open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem

УХВАЛА

про відкладення розгляду адміністративної справи

05 березня 2015 року справа № 823/419/15

м. Черкаси

Черкаський окружний адміністративний суд в складі:

головуючого судді – Каліновської А.В.,

суддів – Гараня С.М., Паламара П.Г.,

при секретарі – Педані О.В.

розглянувши у відкритому судовому засіданні в м. Черкаси адміністративну справу за позовом ОСОБА_1 до Міністерства внутрішніх справ України, управління Міністерства внутрішніх справ України в Черкаській області про зобов’язання вчинити певні дії,-

ВСТАНОВИВ:

Позивач звернувся до Соснівського районного суду м. Черкаси з вищезазначеним позовом, в якому просить зобов’язати Міністерство внутрішніх справ України внести зміни до наказу МВС України від 30.12.2010р. №2282 о/с в частині щодо звільнення з органів внутрішніх справ полковника міліції ОСОБА_1 (М-865620) виконуючого обов’язки начальника відділу тактичної розвідки центру кримінальної розвідки УБОЗ в Черкаській області УМВС України в Черкаській області, а саме змінити формулювання підстави звільнення з п. 64 “ж” (за власним бажанням) в запас з постановкою на військовий облік – на п. 65 “б” (через хворобу) у відставку із зняттям з військового обліку “Положення про проходження служби рядовим і начальницьким складом ОВС” з виплатою одноразової грошової допомоги в розмірі 50 відсотків місячного грошового забезпечення за кожний повний календарний рік служби; зобов’язати управління Міністерства внутрішніх справ України в Черкаській області внести зміни до наказу УМВС України в Черкаській області від 04.01.2011р. №1 о/с в частині щодо звільнення з органів внутрішніх справ полковника міліції ОСОБА_1 (М-865620) виконуючого обов’язки начальника відділу тактичної розвідки центру кримінальної розвідки УБОЗ в Черкаській області УМВС України в Черкаській області, а саме змінити формулювання підстави звільнення з п. 64 “ж” (за власним бажанням) в запас з постановкою на військовий облік – на п. 65 “б” (через хворобу) у відставку із зняттям з військового обліку “Положення про проходження служби рядовим і начальницьким складом ОВС” з виплатою одноразової грошової допомоги в розмірі 50 відсотків місячного грошового забезпечення за кожний повний календарний рік служби; зобов’язати управління Міністерства внутрішніх справ України в Черкаській області виплатити колишньому співробітнику ОСОБА_1, звільненому наказом МВС України від 30.12.2010 року №2282 о/с (дублюючий наказ УМВС України в Черкаській області від 04.01.2011р. №1 о/с), одноразову грошову допомогу в розмірі 50 відсотків місячного грошового забезпечення за кожний повний календарний рік служби, що становить 46521 грн. 00 коп., шляхом перерахування вказаної суми на пенсійний рахунок ОСОБА_1 в філії – Черкаського обласного управління АТ “Ощадбанк” (код 02767059 МФО 354507).

Ухвалою судді Соснівського районного суду м. Черкаси від 01 жовтня 2014 року відкрито провадження у справі.

08 грудня 2014 року Соснівським районним судом м. Черкаси винесено ухвалу про передачу справи до Черкаського окружного адміністративного суду.

Ухвалою судді Черкаського окружного адміністративного суду від 24.02.2015р. адміністративну справу прийнято до свого провадження та призначено до розгляду на 14 год. 00 хв. 05 березня 2015 року.

05 березня 2015 року на адресу Черкаського окружного адміністративного суду надійшло клопотання позивача про відкладення розгляду справи.

Відповідачі, належним чином повідомлені про час, дату та місце розгляду справи своїх представників до суду не направили.

Відповідно до положень ч. 2 ст. 128 Кодексу адміністративного судочинства України за клопотанням сторони та з урахуванням обставин у справі суд може відкласти її розгляд.

Приймаючи до уваги вищезазначене клопотання позивача, суд приходить до висновку про необхідність відкладення розгляду справи.

Враховуючи вищевикладене, керуючись статтями 128, 150 Кодексу адміністративного судочинства України, суд -

УХВАЛИВ:

Відкласти розгляд адміністративної справи за позовом ОСОБА_1 до Міністерства внутрішніх справ України, управління Міністерства внутрішніх справ України в Черкаській області про зобов’язання вчинити певні дії до 11 год. 35 хв. 12 березня 2015 року, про що повідомити осіб, які беруть участь у справі.

Особи, які беруть участь у справі, у разі неможливості прибуття до суду з поважних причин, зобов'язані завчасно повідомити про це суд відповідно до вимог ч. 2 ст. 40 Кодексу адміністративного судочинства України.

Ухвала остаточна, оскарженню не підлягає.

Головуючий А.В. Каліновська

Судді С.М. Гарань

ОСОБА_2

Джерело: ЄДРСР 48058138
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку