open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem

У Х В А Л А

09 березня 2011 р.

Справа № 2а/0470/2616/11

Суддя Дніпропетровського окружного адміністративного суду Потолова Г.В., перевіривши матеріали адміністративного позову Управління Пенсійного фонду України в м.Кривому Розі до Відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України у м.Кривому Розі про зобов’язання вчинити певні дії,

ВСТАНОВИВ:

02.03.2011 року Управління ПФУ м.Кривому Розі звернулось до ОСОБА_1 окружного адміністративного суду з адміністративним позовом до Відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України м.Кривому Розі про зобов’язання останнього включити до актів щомісячної звірки витрати на виплату та доставку щомісячної державної адресної допомоги, передбаченої постановою КМУ №265 від 26.03.2008р., особам, які отримують пенсії по інвалідності внаслідок нещасного випадку на виробництві або професійного захворювання та пенсії у зв’язку втратою годувальника, який помер внаслідок нещасного випадку на виробництві або професійного захворювання, за період з 01.09.2010р. по 31.11.2010р. у загальній сумі 106 313грн. 19коп.

Адміністративний позов підсудний ОСОБА_1 окружному адміністративному суду, підстави для повернення позовної заяви чи відмови у відкритті провадження у справі відсутні.

Таким чином, суд визнав подані матеріали достатніми для відкриття провадження в адміністративній справі та призначення її до розгляду у судовому засіданні.

Керуючись ст.ст.102, 104-107, ч.2 ст.108, 110, 165 Кодексу адміністративного судочинства України, суддя,

УХВАЛИВ:

Відкрити провадження в адміністративній справі № 2а/0470/2616/11 за позовом Управління Пенсійного фонду України в м.Кривому Розі до Відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України у м.Кривому Розі про зобов’язання вчинити певні дії.

Призначити справу до розгляду у судовому засіданні на 25.03.11 року о 10:00 год. у приміщенні ОСОБА_1 окружного адміністративного суду за адресою: м.Дніпропетровськ, вул. Академіка Янгеля, 4, зала 2.

Відповідачу до 28.04.2011 року надати суду:

- у разі наявності, письмові заперечення проти позову та докази в їх обґрунтування.

Здійснювати розгляд адміністративної справи одноособово суддею Потолова Г.В.

Вимоги ухвали суду є обов’язковими для виконання.

Позивач попереджається про наслідки розгляду позовної заяви передбачені п.7 ч.1 ст.155 КАС України.

Справа розглядатиметься суддею Потоловою Г.В. одноособово.

Копію цієї ухвали, разом з інформацією про процесуальні права та обов’язки, надіслати Позивачу за адресою: 50065, м.Кривий Ріг, вул.Революційна, буд.20.

Копію цієї ухвали, разом з інформацією про процесуальні права та обов’язки, надіслати Відповідачу за адресою: 50074, м.Кривий Ріг, пр.Миру, 30-а.

Сторони, учасники процесу або їх представники допускаються до участі у судовому засіданні при наявності документа, що посвідчує особу кожного та документа, що засвідчує повноваження їх представників.

Роз’яснити сторонам у справі право заявити клопотання про розгляд справи за їх відсутності, в порядку письмового провадження.

Сторонам, учасникам процесу або їх повноважним представникам, у разі неможливості прибути у призначене судове засідання, надати відповідні докази, або клопотання про відкладення розгляду справи чи розгляд справи у письмовому провадженні (без їх участі).

Ухвала оскарженню не підлягає. .

Суддя

ОСОБА_2

Джерело: ЄДРСР 48881076
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку