open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem
копія

УХВАЛА

29 квітня 2015 року 1сд-15/804/4796/15

Суддя Дніпропетровського окружного адміністративного суду Віхрова В.С., розглянувши у місті Дніпропетровську матеріали судового доручення про допит свідка згідно ухвали Житомирського окружного адміністративного суду від 19.03.2015 р. у справі за адміністративним позовом Товариства з обмеженою відповідальністю «НК Синтез» до Житомирської об'єднаної державної податкової інспекції Головного управління Міндоходів у Житомирській області про визнання протиправними та скасування податкових повідомлень-рішень, -

ВСТАНОВИВ:

В провадженні Дніпропетровського окружного адміністративного суду перебуває на виконанні судове доручення про допит свідка - керівника ТОВ «Таліс Плюс» ОСОБА_1 згідно ухвали Житомирського окружного адміністративного суду від 19.03.2015 р. у адміністративній справі №806/621/15 за адміністративним позовом Товариства з обмеженою відповідальністю «НК Синтез» до Житомирської об'єднаної державної податкової інспекції Головного управління Міндоходів у Житомирській області про визнання протиправними та скасування податкових повідомлень-рішень.

Ухвалою Дніпропетровського окружного адміністративного суду від 06.04.2015 р. судове доручення було призначено до розгляду в судовому засіданні та здійснено виклик ОСОБА_1 (АДРЕСА_1) до суду для допиту.

У судові засідання 20.04.2015 р., 29.04.2015 р. свідок не з'явився, причини неявки суду не повідомив.

Відповідно до ч. 1 ст. 272 Кодексу адміністративного судочинства України до належно викликаних особи, особисту участь якої визнано судом обов'язковою, свідка, які без поважних причин не прибули у судове засідання або не повідомили причини неприбуття, може бути застосовано привід до суду через органи внутрішніх справ з відшкодуванням у дохід держави витрат на його здійснення.

Оскільки неявка зазначеної особи унеможливлює виконання судового доручення про допит свідка - керівника ТОВ «Таліс Плюс» ОСОБА_1 згідно ухвали Житомирського окружного адміністративного суду від 19.03.2015 р., суд вважає за необхідне застосувати до останнього привід у судове засідання, призначене на 06.05.2015 р. о 10:00 год.

На підставі викладеного, керуючись ст. ст. 160, 165, 272 Кодексу адміністративного судочинства України, суд, -

УХВАЛИВ:

Застосувати до ОСОБА_1, який проживає за адресою: АДРЕСА_1 привід до Дніпропетровського окружного адміністративного суду у судове засідання призначене на 06.05.2015 року о 10:00 год., яке відбудеться за адресою: 49089, м. Дніпропетровськ, вул. Академіка Янгеля, 4, зала судового засідання №8.

Здійснення приводу ОСОБА_1 доручити Бабушкінському РВ ДМУ ГУМВС України в Дніпропетровській області (49054, Дніпропетровська обл. Дніпропетровськ, просп. Ілліча, 3).

Зобов'язати орган внутрішніх справ, який здійснюватиме привід, оголосити учаснику адміністративного процесу, до якого застосовується привід, ухвалу про привід до суду.

Зобов'язати особу, яка виконує ухвалу про привід, у разі неможливості здійснення приводу, через начальника органу внутрішніх справ негайно повернути її з письмовими поясненнями причин невиконання.

Копію даної ухвали надіслати до Бабушкінського РВ ДМ ГУМВС України в Дніпропетровській області.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя (підпис)

В.С. Віхрова

З оригіналом згідно

Помічник судді Ю.Ю. Ковтун

Джерело: ЄДРСР 44120645
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку