open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem
Єдиний державний реєстр судових рішень

Справа № 450/2989/14-к Провадження № 1-в/450/23/14

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

20 листопада 2014 року Пустомитівський районний суд Львівської області в складі:

головуючого-судді ОСОБА_1

при секретарі ОСОБА_2

з участю прокурора ОСОБА_3

розглянувши у відкритому судовому засіданні в м. Пустомити справу за поданням інспектора Пустомитівського РП КВІ УДПтСУ у Львівській області ст. лейтенанта внутрішньо служби ОСОБА_4 про звільнення від покарання ОСОБА_5 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , українця, громадянина України, уродженця с. Соколя, Мостиського району, Львівської області, освіта середня, жителя АДРЕСА_1 , засудженого 24 жовтня 2013 року вироком Залізничного районного суду м. Львова за ч. ч. 1 ст. 185 КК України до 1 року позбавлення волі,

в с т а н о в и в :

Вироком Залізничного районного суду м. Львова від 24 жовтня 2013 року, ОСОБА_5 засуджено за ч. 1 ст. 185 КК України до 1 року позбавлення волі. На підставі ст. 75 КК України ОСОБА_5 звільнено від відбування покарання з іспитовим строком 1 рік.

В поданні інспектор кримінально-виконавчої інспекції Пустомитівського району ставить питання про звільнення ОСОБА_5 від призначеного покарання, так як протягом часу іспитового строку до кримінальної та адміністративної відповідальності не притягався, нового злочину не скоїв, характеризується позитивно, умов та порядку відбування покарання не порушував.

Прокурор ОСОБА_3 в судове засідання не з`явився, однак подав заяву про розгляд подання у його відсутності, подане подання підтримує.

Старший інспектор Пустомитівського РП КВІ УДПтСУ у Львівській області ОСОБА_6 в судове засідання не з`явився, проте подав заяву про розгляд подання у його відсутності, подане ним подання підтримав у повному обсязі.

Засуджений ОСОБА_5 в судове засідання не з`явився, проте подав заяву про розгляд подання у його відсутності, просив суд звільнити його від призначеного покарання.

Дослідивши матеріали подання, матеріали особової справи, висновок прокурора в підтримку подання, думку інспектора Пустомитівського РП КВІ УДПтСУ у Львівській області та засудженого, суд приходить до висновку, що подання слід задоволити з наступних підстав.

Відповідно до ч. 1 ст.78 КК України, після закінчення іспитового строку засуджений, який виконав покладені на нього обов`язки та не вчинив нового злочину, звільняється судом від призначеного йому покарання.

З матеріалів особової справи вбачається, що за час іспитового строку, призначеного вироком Залізничного районного суду м. Львова від 24.10.2013 року ОСОБА_5 , зарекомендував себе з позитивного боку, до адміністративної та кримінальної відповідальності не притягався, громадського порядку не порушував, виконував покладені на нього судом обов`язки, чим довів своє виправлення і перевиховання, а тому його слід звільнити від призначеного покарання.

Керуючись ст.78 КК України, ст. 537, 539 КПК України, суд,-

у х в а л и в :

Подання задоволити.

Звільнити ОСОБА_5 від покарання, призначеного йому вироком Залізничного районного суду м. Львова від 24 жовтня 2013 року у виді 1 (одного) року позбавлення волі.

Ухвала може бути оскаржена до апеляційного суду Львівської області протягом семи діб з дня її оголошення.

СуддяОСОБА_1

Джерело: ЄДРСР 45023201
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку