open Про систему
  • Друкувати
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
  • Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати
emblem
14/299/06

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________


УХВАЛА

про припинення провадження у справі

"12" грудня 2006 р.

Справа № 14/299/06


Кредитор(и): 1) Вознесенська об’єднана Державна податкова інспекція,

Миколаївська область, м. Вознесенськ, пров. Братів Іпатових, 6;

2) Вознесенський міськрайонний центр зайнятості, Миколаївська область,

м. Вознесенськ, вул. Жовтневої революції, 97;

3) Вознесенська міжрайонна виконавча дирекція Миколаївського обласного

відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності,

Миколаївська область, м. Вознесенськ, вул. Жовтневої революції, 54/2;

Боржник: Дочірнє підприємство “Техобладнання” АТ “Бім”, Миколаївська область, м. Вознесенськ, вул. Жовтневої революції 285

Ліквідатор: Попов А.Д., м. Миколаїв, вул. Мала Морська, буд.108, офіс. № 503

Миколаївське обласне відділення з питань банкрутства, м. Миколаїв, 54001, а/с 156


Суддя Цвєткова П.В.


Представники:

Від кредиторів представники не з’явились.

Присутній ліквідатор Попов А.Д.

Суть спору: Про припинення провадження у справі про банкрутство Дочірнього підприємства “Техобладнання” АТ “Бім”, Миколаївська область, м. Вознесенськ.


На виконання Постанови суду від 25 вересня 2006 р. за результатами проведення ліквідаційної процедури відповідно до ст. 32 ЗУ «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом» ліквідатором Дочірнього підприємства “Техобладнання” АТ “Бім”, Миколаївська область, м. Вознесенськ, Поповим А.Д. було надано звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс підприємства-банкрута.

Розглянувши наданий ліквідаційний баланс, звіт ліквідатора та матеріали справи, суд -

ВСТАНОВИВ:

Ухвалою господарського суду від 7 вересня 2006 р. за заявою Вознесенської об’єднаної Державної податкової інспекції порушено провадження у справі про банкрутство Дочірнього підприємства “Техобладнання” АТ “Бім”, Миколаївська область, м. Вознесенськ, за ознаками ст.52 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”.

Постановою господарського суду від 25 вересня 2006 р. боржника визнано банкрутом за ознаками визначеними ст. 52 ЗУ “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”, відкрита ліквідаційна процедура, визнанні грошові вимоги ініціюючого кредитора – Вознесенської ОДПІ, у сумі 10813 грн. 40 коп. та призначено ліквідатором Арбітражного керуючого Попова Андрія Дмитровича (ліцензія АБ №271655 від 23.01.2006 р.).

Ліквідатор виконав вимоги передбачені розділом III “Ліквідаційна процедура” Закону України “ Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом” та надав до господарського суду звіт та ліквідаційний баланс.

В результаті проведення ліквідаційної процедури ліквідатором було надіслано запити про наявність кредиторських вимог до:

- Вознесенського міськрайонного центру зайнятості, від якого отримано відповідь про наявність кредиторських вимог по підприємству-боржнику у сумі 714 грн. 47 коп.;

- Вознесенської міжрайонної виконавчої дирекції Миколаївського обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності, від якого отримано відповідь про наявність кредиторських вимог по підприємству-боржнику у сумі 631 грн. 06 коп.;

- Відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України в Вознесенському районі, від якого отримано відповідь про відсутність кредиторських вимог до підприємства-боржника;

- Управління Пенсійного фонду України в Вознесенському районі, від якого відповідь про наявність кредиторських вимог не отримано;

Визнані вимоги кредиторів не можуть бути задоволені з причин відсутності рухомого та нерухомого майна боржника. Згідно з п.6 ст.31 ЗУ “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом” ці вимоги слід вважати погашеними.

Звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс станом на 8 грудня 2006 р. свідчать про відсутність у банкрута основних та оборотних засобів для ведення господарської діяльності, своєчасного погашення грошових зобов’язань, відсутня можливість відродити платоспроможність, оскільки у банкрута відсутнє будь-яке майно, що підтверджується довідкою Вознесенської РЕГ 5-го МРВ ВДАІ УМВС України в Миколаївській області №744 від 18.09.06 р. про відсутність за Дочірнім підприємством “Техобладнання” АТ “Бім”, Миколаївська область, м. Вознесенськ, зареєстрованих транспортних засобів, довідкою КП Вознесенського МБТІ від 11.12.06 р. №2615 про відсутність у банкрута нерухомого майна та довідкою від 20.10.06 р. Інспекції держтехнагляду по Вознесенському району про відсутність за банкрутом зареєстрованої техніки.

Печатка, штамп, установча та реєстраційна документація, зарплатний архів та бухгалтерська документація банкрута відсутні. Ліквідатором подано заяву від 11.12.2006 р. до Вознесенського МРВ УМВС України в Миколаївській області про відсутність печатки, штампа, установчої та реєстраційної документації Дочірнього підприємства “Техобладнання” АТ “Бім”, Миколаївська область, м. Вознесенськ.

Боржник має відкритий розрахунковий рахунок №26005301150282 у Філія “Відділення “Проінвестбанку” в м. Вознесенськ Миколаївської області”, який на даний час не закрито через відсутність коштів. Ліквідатор заявив суду клопотання зобов’язати установу банку закрити розрахунковий рахунок боржника.

За юридичною адресою підприємство діяльність не здійснює, що підтверджується Актом №15-124/163 від 19.09.06 р. перевірки обстеження юридичної адреси проведеної інспекторами Вознесенської ОДПІ.

Відповідно до постанови суду від 25 вересня 2006 р. ліквідатор надав суду звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс.

Розглянутий судом ліквідбаланс станом на 08.12.06 р. та пояснення до нього свідчать про відсутність активів та грошових коштів.

Основні та оборотні засоби для ведення господарської діяльності у банкрута відсутні. Таким чином, у боржника відсутня будь-яка можливість відновити платоспроможність.

Витрати по держмиту неможливо віднести за рахунок банкрута через відсутність коштів. Ініціюючий кредитор від сплати держмита звільнений.

Ліквідатором були скликані загальні збори кредиторів, які Протоколом №1 прийняли рішення про ліквідації підприємства-банкрута.

Ліквідатор виконав вимоги, передбачені ст.ст. 32,52 Закону України “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом”.

Керуючись ст.ст. 32, 40, 52 Закону України "Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом", ст.ст. 80, 86 ГПК України, - суд,


УХВАЛИВ:


1. Затвердити звіт ліквідатора та ліквідаційний баланс Дочірнього підприємства “Техобладнання” АТ “Бім”, Миколаївська область, м. Вознесенськ, вул. Жовтневої революції, 285 (код ЄДРПОУ 24788955) станом на 8 грудня 2006 р.

2. Ліквідувати Дочірнього підприємства “Техобладнання” АТ “Бім”, Миколаївська область, м. Вознесенськ, вул. Жовтневої революції, 285, зареєстроване Вознесенським міським виконавчим комітетом, свідоцтво про державну реєстрацію №555 від 27.08.1997 р.

3. Зобов’язати:

- установу банка Філія “Відділення “Проінвестбанку” в м. Вознесенськ Миколаївської області” (МФО 326289) закрити розрахунковий рахунок банкрута №26005301150282, докази закриття надати до суду;

4. Провадження у справі припинити.

5. Зобов’язати ліквідатора примірники ліквідбалансу банкрута надіслати на адресу Вознесенським міським виконавчим комітетом та Головному управлінню статистики в Миколаївській області.

6. Зобов’язати ліквідатора повідомити Державного реєстратора про завершення ліквідаційної процедури.

7. Дану ухвалу надіслати: для виконання: проведення державної реєстрації припинення юридичної особи та виключення з Єдиного державного реєстру підприємств та організацій України, згідно ч. 5 ст. 39 ЗУ “Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців”, ч. 2 ст. 32 ЗУ “Про відновлення платоспроможності боржника або визнання банкрутом”, ст. ст. 19, 20 ЗУ “Про господарські товариства” державному реєстратору Вознесенським міським виконавчим комітетом та Миколаївському обласному управлінню держстатистики;

до відома: кредиторам, ліквідатору.




Суддя

П.В.Цвєткова


Джерело: ЄДРСР 335208
Друкувати PDF DOCX
Копіювати скопійовано
Надіслати
Шукати у документі
  • PDF
  • DOCX
  • Копіювати скопійовано
  • Надіслати

Навчальні відео: Як користуватись системою

скопійовано Копіювати
Шукати у розділу
Шукати у документі

Пошук по тексту

Знайдено:

Зачекайте, будь ласка. Генеруються посилання на нормативну базу...

Посилання згенеровані. Перезавантажте сторінку