open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem
Єдиний державний реєстр судових рішень

Справа № 216/566/14-а

Провадження № 2-а/216/100/14

У Х В А Л А

30.01.2014 року суддя Центрально-Міського районного суду міста Кривого Рогу Дніпропетровської області Мясоєдова О.М., розглянувши позовну заяву Криворізького прокурора з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері Південного регіону України в інтересах ОСОБА_1 до Військової частини НОМЕР_1 про визнання протиправною бездіяльності суб`єкта владних повноважень та стягнення заборгованості з підйомної допомоги, -

В С Т А Н О В И В :

Позивач звернувся до суду із вищезазначеним позовом.

Зміст і форма позовної заяви відповідають вимогам ст. 106 КАС України, адміністративний позов подано у строк, установлений законом.

Керуючись ст.ст. 106, 107 КАС України

У Х В А Л И В :

Відкрити провадження у справі.

Призначити судове засідання на 03.03.2014 року, на 10:15 годин, у залі суду №5.

Відповідачу пропонується до початку судового засідання надати суду письмові заперечення проти позову. Відповідач у разі заперечення проти позову зобов`язаний надати до судового засідання всі матеріали, що були або мали бути взяті ним до уваги при прийнятті рішення, вчиненні дії, допущенні бездіяльності, з приводу яких подано позов.

Копію ухвали надіслати особам, які беруть участь у справі.

Крім того, відповідачу надіслати копію позовної заяви з копіями усіх доданих до неї документів.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя:Мясоєдова О.М.

Криворізького прокурора з нагляду за додержанням законів

у воєнній сфері Південного регіону України

Грищенко Р.

Позивач: ОСОБА_1

50000 , Кривий Ріг , Військове містечко-35

Відповідач: Військова частина НОМЕР_1

50000, м. Кривий Ріг, Військове містечко-35

30.01.2014 року

Центрально-Міський районний суд м. Кривого Рогу Дніпропетровської області, у відповідності до вимог ст. 107 КАС України направляє на Вашу адресу копію ухвали від 30.01.2014 року про відкриття провадження у справі Справа № 216/566/14-а.

Відповідачу, крім того, надсилається копія позовної заяви та додані до неї документи.

Сторонам необхідно з`явитися до суду для участі у розгляді справи о 10.15 годині 03.03.2014 року (м. Кривий Ріг, вул. Першотравнева, 12, зал № 5).

Явка для участі в розгляді справи обов`язкова.

Крім того, відповідно до ст. ст. 49, 51, 71 КАС України повідомляється, що особи, які беруть участь у справі, мають рівні процесуальні права та обов`язки, зобов`язані добросовісно користуватися належними їм процесуальними правами і неухильно виконувати процесуальні обов`язки.

Особи, які беруть участь у справі, мають право: знати про дату, час і місце судового розгляду справи, про всі судові рішення, які ухвалюються у справі та стосуються їхніх інтересів; знайомитися з матеріалами справи; заявляти клопотання та відводи; давати усні та письмові пояснення, доводи та заперечення; подавати докази, брати участь у дослідженні доказів; висловлювати свою думку з питань, які виникають під час розгляду справи, задавати питання іншим особам, які беруть участь у справі, свідкам, експертам, спеціалістам, перекладачам; подавати заперечення проти клопотань, доводів і міркувань інших осіб; знайомитися з технічним записом та журналом судового засідання і подавати письмові зауваження до них; робити із матеріалів справи виписки, знімати копії з матеріалів справи, одержувати копії судових рішень; оскаржувати судові рішення у частині, що стосуються їхніх інтересів; користуватися іншими процесуальними правами, наданими КАС.

Особи, які беруть участь у справі, можуть за власний рахунок додатково замовити та отримати в суді засвідчені копії документів та витяги з них.

Позивач також має право збільшити або зменшити розмір позовних вимог або відмовитися від адміністративного позову в будь-який час до закінчення судового розгляду. Позивач має право відмовитися від адміністративного позову й у суді апеляційної чи касаційної інстанції до закінчення відповідно апеляційного чи касаційного розгляду.

Відповідач також має право визнати адміністративний позов повністю або частково, подати заперечення проти адміністративного позову.

Сторони можуть досягти примирення у будь-якій стадії адміністративного процесу, що є підставою для закриття провадження у справі.

Представник, який бере участь в адміністративному процесі на основі договору, має право повністю або частково відмовитися від адміністративного позову, визнати адміністративний позов, змінити адміністративний позов, досягнути примирення, передати повноваження представника іншій особі (передоручення), оскаржити судове рішення, якщо право на вчинення кожної із цих дій спеціально обумовлене у виданій йому довіреності.

Кожна сторона повинна довести ті обставини, на яких ґрунтуються її вимоги та заперечення.

В адміністративних справах про протиправність рішень, дій чи бездіяльності суб`єкта владних повноважень обов`язок щодо доказування правомірності свого рішення, дії чи бездіяльності покладається на відповідача, якщо він заперечує проти адміністративного позову.

Додаток: за текстом.

СУДДЯО.М. МЯСОЄДОВА

Джерело: ЄДРСР 37583376
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку