open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem
Єдиний державний реєстр судових рішень

h

справа № 2-а-24198/08

категорія 75

ПОСТАНОВА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

09 грудня 2008 р. м.Житомир

Житомирський окружний адміністративний суд у складі:

головуючого - судді Сичової О.П. ,

при секретарі - Романчук Т.А. ,

розглянувши у відкритому судовому засіданні у м. Житомирі адміністративну справу

за позовом Управління Пенсійного фонду України в Корольовському районі м. Житомира Житомирської області

до Товариства з обмеженою відповідальністю спільного українсько-російського підприємства "Альфа-Варіант"

про стягнення 4721,87 грн.,-

встановив:

Управління Пенсійного фонду України в Корольовському районі м.Житомира звернулося до суду з позовом до ТОВ СУРП "Альфа-Варіант" про стягнення 4721,87 грн. В обгрунтування позову позивач посилається на те, що відповідач будучи платником страхових внесків на загальнообовязкове державне пенсійне страхування, має прострочену заборгованість (недоїмку) з цього виду платежу в сумі 4721,87 грн., за період з березня по червень 2008 року. Загальна сума заборгованості станом на 28.08.2008 року становить 4721,87 грн., яку позивач просить стягнути з відповідача.

Представник позивача в судовому засіданні подав заяву про зменшення позовних вимог у зв”язку з частковою сплатою.

Представник відповідача до суду не прибув, про дату, час і місце розгляду справи повідомлений належним чином, про що свідчить повідомлення про вручення поштового відправлення.

Дослідивши матеріали справи, суд дійшов до висновку, що позов підлягає задоволенню.

В судовому засіданні встановлено, що відповідач зареєстрований як платник збору на загальнообовязкове державне пенсійне страхування в Управлінні пенсійного фонду України в Корльовському районі м.Житомира, реєстраційний номер 28031469.

Даний факт має своє підтвердження згідно розрахунків суми страхових внесків на загальнообов”язкове державне пенсійне страхування за період з березня по червень 2008 року включно, поданих ТОВ СУРП “Альфа-Варіант”до управління Пенсійного фонду України в Корльовському районі м.Житомира.

Станом на 04.12.2008 року заборгованість була погашена частково, при цьому розмір заборгованості становить 3498,67 грн., що підтверджується заявою позивача.

Керуючись Законом України "Про загальнообовязкове державне пенсійне страхування", ст. ст. 94, 159-163, 254 Кодексу адміністративного судочинства України, суд-

постановив:

Позов задовольнити.

Стягнути з ТОВ СУРП "Альфа-Варіант" на користь управління Пенсійного фонду України в Корольовському районі м.Житомира 3498,67 грн. заборгованості зі сплати страхових внесків на загальнообов”язкове державне пенсійне страхування.

Згідно ст. 254 КАС України, постанова, якщо інше не встановлено КАС України набирає законної сили після закінчення строку подання заяви про апеляційне оскарження, якщо таку заяву не було подано. Якщо було подано заяву про апеляційне оскарження, але апеляційна скарга не була подана у строк, постанова набирає законної сили після закінчення цього строку. У разі подання апеляційної скарги судове рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після закінчення апеляційного розгляду справи.

Постанова Житомирського окружного адміністративного суду набирає законної сили після закінчення строків подання заяви про апеляційне оскарження та апеляційної скарги. Заява про апеляційне оскарження подається через Житомирський окружний адміністративний суд до Київського апеляційного адміністративного суду протягом 10 днів з дня проголошення постанови. Апеляційна скарга подається у тому ж порядку протягом 20 днів після подання заяви про апеляційне оскарження.

Головуючий суддя: О.П. Сичова

Джерело: ЄДРСР 4064098
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку