open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem

У Х В А Л А

Справа №377/1192/13-а

Провадження №2-а/377/412/13

25 вересня 2013 року суддя Славутицького міського суду Київської області Орел А.С., розглянувши позовну заяву ОСОБА_1 до інспекції державного архітектурно-будівельного контролю у Київській області, третя особа - перший заступник начальника інспекції державного архітектурно-будівельного контролю у Київській області Неборський Євген Аркадійович, про визнання неправомірною та скасування постанови по справі про адміністративне правопорушення, -

УСТАНОВИВ:

23 вересня 2013 року до суду подано адміністративний позов ОСОБА_1 до інспекції державного архітектурно-будівельного контролю у Київській області з вимогами:

- визнати неправомірними дії першого заступника начальника цієї інспекції Неборського Євгена Аркадійовича щодо винесення постанови № А-1209/12 від 12.09.2013 р. по справі про адміністративне правопорушення;

- скасувати постанову № А-1209/12 від 12.09.2013 р. по справі про адміністративне правопорушення.

Подана позовна заява відповідає вимогам ст. 106 КАС України і підлягає розгляду в порядку адміністративного судочинства цим місцевим судом як адміністративним судом.

Підстав для відмови у відкритті провадження у справі, залишення позовної заяви без розгляду чи повернення позовної заяви не вбачається.

Необхідності у проведенні попереднього судового засідання немає.

За правилом ст. 53 Кодексу адміністративного судочинства суд вважає за необхідне залучити до участі у справі як третю особу, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, виконавчий комітет Славутицької міської ради Київської області, оскільки рішення у справі може вплинути на його права та обов'язки у зв'язку з реалізацією рішення від 03.02.2012 р. № 44 щодо надання дозволу на отримання будівельного паспорту ТОВ ВК фірма «АДІ» на отримання будівельного паспорту на реконструкцію житлового будинку (прибудова кухні-їдальні) за адресою: м. Славутич, Таллінський квартал, буд. 25/1, яка відноситься до предмету спору у цій справі.

Враховуючи особливості розгляду справи, пов'язані з необхідністю належного повідомлення сторін та витребуванням документів, вважаю за необхідне продовжити її розгляд понад строк п'ять днів.

Підготовчі дії, необхідні для судового розгляду, виконані.

Керуючись ст. 18, 19, 53, 106, 107, 171-2 КАС України, -

УХВАЛИВ:

Відкрити провадження у адміністративній справі.

Залучити до участі у справі як третю особу, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, виконавчий комітет Славутицької міської ради Київської області.

Копію позовної заяви з додатками направити на адресу відповідача та третіх осіб.

Запропонувати відповідачеві до початку розгляду справи по суті подати можливі письмові заперечення проти позову та всі матеріали, що були або мали бути взяті до уваги при прийнятті оскаржуваних рішень, вчинення дії чи бездіяльності.

Витребувати у відповідача та третіх осіб письмові пояснення та всі матеріали, які стосуються прийняття оскаржуваної постанови до початку судового розгляду.

Підготовче провадження закінчити.

Призначити справу до судового розгляду у залі суду в м. Славутичі на 7 жовтня 2013 року о 14 годині.

Викликати у судове засідання позивача, представника відповідача, третіх осіб.

Копію цієї ухвали направити до відома особам, які беруть участь у справі разом з витягом про їх процесуальні права і обов'язки, передбачені статтями 49, 51 КАС України.

Ухвала апеляційному оскарженню не підлягає і набирає законної сили в момент ухвалення.

Суддя А. С. Орел

Джерело: ЄДРСР 33674614
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку