open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem

ЧЕРНІВЕЦЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

13 травня 2015 р. м. Чернівці Справа № 824/713/15-а

Суддя Чернівецького окружного адміністративного суду Лелюк О.П., розглянувши адміністративний позов ОСОБА_1 до старшого державного виконавця відділу державної виконавчої служби Вижницького районного управління юстиції Чернівецької області Гайсана О.В. про скасування рішень,

В С Т А Н О В И В:

ОСОБА _1 звернувся до суду з позовом до старшого державного виконавця відділу державної виконавчої служби Вижницького районного управління юстиції Чернівецької області Гайсана О.В. про скасування рішень.

Позивач просить суд скасувати постанови старшого державного виконавця відділу державної виконавчої служби Вижницького районного управління юстиції Чернівецької області Гайсана О.В. про стягнення з боржника виконавчого збору в розмірі 144,65 грн від 23 грудня 2008 року та про стягнення з боржника витрат на проведення виконавчих дій в розмірі 100,00 грн від 16 січня 2015 року у виконавчому провадженні №10544919, а також скасувати постанови про стягнення з боржника виконавчого збору в розмірі 671,22 грн від 20 травня 2011 року та про стягнення з боржника витрат на проведення виконавчих дій в розмірі 100,00 грн від 16 січня 2015 року у виконавчому провадженні №26395777.

Ухвалою Чернівецького окружного адміністративного суду від 24 квітня 2015 року позовну заяву ОСОБА_1 залишено без руху та надано строк для усунення її недоліків протягом семи днів з моменту отримання даної ухвали.

У встановлений судом строк позивач виконав вимоги зазначеної ухвали суду.

Відтак, позовна заява за формою та змістом відповідає вимогам статей 105, 106 Кодексу адміністративного судочинства України.

Даний спір підлягає розгляду в порядку адміністративного судочинства. Справа підсудна Чернівецькому окружному адміністративному суду.

Станом на час вирішення питання про відкриття провадження у даній справі підстави для повернення позовної заяви, залишення її без розгляду чи відмови у відкритті провадження в адміністративній справі відсутні.

Відповідно до вимог статті 110 Кодексу адміністративного судочинства України суд вжив всі необхідні заходи для всебічного та об'єктивного розгляду справи.

Враховуючи викладене та керуючись статтями 107, 121, 165 Кодексу адміністративного судочинства України,

У Х В А Л И В:

1. Відкрити провадження в адміністративній справі за позовом ОСОБА_1 до старшого державного виконавця відділу державної виконавчої служби Вижницького районного управління юстиції Чернівецької області Гайсана О.В. про скасування рішень.

2. Запропонувати відповідачу у строк до 21 травня 2015 року подати письмові заперечення проти позову з посиланням на докази, якими вони обґрунтовуються.

3. Зобов'язати сторін подати всі наявні документи та матеріали, що стосуються розгляду даного позову та можуть бути використані як докази в даній справі.

Зокрема, зобов'язати відповідача надати в судове засідання оригінали для огляду, а для долучення до матеріалів справи належним чином завірені копії матеріалів виконавчих проваджень №10544919 та №26395777.

4. Справа розглядатиметься суддею Лелюком О.П. одноособово.

5. Закінчити підготовче провадження.

6. Призначити адміністративну справу до судового розгляду на 22 травня 2015 року о 10 год. 00 хв. Засідання відбудеться у приміщенні Чернівецького окружного адміністративного суду за адресою: м. Чернівці, вул. Садова, 1-І.

Ухвала набирає законної сили з моменту постановлення та оскарженню не підлягає.

Суддя О.П. Лелюк

Джерело: ЄДРСР 44122047
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку