхідно внести виправлення зазначеної описки.

На підставі наведеного та керуючись статтями 160, 169 КАС України, суд, –

у х в а л и в:

Внести виправлення в рішенні Господарського суду Закарпатської області суду від 18 серпня 2004 року, що прийняте у справі № 12/Ї11 за позовом Ужгородської міжрайонної державної податкової інспекції до Приватного підприємця ОСОБА_1 про скасування державної реєстрації, а саме виправити описку: ідентифікаційний код Приватного підприємця ОСОБА_1 НОМЕР_2 виправити на належний ідентифікаційний код приватного підприємця ОСОБА_1 - НОМЕР_3.

Ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку до Львівського апеляційного адміністративного суду через Закарпатський окружний адміністративний суд шляхом подання апеляційної скарги протягом п’яти днів з дня проголошення ухвали з одночасним поданням копії апеляційної скарги до суду апеляційної інстанції. Якщо ухвалу було постановлено у письмовому провадженні або без виклику особи, яка її оскаржує, апеляційна скарга подається протягом п’яти днів з дня отримання копії ухвали.

Суддя Большакова О.О.

Джерело: ЄДРСР 48881597
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку