open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem
Справа № 461/15345/13-к

Провадження № 1-кс/461/6131/13

УХВАЛА

про проведення обшуку

16.12.2013 року м.Львів

Слідчий суддя Галицького районного суду м.Львова Стрельбицький В.В., з участю слідчого Шкодина О.П., розглянувши клопотання слідчого СУ ГУ МВС України у Львівській області Шкодина О.П. про надання дозволу на проведення обшуку,

в с т а н о в и в :

Слідчим управлінням ГУМВС України у Львівській області проводиться досудове розслідування кримінального правопорушення за №12013150010000399, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.321-1 КК України.

Слідчий СУ ГУ МВС України у Львівській області ОСОБА_1, за погодженням старшого прокурора відділу процесуального керівництва при провадженні досудового розслідування органами внутрішніх справ та підтримання державного обвинувачення управління нагляду за додержанням законів у кримінальному провадженні прокуратури Львівської області, звернувся в суд з клопотанням про надання згоди на проведення обшуку нежитлової будівлі та прилеглих до неї приміщеннях побутового значення за адресою: Закарпатська область Виноградівський р-н с. Великі Ком»яти вул. Волошина, 157, яке належить на праві приватної власності ОСОБА_2, ІНФОРМАЦІЯ_1, з метою відшукання фальсифікованих лікарських засобів, чорнових записів, мобільних телефонів із сім-картами, грошей, речей здобутих злочинним шляхом та інших речей і документів, які мають значення для кримінального провадження (із можливістю ознайомлення та вилучення для запобігання їх можливому знищенню).

Відповідно до ст.234 КПК України, обшук проводиться з метою виявлення та фіксації відомостей про обставини вчинення кримінального правопорушення, відшукання знаряддя кримінального правопорушення або майна, яке було здобуте у результаті його вчинення, а також встановлення місцезнаходження розшукуваних осіб.

Заслухавши пояснення слідчого, оглянувши матеріали кримінального провадження, вважаю, що клопотання підлягає до задоволення та слід надати згоду на проведення обшуку, так як доводи, викладені слідчим достатньо обґрунтовують необхідність його проведення.

Керуючись ст.234,235 КПК України, слідчий суддя

у х в а л и в :

Клопотання задоволити.

Надати згоду слідчому СУ ГУ МВС України у Львівській області Шкодину О.П. на проведення обшуку нежитлової будівлі та прилеглих до неї приміщеннях побутового значення за адресою: Закарпатська область Виноградівський р-н с. Великі Ком»яти вул. Волошина, 157, яке належить на праві приватної власності ОСОБА_2, ІНФОРМАЦІЯ_1, з метою відшукання фальсифікованих лікарських засобів, чорнових записів, мобільних телефонів із сім-картами, грошей, речей здобутих злочинним шляхом та інших речей і документів, які мають значення для кримінального провадження (із можливістю ознайомлення та вилучення для запобігання їх можливому знищенню).

Строк дії ухвали – один місяць з дня постановлення.

Ухвалу слідчого судді оскарженню не підлягає.

Слідчий суддя Стрельбицький В.В.

Джерело: ЄДРСР 46398696
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку