open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem
УХВАЛА

про закінчення підготовчого провадження

і призначення справи до судового розгляду

11 березня 2013 року

Справа № 803/497/13-a

Волинський окружний адміністративний суд у складі:

головуючого – судді Валюха В.М.,

за наслідками підготовчого провадження у порядку письмового провадження у справі за адміністративним позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 державної виконавчої служби Ковельського міськрайонного управління юстиції про визнання незаконними та скасування постанов

ВСТАНОВИВ:

ОСОБА _1 звернулася з адміністративним позовом до ОСОБА_2 державної виконавчої служби Ковельського міськрайонного управління юстиції про визнання незаконними та скасування постанови про стягнення виконавчого збору від 21.02.2013 року та постанови про стягнення з боржника витрат на проведення виконавчих дій від 22.03.2013 року.

Ухвалою судді Волинського окружного адміністративного суду від 11.03.2013 року відкрито провадження в адміністративній справі.

Під час підготовки справи до судового розгляду вжито заходи для всебічного та об’єктивного розгляду і вирішення справи: зобов’язано відповідача у випадку заперечення проти позову подати заперечення проти позову та докази, які у них є; визначено склад осіб, які братимуть участь у справі; визначено факти, які необхідно встановити для вирішення спору; особам, які беруть участь у справі, роз’яснено їх процесуальні права, в тому числі право позивача відмовитися від адміністративного позову, право відповідача визнати адміністративний позов повністю чи частково, роз’яснено можливість щодо примирення.

Від сторін заяв про визнання позову, відмову від позову повністю чи частково та щодо примирення не надійшло.

Враховуючи наведене, підготовче провадження необхідно закінчити та призначити справу до судового розгляду.

Керуючись статтею 121 Кодексу адміністративного судочинства України, суд

УХВАЛИВ:

Закінчити підготовче провадження у справі за адміністративним позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2 державної виконавчої служби Ковельського міськрайонного управління юстиції про визнання незаконними та скасування постанов.

Призначити справу до судового розгляду у відкритому судовому засіданні на 11:30 20 березня 2013 року в залі судових засідань № 9 Волинського окружного адміністративного суду, розташованого за адресою: м. Луцьк, вул. Словацького, 3.

В судове засідання викликати позивача та представника відповідача, яким необхідно мати при собі документ, який посвідчує їх особу, а представнику, крім того, довіреність на здійснення представництва в суді.

Зобов’язати відповідача ОСОБА_2 державної виконавчої служби Ковельського міськрайонного управління юстиції подати до суду в строк до 18 березня 2013 року належним чином засвідчені копії таких документів: виконавчого листа № 2/0306/918/2012, виданого Ковельським міськрайонним судом Волинської області 19.11.2012 року; постанови про відкриття виконавчого провадження від 28.11.2012 року та докази її направлення і вручення позивачу; постанови про стягнення виконавчого збору від 21.02.2013 року та постанови про стягнення з боржника витрат на проведення виконавчих дій від 22.02.2013 року та докази їх вручення позивачу; розрахунку витрат на проведення виконавчих дій; у випадку фактичного повного виконання судового рішення – постанови про закінчення виконавчого провадження; в судове засідання – надати усі матеріали виконавчого провадження ВП № 35438072 з примусового виконання виконавчого листа № 2/0306/918/2012, виданого Ковельським міськрайонним судом Волинської області 19.11.2012 року.

Запропонувати особам, які беруть участь у справі, до судового засідання надати суду додаткові докази та письмові пояснення.

Копію ухвали направити особам, які беруть участь у справі.

Ухвала набирає законної сили з моменту постановлення і не може бути оскаржена.

Суддя В.М.Валюх

Джерело: ЄДРСР 46878125
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку