open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem

У Х В А Л А

20 січня 2015 р.

справа № 804/20019/14

Суддя Дніпропетровського окружного адміністративного суду Прудник С.В., перевіривши матеріали адміністративного позову управління Пенсійного фонду України в Жовтневому районі м. Кривого Рогу Дніпропетровської області до Державного підприємства "Спеціальне конструкторсько-технологічне бюро комплексної технології електроремонту" про стягнення заборгованості в сумі 722,87 грн., -

ВСТАНОВИВ :

05 грудня 2014 року управління Пенсійного фонду України в Жовтневому районі м.Кривого Рогу Дніпропетровської області на виконання своїх владних повноважень звернулось до Дніпропетровського окружного адміністративного суду з адміністративним позовом до Державного підприємства "Спеціальне конструкторсько-технологічне бюро комплексної технології електроремонту" про стягнення заборгованості в сумі 722,87 грн.

Ухвалою Дніпропетровського окружного адміністративного суду від 08 грудня 2014 року по даній справі відкрито скорочене провадження (а.с. 1).

У відповідності до ч. 3 ст. 1832 Кодексу адміністративного судочинства України, у встановлений ухвалою строк, відповідачем не подано письмових заперечень на адміністративний позов.

Згідно ч. 4 ст. 1832 Кодексу адміністративного судочинства України, у разі недостатності повідомлених позивачем обставин або якщо за результатами розгляду поданого відповідачем заперечення суд прийде до висновку про неможливість ухвалення законного судового рішення без проведення судового засідання та виклику осіб, які беруть участь у справі, суд розглядає справу за загальними правилами цього Кодексу, про що постановляє ухвалу, яка не підлягає оскарженню.

За вищевикладених підстав, у зв'язку з неможливістю ухвалення законного і обґрунтованого судового рішення без проведення судового засідання та виклику осіб, які беруть участь у справі, суд вважає за необхідне призначити дану справу до розгляду у відкритому судовому засіданні.

Керуючись ст. ст. 104 - 107, 110, 122, 1832 Кодексу адміністративного судочинства України, суд, -

УХВАЛИВ :

1. Призначити адміністративну справу № 804/20019/14 до розгляду у відкритому судовому засіданні на 03.02.15 року о 10:10 год. у приміщенні Дніпропетровського окружного адміністративного суду за адресою: 49089, м. Дніпропетровськ, вул. Академіка Янгеля, 4, зала судових засідань № 3.

2. Здійснювати розгляд адміністративної справи одноособово суддею Прудник С.В.

3. Зобов'язати позивача письмово повідомити суд про стан заборгованості відповідача на час розгляду справи, в разі добровільної сплати суми заборгованості, надати відповідні підтверджуючі документи.

4. Запропонувати відповідачу, у разі невизнання адміністративного позову, надати письмові заперечення проти позову, з посиланням на докази, якими вони обгрунтовуються, або заяву про визнання позовних вимог.

5. Зобов'язати осіб, які беруть участь у справі, надати в судове засідання копії письмових доказів, на які вони посилаються, для долучення до матеріалів справи та їх оригінали для огляду.

6. Копію ухвали надіслати особам, які беруть участь у справі, разом з інформацією про їхні процесуальні права і обов'язки.

7. Роз'яснити сторонам, що відповідно до ч. 4 ст. 122 Кодексу адміністративного судочинства України, особи, які беруть участь у справі, мають право заявити клопотання про розгляд справи за їх відсутності.

Сторони або їх представники допускаються до участі у судовому засіданні при наявності документа, що посвідчує особу кожного, та документа, що засвідчує повноваження їх представників.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя

С. В. Прудник

Джерело: ЄДРСР 44119666
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку