open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem

АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД МІСТА КИЄВА

провадження № 22-ц/796/8567/2015 Головуючий у 1-й інстанції: Сіромашенко Н.В.

справа №761/10652/15-ц Доповідач: Поліщук Н.В.

УХВАЛА

30 червня 2015 року суддя-доповідач Судової палати з розгляду цивільних справ Апеляційного суду м.Києва Поліщук Н.В. вирішуючи питання про відкриття апеляційного провадження за апеляційною скаргою Товариства з обмеженою відповідальністю «Фінансова компанія «Приватні інвестиції», поданою представником за довіреністю Марчуком АнтономМихайловичем, на ухвалу Шевченківського районного суду м.Києва від 21 квітня 2015 року у справі за поданням старшого державного виконавця Відділу примусового виконання рішень Державної виконавчої служби України Кеда МихайлаВалентиновича, про тимчасове обмеження боржника - ОСОБА_4 у праві виїзду за межі України, заінтересована особа - Товариство з обмеженою відповідальністю «Фінансова компанія «Приватні інвестиції»,-

ВСТАНОВИВ:

Ухвалою Шевченківського районного суду м.Києва від 21 квітня 2015 року у задоволенні подання відмовлено.

Не погодившись з постановленою ухвалою, ТОВ «Фінансова компанія «Приватні інвестиції» подано апеляційну скаргу, яка ухвалою Апеляційного суду м.Києва від 02 червня 2015 року залишена без руху у зв»язку із несплатою судового збору та надано строк для усунення недоліків протягом 5 днів з дня отримання ухвали.

Зазначену ухвалу особою, яка подає апеляційну скаргу, отримано 08 червня 2015 року, проте її вимоги до теперішнього часу не виконані.

Відповідно до ч.2 ст.297 ЦПК України до апеляційної скарги, яка не оформлена відповідно до вимог, встановлених ст.295 цього Кодексу, а також у разі несплати суми судового збору, застосовується положення ст.121 цього Кодексу.

Відповідно до ч.2 ст.121 ЦПК України якщо особа, що подала апеляційну скаргу відповідно до ухвали суду у встановлений строк не виконає вимоги ухвали суду, апеляційна скарга вважається неподаною і повертається особі, яка подала апеляційну скаргу.

За змістом ч.5 ст.121 ЦПК України повернення апеляційної скарги не перешкоджає повторному зверненню до суду, якщо перестануть існувати обставини, що стали підставою для повернення апеляційної скарги.

З урахуванням наведеного, оскільки у встановлений строк недоліки апеляційної скарги особою, яка її подає, не усунуто, вимоги, викладені в ухвалі суду не виконані, апеляційна скарга вважається неподаною і підлягає поверненню.

Керуючись ст.121, ст.297 ЦПК України,

УХВАЛИЛА:

Апеляційну скаргу Товариства з обмеженою відповідальністю «Фінансова компанія «Приватні інвестиції», подану представником за довіреністю МарчукомАнтоном Михайловичем, на ухвалу Шевченківського районного суду м.Києва від 21 квітня 2015 року вважати неподаною та повернути особі, яка її подає.

Ухвала набирає законної сили з моменту проголошення, проте може бути оскаржена у касаційному порядку шляхом подачі касаційної скарги безпосередньо до Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ протягом двадцяти днів.

Суддя Н.В. Поліщук

Джерело: ЄДРСР 45901992
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку