open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem

Справа№ 437/14790/13к

У Х В А Л А

25 жовтня 2013 року Ленінський районний суд м. Луганська у складі судді: Попової О.М., при секретарі: Ждановій Ю.П., за участю прокурора: Ганжа О.М.,

розглянувши подання начальника Жовтневого міжрайонного відділу кримінально-виконавчої інспекції управління ДПтСУ в Луганській області підполковника внутрішньої служби П.Г. Легашвілі про звільнення від покарання ОСОБА_2 у зв'язку з закінченням іспитового строку,

ВСТАНОВИВ:

24.09.2010 року Ленінським районним судом м. Луганська ОСОБА_2, ІНФОРМАЦІЯ_1 було засуджено за ст. 186 ч.2 КК України до 5 років позбавлення волі, із застосуванням ст. 75, 76 КК України - 3 роки іспитовий строк.

Начальник Жовтневого міжрайонного відділу кримінально-виконавчої інспекції управління ДПтСУ в Луганській області підполковник внутрішньої служби Легашвілі П.Г. звернувся до суду із поданням, посилаючись на те, що ОСОБА_2 за період іспитового строку засуджений не допустив порушення відбування покарання з випробування. На даний час гр.. ОСОБА_2 працює за усною домовленістю з приватними особами. За місцем проживання характеризується задовільно. Тому просив суд вирішити питання про звільнення від покарання ОСОБА_2 у зв'язку з закінченням іспитового строку.

Прокурор в судовому засіданні не заперечував проти звільнення ОСОБА_2 від покарання у зв'язку з закінченням іспитового строку.

Представник КВІ Кисельова Л.В. в судове засідання не з'явилась, надіслала на адресу суду заяву, в якій підтримала вказане подання, а справу просила розглянути без її участі.

Вивчивши надані матеріали, суд прийшов до висновку, що подання підлягає задоволенню.

Згідно зі ст. 78 КК України після закінчення іспитового строку засуджений, який виконав покладені на нього обов'язки та не вчинив нового злочину, звільняється судом від призначеного йому покарання.

Судом встановлено, що ОСОБА_2 за період іспитового строку засуджений не допустив порушення відбування покарання з випробування. На даний час гр.. ОСОБА_2 працює за усною домовленістю з приватними особами. За місцем проживання характеризується задовільно.

За таких обставин суд вважає за можливе звільнити засудженого ОСОБА_2 від відбування покарання, призначеного за вироком Ленінського районного суду м. Луганська від 24.09.2010 року, у зв'язку із закінченням іспитового строку.

На підставі наведеного та керуючись вимогами ст. 78 КК України, ст.ст. 537, 539 КПК України, -

УХВАЛИВ:

Подання начальника Жовтневого міжрайонного відділу кримінально-виконавчої інспекції управління ДПтСУ в Луганській області підполковника внутрішньої служби Легашвілі П.Г. про звільнення від покарання ОСОБА_2 у зв'язку з закінченням іспитового строку задовольнити.

Звільнити ОСОБА_2 від відбування покарання, призначеного за вироком Ленінського районного суду м. Луганська від 24.09.2010 року у зв'язку з закінченням іспитового строку.

Ухвала може бути оскаржена в апеляційному суді Луганської області через Ленінський районний суд м. Луганська протягом семи днів з дня її проголошення.

Суддя О.М. Попова.

Джерело: ЄДРСР 34373845
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку