open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem
Справа № 396/468/14-ц

Провадження № 6/396/77/14

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

11.03.2014 року Новоукраїнський районний суд Кіровоградської області у складі :

головуючого - судді Музика О.В.

при секретарі - Ганічкіної К.Ю.

розглянувши у відкритому судовому засіданні в місті Новоукраїнка справу за заявою ОСОБА_1 про видачу дубліката виконавчого листа,-

ВСТАНОВИВ :

Заявниця звернулася з даною заявою до суду посилаючись на те, що згідно рішення Новоукраїнського районного суду Кіровоградської області від 03 липня 2010 року з ОСОБА_2 стягнуто на користь ОСОБА_1 аліменти на утримання дочки ОСОБА_3, ІНФОРМАЦІЯ_1 в розмірі ? частини всіх видів його заробітку (доходу), але не менше 30% прожиткового мінімуму для дитини відповідного віку, щомісячно, розпочавши стягнення з 01 квітня 2010 року, і до досягнення дочкою ОСОБА_3 повноліття ІНФОРМАЦІЯ_2.

03 липня 2010 року було видано виконавчий лист та пред"явлено його до виконання в ВДВС Новоукраїнського РУЮ в Кіроовградській області.

На даний час заявниці було повідомлено, що виконавчий лист втрачено. Тому вона змушена була звернутися до суду з заявою про видачі дублікату виконавчого листа.

В судовому засіданні заявниця свою заяву підтримала в повному обсязі та просила її задовольнити, пояснюючи, що виконавчого листа від ВДВС Новоукраїнського РУЮ вона не отримувала.

Представник ВДВС в судовому засіданні пояснила, що вона являється виконавцем даного виконавчого провадження, після надходження заяви стягувачки про повернення їй виконавчого листа в зв"язку з добровільною сплатою боржником аліментів, нею було винесено постанову про повернення виконавчого документа стягувачеві та направлено виконавчий лист поштою. Підтверджуючі докази отримання виконавчого листа стягувачкою у ВДВС відсутні, оскільки через брак коштів, виконавчий лист було направлено простим поштовим листом,

Згідно ст. 370 ЦПК України замість втраченого оригіналу виконавчого листа суд, який його видав, має право видати його дублікат.

Отже на підставі вищевикладеного та враховуючи обставини справи суд приходить до висновку про доцільність задоволення заяви ОСОБА_1

Керуючись ст. 370 ч. 1 ЦПК України, суд, -

УХВАЛИВ :

Задовольнити заяву повністю.

Видати дубліката виконавчого листа виданого на підставі рішення Новоукраїнського районного суду від 03 липня 2010 року по справі №2-573/10 про стягнення з ОСОБА_2 на користь ОСОБА_1 аліменти на утримання дочки ОСОБА_3, ІНФОРМАЦІЯ_1 в в розмірі ? частини всіх видів його заробітку (доходу), але не менше 30% прожиткового мінімуму для дитини відповідного віку, щомісячно, розпочавши стягнення з 01 квітня 2010 року, і до досягнення дочкою ОСОБА_3 повноліття ІНФОРМАЦІЯ_2.

Ухвала може бути оскаржена до апеляційного суду Кіровоградської області через Новоукраїнський районний суд шляхом подачі протягом п*яти днів з дня отримання копії ухвали апеляційної скарги.

Ухвала суду набуває законної сили після закінчення строку на подання заяви апеляційної скарги, якщо апеляційну скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги ухвала, якщо її не скасовано, набирає законної сили після розгляду справи апеляційним судом.

Суддя:

О. В. Музика

Джерело: ЄДРСР 37583569
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку