open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem

У Х В А Л А

17 серпня 2012 р.

Справа № 456вр-12/2а-3085/08/0470

Суддя Дніпропетровського окружного адміністративного суду Бондар М.В., розглянувши клопотання про поворот виконання судового рішення в адміністративній справі за позовною заявою Управління Пенсійного фонду України в Індустріальному районі м. Дніпропетровська до Відділення виконавчої дирекції Фонду Соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України м. Дніпропетровськ про зобов’язання вчинити певні дії, -

ВСТАНОВИВ:

Постановою Дніпропетровського окружного адміністративного суду від 04.08.2008 року позов Управління Пенсійного фонду України в Індустріальному районі м. Дніпропетровська до Відділення виконавчої дирекції Фонду Соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України м. Дніпропетровськ про зобов’язання вчинити певні дії задоволено. Постановлено зобов’язати Відділення виконавчої дирекції Фонду Соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України м. Дніпропетровськ включити до акту щомісячної звірки витрат за особовими справами потерпілих, яким виплачено пенсії по інвалідності внаслідок нещасного випадку на виробництві або професійного захворювання та пенсії у зв’язку з втратою годувальника, який помер внаслідок нещасного випадку на виробництві або професійного захворювання суми витрат за особовими справи: ОСОБА_1, ОСОБА_2, ОСОБА_3, за період з 01.11.2006 р. по 31.05.2008 р. на загальну суму 10334, 80 грн..

Відділенням виконавчої дирекції Фонду Соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України м. Дніпропетровськ було виконано вимоги позивача.

Постановою Вищого адміністративного суду України від 24.07.2012 р. було задоволено касаційну скаргу Відділення виконавчої дирекції Фонду Соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України м. Дніпропетровськ скасовано постанову Дніпропетровського окружного адміністративного суду від 04.08.2008 року та ухвалено нове рішення, яким відмовлено Управлінню Пенсійного фонду України в Індустріальному районі м. Дніпропетровська в задоволенні позовних вимог в повному обсязі.

07.08.2012 року до Дніпропетровського окружного адміністративного суду повернулись матеріали адміністративної справи № 2а-3085/08/0470 з Вищого адміністративного суду України.

16.08.2012 р. Відділення виконавчої дирекції Фонду Соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України м. Дніпропетровськ звернулось до Дніпропетровського окружного адміністративного суду із заявою про поворот виконання судового рішення в даній справі.

Відповідно до ч. 3, 5 ст. 265 КАС України якщо питання про поворот виконання судового рішення не було вирішене судом апеляційної чи касаційної інстанції, заява відповідача про поворот виконання розглядається адміністративним судом, у якому знаходиться справа. Заяву про поворот виконання може бути подано протягом одного року з дня виникнення підстав для повороту виконання. Суд розглядає заяву про поворот виконання у судовому засіданні з повідомленням осіб, які беруть участь у справі, і постановляє ухвалу, яку може бути оскаржено у загальному порядку. Неприбуття у судове засідання осіб, які були належним чином повідомлені про дату, час і місце розгляду справи, не перешкоджає судовому розгляду. На підставі викладеного, керуючись статтями 160, 165, 265 Кодексу адміністративного судочинства України, суддя, -

УХВАЛИВ:

Клопотання про поворот виконання судового рішення в адміністративній справі за позовною заявою Управління Пенсійного фонду України в Індустріальному районі м. Дніпропетровська до Відділення виконавчої дирекції Фонду Соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України м. Дніпропетровськ про зобов’язання вчинити певні дії призначити до розгляду в судовому засіданні на 21.08.12 року о 09:00 год.

Засідання відбудеться у приміщенні Дніпропетровського окружного адміністративного суду за адресою: м. Дніпропетровськ, вул. Академіка Янгеля, 4, зал №6.

Ухвала набирає законної сили відповідно до статті 254 Кодексу адміністративного судочинства України та не може бути оскаржена.

Суддя

ОСОБА_4

Джерело: ЄДРСР 48881170
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку