open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem

ЖИТОМИРСЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

_____________________________________________

10002, м-н Путятинський, 3/65, телефон/факс: (0412) 481-604, 481-637 e-mail: inbox@apladm.zt.court.gov.ua

Головуючий у 1-й інстанції: Волощук В.В.

Суддя-доповідач:Моніч Б.С.

УХВАЛА

"11" листопада 2014 р. Справа № 287/35/14-а

Суддя Житомирського апеляційного адміністративного суду Моніч Б.С.,

розглянувши апеляційну скаргу Управління праці та соціального захисту населення Богунської районної ради м. Житомира на постанову Олевського районного суду Житомирської області від "02" жовтня 2014 р. у справі за позовом ОСОБА_2 до Управління праці та соціального захисту населення Богунської районної ради м. Житомира Управління праці та соціального захисту населення Лугинської районної державної адміністрації Житомирської області Територіального управління Державної судової адміністрації України в Житомирській області про визнання дій протиправними та зобов'язання здійснити перерахунок та виплату коштів ,-

ВСТАНОВИВ:

Ухвалою Житомирського апеляційного адміністративного суду від 28.10.2014 р. апеляційна скарга Управління праці та соціального захисту населення Богунської районної ради м. Житомира залишена без руху, оскільки в порушення ч.5,6 ст.187 КАС України до скарги не додано документ про сплату судового збору та не додано доказів, що підтверджують право особи підписувати та подавати апеляційні скарги від імені Управління праці та соціального захисту населення Богунської районної ради м. Житомира. Відповідачу надано 10-денний строк з моменту отримання копії ухвали для усунення вказаних недоліків.

У встановлений термін вказані в ухвалі недоліки усунуті не в повному обсязі.

Відповідно до ч.2 ст.102 КАС України процесуальний строк встановлений судом може бути ним продовжений.

Враховуючи вищевикладене суд вважає за доцільне продовжити строк для усунення недоліків згідно ухвали суду від 28.10.2014 року, зокрема подачі оформленого належним чином документу для підтвердження повноважень тимчасово виконувати обов'язки начальника управління Н.С.Живанюк.

Відповідно до частини 3 статті 189 КАС України до апеляційної скарги, яка не оформлена відповідно до вимог, встановлених статтею 187 КАС України, застосовуються правила статті 108 КАС України, згідно яких апеляційна скарга залишається без руху з наданням строку для усунення зазначених недоліків.

Ухвала вважається виконаною у встановлений строк, якщо до вказаної дати необхідні документи були подані до канцелярії суду або відправлені поштою.

Керуючись ст. ст. 108, 187, ч.3 ст.189 Кодексу адміністративного судочинства України, суддя

УХВАЛИВ:

Апеляційну скаргу Управління праці та соціального захисту населення Богунської районної ради м. Житомира залишити без руху.

Надати Управлінню праці та соціального захисту населення Богунської районної ради м. Житомира строк до "01" грудня 2014 р. для усунення зазначених недоліків.

Роз'яснити Управлінню праці та соціального захисту населення Богунської районної ради м. Житомира , що у випадку невиконання вимог ухвали у встановлений строк, апеляційна скарга буде повернута.

Ухвала набирає законної сили з моменту постановлення та може бути оскаржена протягом двадцяти днів шляхом подачі касаційної скарги безпосередньо до Вищого адміністративного суду України.

Суддя (підпис) Б.С. Моніч

З оригіналом згідно: суддя ________________________________ Б.С. Моніч

Роздруковано та надіслано:р.л.п.

1- в справу:

2 - позивачу/позивачам:

3- відповідачу/відповідачам: Управління праці та соціального захисту населення Богунської районної ради м. Житомира вул.Перемоги,55,м.Житомир,10014

4-третій особі: - ,

Джерело: ЄДРСР 41523735
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку