open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem
Справа № 0909/3924/2012

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

02 серпня 2012 року м. Коломия

Коломийський міськрайонний суд

Івано-Франківська області

у складі:

головуючого судді:ОСОБА_1

секретаря Іванишин Х.І.

розглянувши подання міського відділу Державної виконавчої служби Коломийського міськрайонного управління юстиції Івано-Франківської області про тимчасове обмеження у праві виїзду за межі України ОСОБА_2, -

ВСТАНОВИВ :

Міський відділ державної виконавчої служби Коломийського міськрайонного управління юстиції Івано-Франківської області звернувся до суду з поданням про тимчасове обмеження ОСОБА_2 у праві виїзду за межі України, посилаючись на те, що на виконанні у міському відділі Державної виконавчої служби Коломийського міськрайонного управління юстиції Івано-Франківської області перебуває наказ №0909/3014 від 11 червня 2012 року, виданий Коломийським міськрайонним судом Івано-Франківської області, про стягнення з КЕЗ «Прут» на користь ОСОБА_3 - 9267 грн. боргу.

Крім того, на виконанні перебуває зведене виконавче провадження про стягнення з КЕЗ «Прут» по 41 виконавчому документу на суму 228 019 грн. боргу.

Згідно витягу з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, керівником КЕЗ «Прут» є ОСОБА_2.

У зв’язку з цим, державний виконавець за погодженням з начальником міського відділу Державної виконавчої служби Коломийського міськрайонного управління юстиції Івано-Франківської області просить тимчасово обмежити ОСОБА_2 у праві виїзду за межі України.

Представник заявника в судове засідання не зявився, подав в суд письмову заяву з проханням розглядати справу без їх участі.

ОСОБА_2 згідно ст.377-1 ЦПК України, в судове засідання не викликався.

Заслухавши держаного виконавця, яка подання підтримала, вивчивши матеріали справи, суд вважає, що в задоволенні подання державного виконавця про тимчасове обмеження у праві виїзду за межі України, слід відмовити з таких підстав.

Відповідно до листа Міністерства юстиції України від 06 червня 2008 року №25-32/507 «Щодо виїзду за кордон осіб, які мають невиконані зобов’язання, в тому числі зі сплати аліментів, покладені на них рішеннями судів», подання повинно містити обґрунтування ухилення боржника від виконання своїх зобов’язань, а з представлених суду матеріалів справи, будь-які обґрунтування ухилення боржника від погашення заборгованості відсутні. Крім того, сума боргу відповідно до представленого в матеріалах подання судового наказу є незначною, інших виконавчих документів суду не надано, а тому суд приходить до висновку, що в задоволенні подання слід відмовити.

На підставі наведеного та керуючись ст.377-1, 294 ЦПК України, -

УХВАЛИВ :

В задоволенні подання міського відділу Державної виконавчої служби Коломийського міськрайонного управління юстиції Івано-Франківської області про тимчасове обмеження у праві виїзду за межі України ОСОБА_2, відмовити.

Ухвала може бути оскаржена до Апеляційного суду Івано-Франківської області через Коломийський міськрайонний суд Івано-Франківської області протягом п’яти днів з дня її проголошення. У разі якщо ухвалу було постановлено без участі особи, яка її оскаржує, апеляційна скарга подається протягом п’яти днів з дня отримання копії ухвали. У випадку неподання апеляційної скарги, ухвала набирає законної сили – 08 серпня 2012 року.

Суддя:

ОСОБА

_1

Джерело: ЄДРСР 45047106
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку