open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem

328/1991/15-ц

15.06.2015

6/328/84/15

УХВАЛА

Іменем України

15 червня 2015 року м. Токмак

Токмацький районний суд Запорізької області в складі: головуючого судді: Петренко Л.В., при секретарі: Похвалітовій М.В.

розглянувши подання старшого державного виконавця відділу державної виконавчої служби Токмацького міськрайонного управління юстиції у Запорізькій області ОСОБА_1 погоджене заступником начальника відділу державної виконавчої служби Токмацького міськрайонного управління юстиції у Запорізькій області про оголошення в розшук ОСОБА_2, ІНФОРМАЦІЯ_1,

встановив:

09 червня 2015 року до Токмацького районного суду Запорізької області надійшло подання старшого державного виконавця відділу державної виконавчої служби Токмацького міськрайонного управління юстиції у Запорізькій області ОСОБА_1 погоджене заступником начальника відділу державної виконавчої служби Токмацького міськрайонного управління юстиції Запорізької області про оголошення в розшук ОСОБА_2, 22.07.1962року народження.

В поданні державний виконавець державної виконавчої служби Токмацького міськрайонного управління юстиції у Запорізькій області просить оголосити в розшук боржника, ОСОБА_2, посилаючись на те, що у відділі державної виконавчої служби Токмацького МРУЮ на виконанні знаходиться виконавче провадження № 46275270 з виконання: - судового наказу Токмацького районного суду № 328/1765/13-ц від 31.05.2013 року про стягнення солідарно з ОСОБА_2, ОСОБА_3, ОСОБА_4 на користь ПП «Токмак-Центр» заборгованості за житлово-комунальні послуги в розмірі 3302,86 грн., інфляційних витрат 428,73 грн., 3% річних 297,27 грн., судовий збір 114,70 грн., а всього 4143,56 грн.

При проведенні виконавчих дій по примусовому виконанню виконавчого документу державному виконавцю не вдалося встановити місце знаходження боржниці. За адресою вказаною у виконавчому документі: АДРЕСА_1 боржниця зареєстрована, але не проживає, точна адреса перебування боржниці не відома. Відомості про місце знаходження боржниці на теперішній час відсутні, про що складено акт державного виконавця від 11.03.2015 року.

Згідно відповіді: ПФУ № НОМЕР_1 щодо осіб – боржників, які отримують пенсії, працюють за трудовими та цивільно-правовими договорами – інформацію відносно ОСОБА_2 не знайдено.

В судове засідання старший державний виконавець відділу державної виконавчої служби Токмацького міськрайонного управління юстиції Запорізької області ОСОБА_1 не з’явилася надала до суду заяву про розгляд подання за її відсутності, подання підтримує та просить його задовольнити.

Інші особи в судове засідання не з’явилися, про час та місце розгляду справи повідомлялись належним чином.

У зв’язку з неявкою в судове засідання всіх осіб, які беруть участь у справі, судом у відповідності до вимог ч. 2 ст. 197 ЦПК України, фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснювалось.

Дослідивши матеріали справи, суд приходить до висновку, що подання підлягає задоволенню з наступних підстав.

Судом встановлено, що у відділі державної виконавчої служби Токмацького МРУЮ на виконанні знаходиться виконавче провадження № 46275270 з виконання: - судового наказу Токмацького районного суду № 328/1765/13-ц від 31.05.2013 року про стягнення солідарно з ОСОБА_2, ОСОБА_3, ОСОБА_4 на користь ПП «Токмак-Центр» заборгованості за житлово-комунальні послуги в розмірі 3302,86 грн., інфляційних витрат 428,73 грн., 3% річних 297,27 грн., судовий збір 114,70 грн., а всього 4143,56 грн.

При проведенні виконавчих дій по примусовому виконанню виконавчого документу державному виконавцю не вдалося встановити місце знаходження боржниці.

За адресою вказаною у виконавчому документі: АДРЕСА_1 боржниця не проживає, точна адреса перебування боржниці не відома.

Згідно відповіді: ПФУ № НОМЕР_1 щодо осіб – боржників, які отримують пенсії, працюють за трудовими та цивільно-правовими договорами – інформацію відносно ОСОБА_2 не знайдено.

На даний час місцезнаходження боржника невідоме, що підтверджується актом державного виконавця від 11.03.2015 року.

Вжитими заходами встановити місце знаходження боржника не можливо.

Відповідно до положень ч. 1 ст. 40 Закону України “Про виконавче провадження” у разі відсутності відомостей про місце проживання, перебування чи місцезнаходження боржника - фізичної особи державний виконавець звертається до суду з поданням про винесення ухвали про розшук боржника.

Розшук боржника – фізичної особи здійснюють органи внутрішніх справ, розшук оголошується відповідно за місцем виконання рішення або за останнім відомим місцем проживання, перебування, місцезнаходженням боржника чи місцезнаходженням його майна, або за місцем проживання (місцезнаходженням) стягувача.

Згідно з п. 3.12. Інструкції з організації примусового виконання рішень, затвердженої наказом Міністерства юстиції України 02.04.2012 N 512/5, зареєстрованої в Міністерстві юстиції України 2 квітня 2012 р. за N 489/20802 перед зверненням до суду з поданням про винесення ухвали про розшук боржника - фізичної особи або дитини, який здійснюється відповідно до статті 40 Закону, державний виконавець вживає заходів, спрямованих на встановлення фактичного місцезнаходження боржника - фізичної особи, а саме: отримує відповіді на запит від відповідних територіальних органів МВС України щодо місця реєстрації особи; отримує інформацію від учасників виконавчого провадження та інших осіб, у тому числі усно (в такому випадку отримана інформація відображається в акті державного виконавця), про можливі місця перебування боржника; перевіряє наявність боржника за можливими місцями його перебування, встановленими під час проведення виконавчих дій тощо.

З огляду на викладені обставини, суд вважає, що подання державного виконавця про розшук боржника є обґрунтованим і підлягає задоволенню, а тому необхідно оголосити ОСОБА_2, ІНФОРМАЦІЯ_1, у розшук.

На підставі викладеного, керуючись ст. 40 Закону України “Про виконавче провадження”, п. 3.12. Інструкція з організації примусового виконання рішень, ст.ст. 375, 209, 210, 212 ЦПК України, суд,-

ухвалив:

Подання старшого державного виконавця відділу державної виконавчої служби Токмацького міськрайонного управління юстиції у Запорізькій області ОСОБА_1 погоджене заступником начальника відділу державної виконавчої служби Токмацького міськрайонного управління юстиції у Запорізькій області про оголошення в розшук ОСОБА_2, ІНФОРМАЦІЯ_1 – задовольнити.

Оголосити розшук ОСОБА_2, ІНФОРМАЦІЯ_1, (РНОКПП НОМЕР_2), зареєстрована за адресою: ІНФОРМАЦІЯ_2, місце роботи невідоме.

Копію ухвали для виконання направити Токмацькому МВ ГУМВС України в Запорізькій області.

Копію ухвали для відома і контролю направити начальнику відділу державної виконавчої служби Токмацького міськрайонного управління юстиції у Запорізькій області.

Ухвала може бути оскаржена до апеляційного суду Запорізької області шляхом подачі апеляційної скарги протягом п'яти днів з дня проголошення ухвали через Токмацький районний суд Запорізької області. У разі якщо ухвалу було постановлено без участі особи, яка її оскаржує, апеляційна скарга подається протягом п'яти днів з дня отримання копії ухвали.

Ухвала суду набирає законної сили після закінчення строку для подання апеляційної скарги, якщо апеляційну скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги ухвала, якщо її не скасовано, набирає законної сили після розгляду справи апеляційним судом.

Суддя /підпис/

з оригіналом згідно

Суддя:

Джерело: ЄДРСР 45046943
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку