open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem
Іванівський районний суд Херсонської області

Справа № 656/325/15-к

Номер провадження 1-в/656/15/15

02.06.2015

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

"25" червня 2015 р. Іванівський районний суд Херсонської області

в складі:

головуючого судді Крисанової В.І.

за участі:

прокурора Кас’яненка В.О.

засудженого ОСОБА_1

секретаря судового засідання Шиян М.В.

розглянувши у відкритому судовому засіданні в смт. Іванівка, Херсонської області

подання старшого інспектора Іванівського районного підрозділу Нижньосірогозького МВ КВІ УДПтСУ в Херсонській області ОСОБА_2 про звільнення від покарання засудженого ОСОБА_1

встановив:

Старший Інспектор Іванівського районного підрозділу Нижньосірогозького МВ КВІ УДПтСУ в Херсонській області ОСОБА_2 звернувся до суду з поданням про звільнення від покарання засудженого ОСОБА_1, посилаючись на те, що ОСОБА_129 травня 2014 року засуджений вироком Іванівського районного суду Херсонської області за ч. 2 ст. 185 КК України до двох років позбавлення волі, із застосуванням ст. 75 КК України звільнений від відбування покарання з випробуванням з іспитовим строком в один рік, на підставі ст. 76 КК України на нього покладені обов’язки не виїжджати за межі України на постійне проживання без дозволу кримінально-виконавчої інспекції; повідомляти кримінально-виконавчу інспекцію про зміну місця проживання, роботи, навчання. За час перебування на обліку в кримінально-виконавчій інспекції засуджений ОСОБА_1 зарекомендував себе з позитивної сторони, до адміністративної та кримінальної відповідальності не притягувався, покладені на нього судом обов’язки виконав. Просить суд вирішити питання про звільнення засудженого ОСОБА_1 від призначеного йому покарання.

У судовому засіданні встановлено, що ОСОБА_129 травня 2014 року вироком Іванівського районного суду Херсонської області засуджений за ч. 2 ст. 185 КК України до двох років позбавлення волі, із застосуванням ст. 75 КК України звільнений від відбування покарання з випробуванням з іспитовим строком в один рік, відповідно до ст. 76 КК України на нього покладено обов’язки: не виїжджати за межі України на постійне проживання без дозволу кримінально-виконавчої інспекції, повідомляти кримінально-виконавчу інспекцію про зміну місця проживання, роботи, навчання (а. 2 особової справи); в період іспитового строку засуджений ОСОБА_1 нового злочину не вчинив, до адміністративної відповідальності не притягувався, покладені на нього судом обов’язки виконав, за місцем проживання характеризується позитивно (а.20-21, 27, 30, 37, 39, 47 особової справи).

Згідно ч. 1 ст. 78 КК України після закінчення іспитового строку засуджений, який виконав покладені на нього обов’язки та не вчинив нового злочину, звільняється судом від призначеного йому покарання.

Вивчивши подання, матеріали до нього, заслухавши пояснення засудженого, думку прокурора, суд вважає, що подання підлягає задоволенню, так як засуджений в період іспитового строку виконав покладені на нього обов’язки та не вчинив нового злочину.

Керуючись ст.78 КК України, ст. 539 КПК України, суд

ухвалив:

Подання старшого інспектора Іванівського районного підрозділу Нижньосірогозького МВ КВІ УДПтСУ в Херсонській області ОСОБА_2 про звільнення від покарання ОСОБА_1 задовольнити.

Звільнити засудженого ОСОБА_1 від покарання, призначеного вироком Іванівського районного суду Херсонської області від 29 травня 2014 року за ч. 2 ст. 185 КК України, у зв’язку з закінченням іспитового строку.

Ухвала може бути оскаржена до апеляційного суду Херсонської області протягом семи діб з дня її оголошення.

Суддя:

ОСОБА_3

Джерело: ЄДРСР 45680852
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку