open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
Справа № 2а/0470/7524/12
Моніторити
Ухвала суду /15.10.2014/ Дніпропетровський апеляційний адміністративний суд Ухвала суду /30.05.2014/ Дніпропетровський апеляційний адміністративний суд Ухвала суду /11.04.2014/ Вищий адміністративний суд України Ухвала суду /31.03.2014/ Дніпропетровський окружний адміністративний суд Дніпропетровський окружний адміністративний суд Ухвала суду /26.03.2014/ Дніпропетровський окружний адміністративний суд Дніпропетровський окружний адміністративний суд Ухвала суду /03.03.2014/ Дніпропетровський окружний адміністративний суд Дніпропетровський окружний адміністративний суд Ухвала суду /28.02.2014/ Вищий адміністративний суд України Ухвала суду /24.02.2014/ Дніпропетровський окружний адміністративний суд Дніпропетровський окружний адміністративний суд Судовий наказ /18.09.2012/ Дніпропетровський окружний адміністративний суд Дніпропетровський окружний адміністративний суд Ухвала суду /07.08.2012/ Дніпропетровський окружний адміністративний суд Дніпропетровський окружний адміністративний суд Ухвала суду /10.07.2012/ Дніпропетровський окружний адміністративний суд Дніпропетровський окружний адміністративний суд
emblem
Справа № 2а/0470/7524/12
Вирок /23.01.2018/ Верховний Суд Ухвала суду /15.10.2014/ Дніпропетровський апеляційний адміністративний суд Ухвала суду /30.05.2014/ Дніпропетровський апеляційний адміністративний суд Ухвала суду /11.04.2014/ Вищий адміністративний суд України Ухвала суду /31.03.2014/ Дніпропетровський окружний адміністративний суд Дніпропетровський окружний адміністративний суд Ухвала суду /26.03.2014/ Дніпропетровський окружний адміністративний суд Дніпропетровський окружний адміністративний суд Ухвала суду /03.03.2014/ Дніпропетровський окружний адміністративний суд Дніпропетровський окружний адміністративний суд Ухвала суду /28.02.2014/ Вищий адміністративний суд України Ухвала суду /24.02.2014/ Дніпропетровський окружний адміністративний суд Дніпропетровський окружний адміністративний суд Судовий наказ /18.09.2012/ Дніпропетровський окружний адміністративний суд Дніпропетровський окружний адміністративний суд Ухвала суду /07.08.2012/ Дніпропетровський окружний адміністративний суд Дніпропетровський окружний адміністративний суд Ухвала суду /10.07.2012/ Дніпропетровський окружний адміністративний суд Дніпропетровський окружний адміністративний суд

У Х В А Л А

31 липня 2012 р.

Справа №2а/0470/7524/12

Дніпропетровський окружний адміністративний суд у складі:

головуючого судді Бондар М.В.,

при секретарі судового засідання Салюк Л.Ю.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в місті Дніпропетровську клопотання про заміну неналежної сторони у справі № 2а/0470/7524/12 за позовом ОСОБА_1 до Управління Пенсійного фонду України в Жовтневому районі м. Кривого Рогу, Головного управління Державного Казначейства України в Дніпропетровській області, Криворізького Відділу Реєстрації та Екзаменаційної роботи управління Державної автомобільної інспекції МВС України в Дніпропетровській області про стягнення суми,-

ВСТАНОВИВ:

У провадженні Дніпропетровського окружного адміністративного суду знаходиться адміністративна справа за позовом ОСОБА_1 до Управління Пенсійного фонду України в Жовтневому районі м. Кривого Рогу, Головного управління Державного Казначейства України в Дніпропетровській області, Криворізького Відділу Реєстрації та Екзаменаційної роботи управління Державної автомобільної інспекції МВС України в Дніпропетровській області про стягнення суми.

31.07.2012 року Головне управління Державної казначейської служби України у Дніпропетровській області вернулось до суду з клопотанням, в якому просить:

- допустити заміну Головного управління Державного Казначейства України в Дніпропетровській області на Головне управління Державної казначейської служби України у Дніпропетровській області;

- замінити неналежну сторону Головне управління Державної казначейської служби України у Дніпропетровській області на Управління державної казначейської служби України в Жовтневому районі м. Кривого Рога.

Дослідивши додані до клопотання документи та проаналізувавши чинне законодавства суд приходить до висновку, що клопотання про заміну неналежної сторони підлягає задоволенню.

Судом встановлено, що третю особу по справі – Головне управління Державного Казначейства України в Дніпропетровській області – було ліквідовано.

Згідно виписки серії ААБ № 952059 з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців 02.12.2011 року створено Головне управління Державної казначейської служби України у Дніпропетровській області, яке є правонаступником Головного управління Державного Казначейства України в Дніпропетровській області.

Відповідно до ст. 55 КАС України у разі вибуття або заміни сторони чи третьої особи у відносинах, щодо яких виник спір, суд допускає на будь-якій стадії адміністративного процесу заміну відповідної сторони чи третьої особи її правонаступником. Усі дії, вчинені в адміністративному процесі до вступу правонаступника, обов'язкові для нього в такій самій мірі, у якій вони були б обов'язкові для особи, яку він замінив.

Таким чином, суд вважає за необхідне замінити третю особу по справі - Головне управління Державного Казначейства України в Дніпропетровській області її правонаступником - Головним управлінням Державної казначейської служби України у Дніпропетровській області.

З аналізу п. 17 Порядку виконання рішень про стягнення коштів державного та місцевих бюджетів або бюджетних установ, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 03.08.2011 року № 845, вбачається, що стягувачі, на користь яких прийняті судові рішення про стягнення надходжень бюджету, подають документи до органу Казначейства, на рахунки в якому зараховані надходження бюджету.

З огляду на те, що обслуговування коштів державного та місцевого бюджетів Жовтневого району м. Кривого Рога здійснюється відповідним територіальним органом Казначейства – Управлінням Державної казначейської служби України у Жовтневому районі м. Кривого Рогу, суд вважає доцільним допустити заміну третьої особи – Головне управління Державної казначейської служби України у Дніпропетровській області належною стороною – Управлінням Державної казначейської служби України у Жовтневому районі м. Кривого Рогу.

Згідно ч. 2 ст. 53 КАС України якщо адміністративний суд при прийнятті позовної заяви, підготовці справи до судового розгляду або під час судового розгляду справи встановить, що судове рішення може вплинути на права і обов'язки осіб, які не є стороною у справі, суд залучає таких осіб до участі в справі як третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору.

З огляду на викладене, суд вважає, клопотання про заміну неналежної сторони обґрунтованим та таким, що підлягає задоволенню.

На підставі викладеного, керуючись ч.2 ст.53, ст.55, ст.165 КАС України, суд, -

УХВАЛИВ:

Клопотання про заміну неналежної сторони – задовольнити.

Замінити Головне управління Державного Казначейства України в Дніпропетровській області правонаступником – Головним управлінням Державної казначейської служби України у Дніпропетровській області.

Замінити третю особу по справі – Головне управління Державної казначейської служби України у Дніпропетровській області – Управлінням Державної казначейської служби України у Жовтневому районі м. Кривого Рогу.

Розгляд справи відкласти до 23.08.2012 року о 10:15 у зв’язку з заміною третьої особи по справі.

Копію ухвали надіслати сторонам.

Ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку до Дніпропетровського апеляційного адміністративного суду через Дніпропетровський окружний адміністративний суд в порядку та строки, визначені ст.186 КАС України та набирає законної сили відповідно до ст. 254 КАС України.

Суддя

ОСОБА_2

Джерело: ЄДРСР 48881146
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку