open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem

Справа № 219/6468/2014-а

2-а/219/266/2014

У Х В А Л А

Про залишення заяви без руху

20.11.2014 року суддя Артемівського міськрайонного суду Донецької області Воробйова І.В., розглянувши матеріали адміністративного позову ОСОБА_1 до ОСОБА_2 соціального захисту населення Донецької обласної державної адміністрації про визнання дій посадових осіб щодо видачі вкладки до посвідчення постраждалого внаслідок Чорнобильської катастрофи,-

ВСТАНОВИВ:

До Артемівського міськрайонного суду Донецької області надійшла позовна заява ОСОБА_1 до ОСОБА_2 соціального захисту населення Донецької обласної державної адміністрації в якому просив визнати протиправними дії ОСОБА_2 соціального захисту населення Донецької обласної державної адміністрації щодо відмови у видачі йому продовженої вкладки до посвідчення постраждалого від Чорнобильської катастрофи 1 категорії; зобов’язати ОСОБА_2 соціального захисту населення Донецької обласної державної адміністрації йому нову вкладку до посвідчення потерпілого від Чорнобильської катастрофи 1 категорії з продовженою датою чинності.

Позов не повністю відповідає вимогам ст.106 КАС України: так з позову та доданих до нього документів вбачається, що позивач 25 лютого 2014 року звернувся до УПСЗН м. Артемівська з заявою про продовження строку дії вкладиша до посвідчення постраждалого від Чорнобильської катастрофи. На дану заяву УПСЗН було надано відповідь з якої вбачається, що УПСЗН м. Артемівська звернулось до департаменту соціального захисту населення Донецької обласної державної адміністрації з відповідним поданням щодо видачі позивачу вкладки до посвідчення. ОСОБА_2 соціального захисту населення Донецької обласної державної адміністрації, на вказане подання, надав роз’яснення на ім’я УПСЗН Артемівської міської ради щодо відмови у видачі вкладки до посвідчення ОСОБА_1 З позову та доданих до нього документів не вбачається, що позивач особисто звертався до ОСОБА_2 соціального захисту населення Донецької обласної державної адміністрації з відповідною заявою про продовження строку дії його вкладиша до посвідчення постраждалого від Чорнобильської катастрофи. Тому незрозуміло, яким чином було порушено право позивача, в чому полягає спір та чому по даній справі було притягнуто в якості відповідача ОСОБА_2 соціального захисту населення Донецької обласної державної адміністрації. Крім того позивач зазначає, що саме 14 травня 2014 року він отримав письмову відповідь ОСОБА_2 соціального захисту населення Донецької обласної державної адміністрації, однак у підтвердження цього не надає відповідне під твердження

Згідно до ч.1 ст.108 КАС України суддя, встановивши , що позовну заяву подано без додержання вимог , встановлених ст.106 цього Кодексу, постановляє ухвалу про залишення позову без руху.

Керуючись ст.ст.106,108ч.1 КАС України,-

УХВАЛИВ:

Адміністративний позов ОСОБА_1 до ОСОБА_2 соціального захисту населення Донецької обласної державної адміністрації про визнання дій посадових осіб щодо видачі вкладки до посвідчення постраждалого внаслідок Чорнобильської катастрофи залишити без руху, надавши строк позивачеві для усунення недоліків, який не може перевищувати п'яти днів з дня отримання позивачем ухвали, та роз’яснити, що в разі не усунення недоліків у вказаний строк позовна заява буде вважатися неподаною та повернута позивачеві.

Суддя І. В.Воробйова

Джерело: ЄДРСР 45186813
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку