open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem

У Х В А Л А

10 червня 2011 р.

Справа № 2а-16247/10/0470

Суддя Дніпропетровського окружного адміністративного суду Потолова Г.В., розглянувши матеріали адміністративного позову Державної податкової інспекції у Кіровському районі м.Дніпропетровська до фізичної особи –підприємця ОСОБА_1 про припинення підприємницької діяльності , -

ВСТАНОВИВ:

10 грудня 2010 року державна податкова інспекція у Кіровському районі м.Дніпропетр звернулася до Дніпропетровського окружного адміністративного суду з адміністративним позовом до фізичної особи –підприємця ОСОБА_1 про припинення підприємницької діяльності.

Ухвалою суду від 13.12.2010р. позовну заяву було залишено без руху на підставі ч.1 ст.108 КАС України зі встановленням строку для усунення виявлених недоліків. Ухвалами суду від 10.02.2011 р. та від 04.04.2011р. продовжено строк для усунення недоліків.

08.06.2011р. позивачем усунуті виявлені недоліки позовної заяви, шляхом надання відповідних документів.

Таким чином, враховуючи, що даний позов підсудний суду, підстав для його повернення або відмови у відкритті провадження у справі не має, суддя вважає за необхідне відкрити провадження у справі та призначити справу до розгляду у скороченому провадженні.

Керуючись ст.ст.104-107, 110, 165, 1832 Кодексу адміністративного судочинства України, суд, УХВАЛИВ:

Відкрити скорочене провадження в адміністративній справі 2а-16247/10/0470 за позовом Державної податкової інспекції у Кіровському районі м.Дніпропетровська до фізичної особи –підприємця ОСОБА_1 про припинення підприємницької діяльності.

Запропонувати відповідачу у 10-денний строк з дня одержання даної ухвали подати:

- у разі наявності, письмові заперечення проти позову та докази в їх обґрунтування.

В порядку ч.3 ст.1832 роз’яснити фізичній особі – підприємцю ОСОБА_1, якщо справа розглядається судом за місцезнаходженням відповідача, то заперечення проти позову чи заява про визнання позову мають бути подані безпосередньо до канцелярії суду. Уразі неподання заперечення проти позову, суд має право розглянути справу:

- не пізніше трьох днів з дня закінчення строку, встановленого для надання заперечень, якщо до суду не було подано заперечення відповідача та за умови, що справа розглядається судом за місцезнаходженням відповідача;

- не пізніше трьох днів - у разі якщо протягом семи днів з дня закінчення строку, встановленого для надання заперечень, до суду не надійшло заперечення відповідача та за умови, що справа не розглядається судом за місцезнаходженням відповідача.

Вимоги ухвали суду є обов’язковими для виконання.

Позивач попереджається про наслідки розгляду позовної заяви передбачені п.7 ч.1 ст.155 КАС України.Справа розглядатиметься суддею Потолова Г.В. одноособово, без проведення судового засідання та виклику осіб, які беруть участь у справі.

Копію цієї ухвали, разом з інформацією про процесуальні права та обов’язки, надіслати Позивачу за адресою: 49038, м.Дніпропетровськ, вул. Горького, 22.

Копію цієї ухвали, разом з інформацією про процесуальні права та обов’язки, надіслати Відповідачу за адресою: 49000, м.Дніпропетровськ, пр.Пушкіна, буд.48.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя

ОСОБА_2

Джерело: ЄДРСР 48881119
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку